Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب رئیسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیکشهردر گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  با اشاره به اینکه در شهرستان نیکشهر امکان کشت و برداشت دو نوبت برنج در یک قطعه زمین در یک سال زراعی وجود دارد، گفت: مرحله نخست کشت برنج، بهمن ماه و برداشت آن نیمه‌ی نخست خردادماه، کشت دوم در نیمه‌ی دوم تیرتا نیمه‌ی دوم مردادماه و زمان برداشت از اواخر شهریور آغاز و تا اول مهرماه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نیکشهر از دیرباز یکی از قطب‌های مهم کشاورزی سیستان وبلوچستان در تولید برنج است افزود: ارقام برنجی که در شهرستان کشت می‌شود شامل ارقام پرمحصول و اصلاح شده شفق، شیرودی، ندا و نعمت و رقم محلی صدری میباشد.

رئیسی پیش‌بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از۲۸۵۰تن شلتوک برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تصریح کرد۸۵۰ نفر در کار کاشت داشت و برداشت برنج در نیکشهر مشغول فعالیت هستند.

گفتنی است: بیشترین شالیزارهای نیکشهر در مناطق مرکزی وبنت و آهوران این شهرستان قرار دارد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشت برنج جهادکشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۵ پلاک از اراضی کشاورزی استان قزوین

در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان، پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آنها به پایان رسید.

از مجموع هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیش‌بینی ۸۰ درصدی نشاء مکانیزه در بهشهر
  • نخستین نشاء مکانیزه برنج در بهشهر
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • رفع تداخل ۵ پلاک از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب
  • زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد
  • رفع تصرف اراضی مستحدث ساحلی در شهرستان نور
  • انجام شخم اولیه ۹۸ درصد از اراضی کشاورزی رودسر
  • برخورد قاطع با کشت و زرع و برداشت آب غیرمجاز در بند بهرام سد ملاصدرا