Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فرزاد الماسی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: اعضای شورای اسلامی شهر باید با روحیه جهادی و انقلابی، خود را چهار سال وقف مردم کنند و منافع عمومی مردم را به مصالح شخصی ترجیح دهند و با جلب اعتماد و افزایش رضایت عمومی مردم در راستای توسعه و آبادانی شهر گام بردارند.

وی افزود: تعامل و همکاری میان اعضای شوراهای اسلامی شهر و مردم، دوری از تفرقه افکنی و همچنین بهره‌گیری از نظرات تخصصی و کارشناسی در پیشبرد امور و تامین نیازهای مردم باید مدنظر شورای شهر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کنگاور اظهار داشت: قانونمداری و نظارت بر عملکرد شهرداری باید سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های شوراهای اسلامی شهر قرار گیرد و از ورود به مسائل خارج از چارچوب قانونی و مسائل شخصی در شهرداری پرهیز شود.

وی تصریح کرد: شورای اسلامی موفق شهرداری را بر می‌گزیند که شاخصه‌های توانمندی بالایی را داشته باشد و در چهار سال عمر پارلمان‌های محلی هم‌راستا با راهبردهای ترسیمی با اقتدار و بهترین کیفیت کارنامه خود را مزین کند.

این مسئول با بیان اینکه شهر کنگاور طی سالهای گذشته از قطار توسعه شهری جا مانده و دیگر فرصت آزمون و خطایی وجود ندارد، گفت: شهردار آینده کنگاور باید توانمند، متعهد، مردمی، فسادستیز، انقلابی، پاک دست، جهادی و از حسن سابقه مدیریتی برخوردار باشد.

 الماسی در ادامه خاطرنشان کرد: هنر اعضای شورای اسلامی شهر و روستا این است که با مدیران دستگاه‌های اجرایی تعامل سازنده داشته باشند و با اشراف حداکثری بر قوانین بتوانند کارآمد عمل کنند.

شهرستان کنگاور با بیش از ۸۵ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.

برچسب‌ها شورای شهر توسعه ایران مدیریت شهری کنگاور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر توسعه ایران مدیریت شهری شورای شهر توسعه ایران مدیریت شهری کنگاور اسلامی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم سادات ظهوریان عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در خصوص تغییرات پیش روی نمایشگاه سی‌وپنجم، گفت: فضاهای نمایشگاهی با توجه به تکمیل‌تر شدن فضای مصلی امام خمینی (ره)، امسال وسیع‌تر است و فضای بهتر و بیشتری در اختیار نمایشگاه کتاب قرار گرفته است.

وی افزود: با تکمیل فضاهای مصلی امام خمینی (ره) حتی بخش‌هایی که در دوره‌های قبل در اختیار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود به نحو کامل‌تری در اختیار ناشران قرار می‌گیرد. به طور کلی نظم نمایشگاه کتاب هر سال بیشتر شده و از تجربه سال‌های قبل نیز بهره‌برداری می‌شود.

عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ادامه داد: گروه اجرایی و برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نسبت به برگزاری منظم نمایشگاه اهتمام جدی دارند و امسال توجه بسیاری به نظر مردم و ناشران کردند. آنها از نظرات سال گذشته مردم و همچنین نقطه نظرهای دریافتی در طول سال بهره بردند.

ظهوریان در ادامه با اشاره به این نکته که پیشنهادات مردم برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه مورد بررسی و ارزیابی گروه اجرایی قرار گرفت، گفت: آن دسته از نظرهای مردمی که قابلیت اجرایی داشتند به اجرا درآمدند. در مجموع تسهیلات برای ناشران و مخاطبان در این دوره سطح بالایی دارد و نمایشگاه کتاب امسال سطح برگزاری چند پله ارتقا یافته است.

وی افزود: در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه در رابطه با بهترین نحوه دعوت از مردم برای حضور در نمایشگاه نکاتی را در دستور کار قرار داده و در حال پردازش موضوع هستیم. قاعدتاً صدا و سیما کار خود را در رابطه با نمایشگاه انجام می‌دهد، دیگر رسانه‌ها نیز به همین صورت فعال هستند و شهرداری و شورای شهر نیز فعالیت و برنامه‌های خود را در رابطه با نمایشگاه کتاب امسال را اجرایی می‌کنند.

عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره ضرورت دعوت از مردم برای حضور به‌هنگام در این رویداد گفت: لازم است برای دعوت مناسب از مردم اقدام‌های دیگری نیز برای بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب انجام شود. در بخش مجازی هم فرصت فوق‌العاده عالی در اختیار شهروندان قرار دارد و مطلوب است که تقاضاها در خرید مجازی به روزهای پایانی نمایشگاه موکول نشود. باید مردم را به خرید از روز نخست نمایشگاه در بخش مجازی تشویق کنیم تا زمان کافی برای انتخاب کتاب داشته باشند و فرصت بیشتری برای خدمات‌رسانی ناشران و شرکت پست فراهم آید. به این ترتیب از فشار کار پست کاسته می‌شود.

ظهوریان گفت: نمایشگاه کتاب پله پرش فرهنگی برای همه بخش‌های جامعه است و مردم و ناشران از برگزاری نمایشگاه کتاب منتفع می‌شوند. من شاهد قاطعیت برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب در پیشبرد اهداف عالی این رویداد به سمت تعالی هستم. همه عوامل بیشترین تلاش خود را برای تحقق نمایشگاه کتاب مطلوب و اثرگذار به کار گرفته‌اند. نمایشگاه کتاب یک رویداد محبوب در جامعه است و امیدوارم همه مردم از آن بهترین استفاده را ببرند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 6081683 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • حضور کشور‌های اسلامی در جشنواره مد و لباس مداومت
  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • انتخاب اعضای هیئت رئیسه فدراسیون سه گانه
  • عملیات «وعده صادق» هیمنه دشمن صهیونیستی را در هم شکست
  • دوره آموزشی ویژه شورا‌ها در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • مردم رکن قوی و کارآمد نظارتی دیوان محاسبات هستند
  • تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت کلاس درس در تنگستان