Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالار قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از مهرماه ۱۳۹۹ جشنواره فرهنگی هنری فردا، در سطح مدارس کلید زده شد که داوران ۸۰ رشته این جشنواره را در اردوگاه شهید باهنر داوری آثار دانش آموزان را انجام دادند.

وی با بیان اینکه میزان مشارکت دانش آموزان در این دوره بی‌نظیر بوده است، تصریح کرد: با وجود اینکه نتوانستیم امسال رشته‌های جمعی را برگزار کنیم، اما بیش از ۴ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر رشته نفر در این جشنواره در کل کشور شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز بیان کرد: فراخوان این جشنواره در آذر ماه سال گذشته انجام شد، این جشنواره با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا، در فضای مجازی و در بستر شبکه شاد اجرا و به پایان رسید.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان برای شرکت در این جشنواره آثار خود را در بستر سامانه همگام مدارس ثبت کردند.

قاسمی با بیان اینکه این جشنواره از قدیمی‌ترین رویدادهای فرهنگی هنری کشور است که پس از انقلاب اسلامی در مدارس برگزار می‌شود، گفت: برگزاری این جشنواره زمینه‌ساز شکوفایی استعدادها، ایجاد روحیه امید و نشاط بین دانش آموزان و فرهنگیان هنرمند در بخش‌های مختلف می‌شود.

ثبت‌نام ۱۳۵ هزار و ۹۹۸ شرکت‌کننده البرزی در جشنواره فردا

وی اظهار کرد: جشنواره فرهنگی هنری فردا در سطح مدرسه، منطقه، استان و کشوری به صورت غیرحضوری و در بخش هنرهای آوایی، هنرهای نمایشی و فیلم کوتاه، دستی و تجسمی، رسانه و فضای مجازی، آفرینش‌های ادبی و پژوهشی برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز بیان کرد: ثبت‌نام ۱۳۵ هزار و ۹۹۸ شرکت‌کننده البرزی در جشنواره فردا صورت گرفت و برای نخستین بار شاهد آمار علاقه‌مندان و حضور کانون‌های فرهنگی تربیتی در مسابقات فرهنگی هنری در جشنواره فردا بودیم.

وی تصریح کرد: برگزاری این جشنواره می‌تواند در زنده نگه‌داشتن هنرهای بومی و محلی، احیا هنرها و صنایع‌دستی فراموش شده در استان‌ها نقش بسزایی داشته باشد.

قاسمی خاطرنشان کرد: ثبت ۲ هزار و ۴۹۵ اثر در نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش البرز انجام شد و پس از ارزیابی داوران یک هزار و ۲۰۰ اثر به دبیرخانه کانون استانی شهید فهمیده در کرج ارسال شد.

وی گفت: پس از ارزیابی آثار برتر جشنواره فرهنگی هنری فردا در استان البرز به دبیرخانه کشوری معرفی و داوری کشوری انجام شد.

البرز در جشنواره فرهنگی هنری فردا ۴۷ رتبه کشوری کسب کرد

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز اظهار کرد: ۱۶ رتبه اول تا سوم و ۴۷ عنوان برگزیده برای دانش آموزان البرزی است.

وی با اشاره به نفرات برتر کشوری سی و نهمین دوره جشنواره فرهنگی و هنری فردا، بیان کرد: سید علی رضویان رشته هنرهای آوایی گرایش (تک‌نوازی سنتی_ تار) و محمدجواد صراحی نژاد رشته هنرهای آوایی گرایش (تک‌نوازی سنتی) نفر اول کشوری، آریانا رضایی رشته هنرهای آوایی گرایش (تک‌نوازی کلاسیک‌پیانو) و آذرین بصیرتی رشته هنرهای آوایی گرایش (تک‌نوازی کلاسیک_گیتار ) رتبه اول کشوری را کسب کردند.

قاسمی با بیان اینکه پارسا فتح الهی پور رشته هنرهای آوایی رشته (تک‌نوازی سننی_سه‌تار ) رتبه دوم کشوری شد، تصریح کرد: امیرعلی اکباتان رشته هنرهای آوایی گرایش (تکخوانی سنتی) رتبه سوم کشوری، امیر حسین دهقانی رشته هنرهای نمایشی گرایش پانتومیم رتبه اول کشوری، سما دینوری رشته هنرهای نمایشی گرایش نقالی و زهرا السادات موسوی رشته هنرهای نمایشی گرایش پویانمایی رتبه دوم کشوری را کسب کردند.

وی با بیان اینکه آراد نعیمی رشته هنرهای تجسمی گرایش نقاشی رنگ روغن رتبه اول کشوری است، خاطرنشان کرد: تینا غلامی رشته هنرهای تجسمی گرایش فتومونتاژ ، فاطمه رباط جزی رشته هنرهای تجسمی گرایش طراحی بامداد و آنیتا محمدی رشته هنرهای تجسمی گرایش نقاشی دیجیتال رتبه دوم کشوری را به دست آوردند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز متذکر شد: نرگس اصغری رشته هنرهای دستی و تجسمی گرایش عروسک‌سازی رتبه اول کشوری، ملیکا شبانی رشته هنرهای نمایشی گرایش استند آپ کمدی رتبه سوم کشوری و سیده حنانه بابایی رشته هنرهای تجسمی گرایش نگارگری ایرانی رتبه دوم کشوری را در این جشنواره کسب کردند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: آموزش و پرورش البرز آموزش و پرورش البرز جشنواره دانش آموزی سالار قاسمی آموزش و پرورش استان البرز جشنواره فرهنگی هنری فردا رتبه اول کشوری رتبه دوم کشوری دانش آموزان تک نوازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نمایشگاه «روایت باران» خلاقیت است/ نشر قرآن با زبان هنر

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

در این نشست خبری، محبوبه کاظمی دولابی مدیر مسؤول نگارخانه ترانه باران، علی اشرف صندوق آبادی و احمد شفیعی‌ها از اعضای شورای هنری و انتخاب آثار این نمایشگاه حضور داشتند.

محبوبه کاظمی در ابتدای نشست گفت: در پی هتک حرمت به قرآن که سال گذشته و قبل‌تر اتفاق بوده بود، نگارخانه ترانه باران این وظیفه را بر گردن خود احساس کرد که اقدامی موثر انجام دهد و سال گذشته این قول را دادم برای خادمان قرآن از زبان هنر که مهمترین محتوای فرهنگی کشور محسوب می‌شود، کاری انجام دهم. به همین دلیل درصدد برآمدیم نمایشگاه «روایت باران» را برگزار کنیم و با نظر مثبت مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، تصمیم گرفتیم این نمایشگاه را در روز ۳۱ فروردین ماه برگزار کنیم.

وی درباره شورای هنری نمایشگاه توضیح داد: شورای هنری نمایشگاه «روایت باران» با حضور اساتیدی همچون غلامحسین امیرخانی، علی اشرف صندوق آبادی، مهدی فلاح، یدالله کابلی، احمد فلسفی و احمد شفیعی‌ها تشکیل شد. پس از فراخوان دریافت آثار برای نمایشگاه، صدها اثر قرآنی به گالری ارسال و به تبع آن، تعداد قابل توجهی از آثار برای نمایشگاه انتخاب شد که در حال حاضر حدود ۱۷۰ انتخاب شده اما این امکان وجود دارد آثار اضافه شوند.

کاظمی بیان کرد: جنبه حمایتی نمایشگاه نیز از اهمیت برخوردار است که در جهت حمایت کلی هنرمندان این حوزه، آثار را بر اساس ظرفیت مکانی نمایشگاه انتخاب کردیم.

علی اشرف صندوق آبادی عضو شورای هنری نمایشگاه نیز گفت: نمایشگاه هنرهای قرآنی «روایت باران» اولین حرکتی است که در بخش خصوصی در حوزه فعالان فرهنگی و هنری انجام می‌شود و ارزشمند است و این حرکت ارزشمند قطعاً باید تقویت شود.

اگر بخواهیم فرهنگ قرآنی در جامعه همه‌گیر شود باید با زبان هنر آن را نشر داد، چون بسیار نافذتر است و جلوه‌های بهتر و تأثیرگذارتر دارد. در واقع اگر قرآن و مفاهیم قرآنی با زبان و شیوه هنرمندانه ارایه شود، قطعاً تاثیر به‌سزایی دارد.

وی افزود: بر این اساس، شورایی از صاحبان اندیشه و اساتید بنام خوشنویسی برای انتخاب آثار این نمایشگاه تشکیل شد. این نمایشگاه انگیزه‌ای برای هنرمندان است تا نگاه‌شان بیشتر به سوی قرآن سوق پیدا کند.

صندوق آبادی همچنین اظهار کرد: وقتی قانون شود که درصدی از بودجه یک سازمان به خرید آثار هنری اختصاص پیدا کند اما خریدی نبینیم، مشکل از مدیریت آن است؛ یعنی وقتی هیچ خریدی جدی انجام نشده به نظرم مشکل مدیریتی است و بهتر است دولت دست کارآفرینان را باز بگذارد. نگاه ما این است که دولت حمایتی عملی‌تر را ایفا کند تا بتوانیم از هنرمندانی که فعال هستند، حمایت بیشتری کنیم.

احمد شفیعی‌ها دیگر عضو شورای هنر نمایشگاه نیز گفت: تاریخ ادیان و تاریخ هنر در یک جا نقطه مشترکی دارند و آنجایی است که رشد و نمو هنر را شاهدیم و همچنین آن را مرهون حمایت و انگیزش‌های دینی و معنوی می‌دانیم. خوشنویسی نقشی بی بدیل در ارتقای هنر قرآنی داشته است و این را نمی‌توان انکار کرد و از این جهت خودم را مفتخر می‌دانم در این نمایشگاه که اولین نمایشگاه اختصاصی متون قرآنی است، حضور دارم.

وی بیان کرد: نکته غیر قابل انکار این است که معتقدم در طول تاریخ بیشتر از هنرمندان، افراد هنردوست و مدیرانی که حمایت می‌کنند، بیشتر موثر بودند. یعنی اگر حامیان قدیم نبودند آثار اساتید برجسته همچون امثال میرعماد به دست ما نمی‌رسید. بنابراین این نمایشگاه، نقطه عطفی برای هنرمندان جامعه قرآنی است. بنابراین اگرچه اولین حرکت است و ممکن است کاستی‌هایی داشته باشد اما با پیشنهادها و نظرات حرفه‌ای در قدم‌های بعدی بهتر خواهد شد و امیدوارم اجر و ثوابش به دوستان برگردد.

کاظمی در ادامه نکاتی را برشمرد و گفت: امیدوارم در بحث کارآفرینان هنری با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، توجه بیشتری شود. هم‌چنین، ابعاد میراث فرهنگی حوزه خوشنویسی مهم است چون ما با تعداد هنرمندانی مواجهیم که از ابتدای اسلام تاکنون اهمیت ویژه‌ای داشتند و امروز نیز باید این اهمیت بیشتر به مردم انتقال پیدا کند. همچنین امیدواریم اعتراض مان نسبت به هتک حرمت به قرآن را با زبان هنر به صدای جهانیان برسانیم.

وی افزود: در طول مدتی که در فرهنگسرای نیاوران نمایشگاه داریم ورک شاپ‌هایی را در این راستا برگزار خواهیم کرد.

شفیعی‌ها در پاسخ به پرسشی درباره تنوع آثار نمایشگاه گفت: آثار با محتوای قرآنی داریم نه روایات و احادیث. خطوطی همچون خط عثمانی و عربی نداریم اما هر خطی که قرآنی باشد به نمایشگاه راه پیدا کرده است. آثار متعددی از شکسته، نسخ و نستعلیق داریم. رویکرد بر این بوده که حتی از کاتبان نیز آثاری داشته باشیم که اهتمام و نیت کتابت قرآن را دارند.

مدیر نگارخانه ترانه باران در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره استفاده از واژه «نخستین» برای این نمایشگاه و اینکه نمایشگاه چه ویژگی‌هایی دارد که از دیگر نمایشگاه‌های مشابه (نمایشگاه قرآن و هنرهای قرآنی) تفکیک می‌شود، گفت: محتوای قرآنی در نمایشگاه قرآن با گستره موضوع قرآن برگزار می‌شود که شاید بازدیدکنندگان دستاورد تخصصی نتوانند به دست بیاورد چراکه با دیدگاه‌های مختلفی ارایه می‌شود اما ما به این دلیل نمایشگاه را «هنرهای قرآنی» نامگذاری کردیم چون تخصصی کار می‌کنیم و آن را به عنوان اصیل‌ترین هنر نامگذاری کردیم تا بتوانیم با محتوای قرآنی و هنر خوشنویسی هنرهای دیگر همچون جلدسازی، تذهیب و … را جذب کنیم تا خلاقیت‌هایی را که هنرمندان دارند، شناسایی کنیم.

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر درباره توجه به بحث هنرهای خلاق قرآنی بیان کرد: در بحث خلاقیت تمرکز داریم و یکی از اهداف مان شناسایی و معرفی هنرمندان خلاق است که امیدوارم با حمایت‌هایی که از دولت می‌گیریم، بتوانیم موثر باشیم. خلاقیت فقط در خلق صنایع نیست بلکه خلاقیت می‌تواند یک روش باشد و برگزاری چنین نمایشگاهی خودش یک خلاقیت است که خلاقیت‌های قرآنی را به نمایش می‌گذارد.

کاظمی در پایان گفت: یکی از موضوعات مهمی که از طریق آن می‌توان به این نمایشگاه و نمایشگاه‌های مشابه توجه کرد، تاثیرات آن و پیوندش با گردشگری است که سال‌هاست مورد پیگیری من است. این موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد و امیدوارم در این نمایشگاه بتوانیم در حوزه گردشگری قرآنی نیز کاری انجام دهیم.

کد خبر 6079781

دیگر خبرها

  • پایان جشنواره الگوهای برتر تدریس با معرفی برترین ها
  • نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران افتتاح شد
  • معرفی ۱۰ چهره برتر هنر انقلاب اسلامی استان بوشهر
  • هنرهای قرآنی می‌تواند موضوع گردشگری هنری باشد
  • معرفی برگزیدگان مسابقات بوچیا جام برکت و کرامت در مشهد
  • برگزیدگان سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت تجلیل شدند
  • برگزاری نمایشگاه «روایت باران» خلاقیت است/ نشر قرآن با زبان هنر
  • معرفی برگزیدگان چهارمین مسابقه عکس حوادث و سوانح
  • ۸۰ آموزشگاه آزاد هنری چهارمحال و بختیاری آماده حضور در المپیاد ملی آموزش هنر می‌شود
  • معرفی آثار بخش پویانمایی و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام