Web Analytics Made Easy - Statcounter

هند در نظر دارد در کنار چین به‌منظور کاهش قیمت نفت به آزادسازی ذخیره‌سازی‌ها راهبردی نفت خام خود متوسل شود.

به گزارش رویترز، هند، سومین واردکننده بزرگ نفت جهان، ممکن است مانند چین،بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت جهان، از ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت خام خود برای پایین آوردن قیمت‌های جهانی این ماده به نفع پالایشگران هندی، استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع دولتی هفته گذشته به رویترز گفتند که هند در نظر دارد نیمی از ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت خام خود را برای جذب مشارکت خصوصی در توسعه ظرفیت تأسیسات ذخیره‌سازی راهبردی خود بفروشد.

کلاید راسل، ستون نویس رویترز در این باره می‌گوید، فروش نفت از ذخیره‌سازی‌ها نیز می‌تواند به‌عنوان اقدامی از سوی یکی از واردکنندگان ناراضی از افازیش قیمت‌های نفت با هدف پایین آوردن قیمت این کالار راهبردی برای پالایشگران این کشور تلقی شود.

هند هم‌اکنون حدود ۳۶ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه  نفت خام در ذخیره‌سازی‌های راهبردی خود جای داده است.

هند شدیدترین منتقد پیمان کاهش عرضه اوپک پلاس در سال جاری بوده و معتقد است از «کاهش مصنوعی برای افزایش قیمت» حمایت نمی‌کند.

در مواردی پرشمار، مقام‌های ارشد هند از اوپک پلاس به‌دلیل جلوگیری از عرضه نفت و بالا نگه داشتن قیمت‌ها انتقاد و ابراز نگرانی کرده‌اند که افزایش قیمت این کالای راهبردی و سوخت در هند سبب کند شدن روند رشد اقتصادی و کاهش سطح تقاضای نفت می‌شود.

به گفته راسل، حرکت هند برای تجاری‌سازی نیمی از ذخیره‌سازی‌های راهبردی خود در درجه نخست با هدف افزایش سرمایه برای ظرفیت‌سازی بیشتر است، اما در عین حال می‌تواند نفت ارزان تر از تأسیسات ذخیره‌سازی تا پالایشگاه‌های هندی را تضمین کند.

هفته گذشته گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه چین به‌دنبال آزادسازی بخشی از ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت خام خود است.

برچسب هاذخیره سازی نفت قیمت نفت هند

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ذخیره سازی نفت قیمت نفت هند آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو ذخیره سازی های راهبردی راهبردی نفت خام خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات عمرانی سردرب بازار حرم‌خانه تبریز آغاز شد

شهردار منطقه هشت تبریز از آغاز عملیات عمرانی سردرب بازار حرم‌خانه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حسین منیری‌فر امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ از آغاز عملیات عمرانی سردرب بازار حرم‌خانه خبر داد و اظهار کرد: به منظور ساماندهی ورودی‌های بازار تاریخی تبریز، سر درب بازار حرم‌خانه با همکاری اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان، بعد از انجام مناقصه و انتخاب پیمانکار، از روز گذشته آغاز شده و به زودی شاهد احداث سر درب در ورودی بازار حرمخانه خواهیم بود.

وی افزود: سر درب بازار حرمخانه به صورت طاقی و با آجری قفقازی اجرایی خواهد شد که بعد از تکمیل و نورپردازی متصل کننده بازار کفاشان به بازار حرم خانه خواهد بود.

شهردار منطقه هشت تبریز در ادامه اذعان کرد: این طرح به همت شهرداری منطقه تاریخی فرهنگی تبریز و با هماهنگی کارشناسان میراث فرهنگی و با الهام از معماری اصیل ایرانی و اسلامی اجرایی می‌شود.

منیری‌فر ورودی فعلی این بازار تاریخی را در شأن بازار تبریز ندانسته و اعلام کرد: با اجرای سر درب بازار حرم‌خانه، علاوه بر ساماندهی و زیباسازی ورودی این بازار، بر ارزش تاریخی بازار حرم‌خانه افزوده خواهد شد.

پروژه مسقف‌سازی یمن دوزان سرعت می‌گیرد

شهردار منطقه هشت تبریز در ادامه اظهار کرد: در راستای ساماندهی بارانداز بازار و خیابان صادقیه تبریز، عوامل فنی و عمرانی شهرداری این منطقه اقدام به آغاز عملیات مسقف سازی بارانداز یمن دوزان با کاشت بولت‌ها در دیوار بتنی زیرگذر کردند تا قسمت فوقانی این مسیر بعد از پوشش سقف به عنوان پیاده راه دسترسی به بازار تاریخی تبریز مورد استفاده شهروندان و گردشگران گرامی قرار گیرد.

وی افزود: عملیات آماده سازی تیر ورق‌های فولادی سقف نیز در یکی از کارخانجات بومی آغاز شده و در حال آماده سازی است که طی روزهای آتی به محل پروژه منتقل خواهد شد.

منیری فر در خصوص پروژه پوشش بارانداز یمن دوزان گفت: در پروژه مسقف کردن بارانداز یمن دوزان، بعد از مسقف‌سازی سقف زیر گذر مسیر پیاده راهی به عرض ۱۲ متر جهت دسترسی آسان شهروندان و گردشگران به بازار تاریخی تبریز اجرا شده و در اختیار شهروندان و گردشگران گرامی قرار خواهد گرفت.

شهردار منطقه هشت تبریز بر لزوم سرعت بخشی به تاکید نموده و خواستار تکمیل و افتتاح این پروژه، طی ماه‌های آتی شد.

کد خبر 745828

دیگر خبرها

  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم
  • عملیات عمرانی سردرب بازار حرم‌خانه تبریز آغاز شد
  • پیش بینی ذخیره سازی بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم در لرستان
  • تولید و ذخیره سازی ۴۳ هزار تن بذر گندم در گلستان
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار متر مکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • ذخیره‌سازی ۱۴۰ هزار مترمکعب آب باران در پروژه‌های آبخیزداری قوچان
  • همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد هارد دیسک/ اولین هارد یک گیگابایتی ۲۵۰ کیلوگرم وزن داشت!
  • تبدیل داده‌ها به صدا/ ذخیره‌سازی امن و سریع اطلاعات در حافظه کوانتومی