Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنبش «النهضه» در واکنش به بازداشت و محاکمه یکی از نمایندگان پارلمان تونس اعلام کرد که با زندانی نمایندگان پارلمان بدون لغو مصونیت قضایی مخالفت است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش «النهضه» تونس روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که با بازداشت و محاکمه و زندانی نمایندگان پارلمان بدون لغو مصونیت قضایی مخالف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه که ساعاتی پس از بازداشت «یاسین العیاری» نماینده مستقل پارلمان تونس و صدور حکم قضایی صادره علیه یاسین العیاری در دادگاه استیناف نظامی، آمده که ارجاع غیرنظامیان به دادگاه‌های نظامی اقدامی غیرقانونی است.

جنبش النهضه که ریاست آن را «راشد الغنوشی» رئیس پارلمان تونس بر عهده دارد، بر همبستگی خود با العیاری تأکید کرد و افزود: بازداشت او پیامی منفی به داخل و خارج از تونس درباره آینده آزادی‌های عمومی کشور است.

رئیس جمهور تونس یکشنبه نخست وزیر را برکنار و دستور تعلیق پارلمان و لغو مصونیت اعضای آن را صادر کرده است. این اقدام با مخالفت جدی برخی از احزاب و ائتلاف‌ها در پارلمان تونس روبه رو شده است که اکثریت را در پارلمان دارند.

هفته گذشته شمار مبتلایان به کرونا در تونس افزایش بی‌سابقه‌ای داشت و همین مسئله باعث شد که «هشام المشیشی»، نخست وزیر، وزیر بهداشت را از سمت خود برکنار کند. اما همین مسئله جرقه اعتراضات مردمی و همراهی برخی از جریان‌های سیاسی از این اعتراضات را زد و هزاران نفر صبح یکشنبه با تجمع در اطراف ساختان پارلمان خواستار انحلال پارلمان و برکناری دولت شدند و همین مسئله باعث شد رئیس جمهور بر اساس اختیارات خود در قانون اساسی، دولت را برکنار و پارلمان را تعلیق کند.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تون س تون س نمایندگان پارلمان پارلمان تونس لغو مصونیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات مخالفت مصر با پیشنهاد رئیس سیا برای اداره غزه

به گزارش قدس آنلاین، سمیر فرج، ژنرال سابق و کارشناس مسائل راهبردی مصر خاطرنشان کرد که استدلال آمریکا برای اداره نوار غزه توسط مصر این است که انتخابات شفافی جهت تشکیل یک دولت تکنوکرات برای کنترل غزه برگزار شود و سپس اداره این باریکه به همراه کرانه باختری زیر نظر تشکیلات خودگردان فلسطین در رام‌الله درآید.

براساس گزارش روسیا الیوم، سمیر فرج همچنین تصریح کرد که عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر با این امر مخالفت دارد. یکی از بهترین تصمیماتی که رئیس‌جمهور گرفت و خداوند در آن تصمیم به او الهام کرد و علی‌رغم وسوسه‌های مالی و نظامی و سایر نیازها تصمیم عاقلانه‌ای بود؛ السیسی این پیشنهاد را نپذیرفت و گفت که غزه توسط ساکنان خودش اداره می‌شود.

وی در ادامه افزود پس از مخالفت مصر با پیشنهاد آمریکا، پیشنهادات دیگری از جمله تشکیل نیروی نظامی اروپایی یا تشکیل نیروی نظامی عربی مطرح شده است.

پیشتر یک منبع مصری به العربی الجدید گفته بود: قاهره به طور قاطع با مشارکت در نیروی عربی مشترک برای اداره نوار غزه مخالفت کرده است. قاهره همچنین مخالف این است که یک طرف غیر فلسطینی مسؤولیت اداره نوار غزه را بر عهده بگیرد.

به گفته این منبع، مساله‌ای که کشورهای عربی روی آن توافق دارند این است که هیچ‌گونه آمادگی برای مشارکت در بازسازی غزه جز در چارچوب یک راه‌حل سیاسی فراگیر برای نزاع فلسطین و رژیم صهیونیستی و به رسمیت شناختن کشور فلسطین قبل از مذاکره و عقب‌نشینی کامل نیروهای صهیونیست از غزه ندارند.

یک منبع مصری پیشتر اعلام کرده بود تمام صحبتی که درباره امکان اداره نوار غزه توسط مصر مثل سال ۱۹۶۷ می‌شود سناریوها و افکار غربی است که نمی‌توان آن را اجرا کرد. موضع رسمی مصر در این راستا واضح است و به صورت قاطع با مداخله در نوار غزه مخالف است چرا که این مساله به معنای تجاوز به اراضی بیگانه است و امکان تشکیل کشور مستقل دارای حاکمیت فلسطین را تهدید می‌کند. مصر می‌تواند نقش‌های دیگری برای کمک به پایان جنگ غزه و آغاز مرحله جدید بازسازی و مشارکت در آموزش کادر فلسطینی برای اداره امنیت در غزه بعد از مشورت با گروه‌های سیاسی فلسطینی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ببینید | دعای رئیس اتاق بازرگانی درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بی‌توجهی مجلس به مخالفت‌ها؟
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی: هرگونه خطای رژیم صهیونیستی بدون پاسخ باقی نخواهد ماند
  • قصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون عوامل خارجی
  • بیانیه نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس: هرگونه خطای رژیم جعلی اسرائیل بدون پاسخ باقی نخواهد ماند
  • تحلیلگر سیاسی آمریکا: مصونیت اسرائیل از مجازات تمام شد
  • جزئیات مخالفت مصر با پیشنهاد رئیس سیا برای اداره غزه
  • دلیل اسلواکی برای مخالفت با عضویت اوکراین در ناتو
  • ترامپ بار دیگر دادگاهی شد
  • لیگ برتر تا هفته پایانی بدون VAR/ دلیل مخالفت فیفا مشخص شد
  • «مشکل واقعی» ترامپ با قاضی پرونده خود در منهتن