Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@09:28:31 GMT

افزایش مرگ‌ومیر ناشی از آریتمی قلبی در جوانان

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۷۴۸۳۱

افزایش مرگ‌ومیر ناشی از آریتمی قلبی در جوانان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که مرگ‌ومیر ناشی از فیبریلاسیون دهلیزی (شایع‌ترین نوع آریتمی قلبی که در آن، تحریک الکتریکی مسیر مشخصی را در قلب طی نمی‌کند) به ویژه در میان جوانان در حال افزایش است.

به نقل از مدیکال‌اکسپرس، فیبریلاسیون دهلیزی که AFib نامیده می‌شود به‌عنوان ضربان نامنظم قلب است که گاهی منجر به لخته‌شدن خون، سکته‌مغزی، نارسایی قلبی و سایر عوارض قلبی‌وعروقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری به‌طور فزاینده‌ای رایج است، به‌طوری‌که انتظار می‌رود در ایالات‌متحده ۱۲.۱ میلیون نفر در سال ۲۰۳۰ به این بیماری مبتلا شوند.

محققان ۲۷۶ هزار و ۳۷۳ نفر بین ۳۵ تا ۸۴ سال که بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸ بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با AFib فوت کرده بودند را مورد بررسی قرار دادند.

آنان پس از دسته‌بندی شرکت‌کنندگان بر اساس سن، حدود چهار مورد مرگ اضافی (۲۲.۳ مرگ‌ومیر نسبت به ۱۸ مرگ‌ومیر) ناشی از AFib را در هر ۱۰۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال ۲۰۱۱ شناسایی کردند. آنان با تفکیک سن دریافتند که مرگ‌ومیر بین ۳۵ تا ۶۴ سال،  ۷.۴ درصد در مقایسه با ۳ درصد در بین ۶۵ تا ۸۴ افزایش داشته است.

دکتر یوشیهیرو تاناکا، سرپرست این مطالعه گفت: این تحقیق ثابت نکرده است که AFib باعث مرگ‌ومیر بیشتر می‌شود بلکه ممکن است عاملی برای افزایش مرگ‌ومیر باشد.

وی گفت: این مطالعه به دلیل طبقه‌بندی نادرست در علت مرگ‌ومیر و کمبود داده‌ها در مورد زمان تشخیص بیماری AFib  و مدت زمانی که این بیماری تشخیص داده شده و فرد تحت درمان قرار گرفته، محدود شده است.

تاناکا، متخصص قلب و محقق دانشگاه نورث وسترن در شیکاگو گفت: بااین‌حال، یافته‌ها به ویژه به دلیل افزایش میزان مرگ‌ومیر ناشی از AFib در افراد جوان ۳۵ تا ۶۴ ساله نگران‌کننده است.

وی همچنین به تفاوت زنان و مردان جوان سیاه‌پوست اشاره کرد که میزان مرگ‌ومیر ناشی از AFib در این گروه مقایسه با همتایان سفیدپوستشان با سرعت بیشتری افزایش یافته است.

تاناکا افزود: «پیشگیری و درمان همچنین آموزش بیشتر درباره  AFib و دسترسی آسان به مراقبت برای تشویق افراد جوان و آسیب‌پذیر به درمان‌های رایگان و یا مناسب بسیار مهم است. » وی قصد دارد تا بررسی کند که آیا ساعت‌های هوشمند و سایر وسایل پوشیدنی می‌توانند در تشخیص زودهنگام AFib موثر باشند و میزان مرگ‌ومیر را کاهش دهند.

دکتر راکش گوپیناتنیر، متخصص قلب‌وعروق گفت: این مطالعه در زمان مهمی انجام می‌شود زیرا این بیماری در حال شایع‌شدن است.

وی گفت: ۱۰ سال پیش، فیبریلاسیون دهلیزی معمولا بیماری افراد مسن بود اما در حال حاضر، افراد ۳۰ ساله نیز به آن مبتلا می‌شوند.

گوپیناتنیر افزود: یافته‌های این بررسی بر اهمیت تشخیص زودهنگام و عوامل مهم مدیریت بیماری تاکید دارد که شامل مصرف داروهای ضدانعقاد برای جلوگیری از لخته‌شدن خون، کنترل ضربان قلب، کنترل ریتم قلب با دارو یا اقدامات پزشکی و اصلاح شیوه زندگی برای کنترل عوامل خطر است.

وی گفت: «فیبریلاسیون دهلیزی به همان اندازه که یک مشکل قلبی است یک شیوه زندگی نیز محسوب می‌شود.» تغییرات سبک زندگی توصیه شده شامل حفظ فشار خون و سطح کلسترول سالم، ترک سیگار، ورزش منظم، رژیم‌غذایی سالم و حفظ وزن سالم است.

نتایج این بررسی نشان می‌دهد، افراد در سنین پایین نیز باید به سلامتی خود توجه کنند و کارهای ساده برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری مانند دیابت و بیماری‌های قلبی را در نظر داشته باشند.

نتایج این بررسی در نشریه آمریکایی Heart Association منتشر شده و از داده‌های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری استفاده کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی قلب بیماریهای قلبی و عروقی آریتمی قلبی فیبریلاسیون دهلیزی مرگ ومیر ناشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۴۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز اهمیت به بی خانمانی جوانان Youth Homelessness Matters + پوستر و آمار

روز بی خانمانی جوانان Youth Homelessness Matters هر سال در سومین چهارشنبه ماه آوریل برگزار می‌شود تا آگاهی و بحث عمومی در مورد جوانان بی‌خانمان افزایش یابد تا بتوان راه‌حل‌های پایدار و مبتکرانه‌ای برای حمایت از نیازها و رویاهای آنها ارائه داد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تحقیقات نشان داده است که بی‌ثباتی در خانواده‌، جوانان را مجبور به ترک منزل قبل از بزرگسالی می‌کند. تجارب خانوادگی مانند کودک‌آزاری، بی‌توجهی، خشونت خانگی، مصرف مواد توسط والدین یا درگیری خانوادگی می‌تواند منجر به بی‌خانمانی جوانان شود. ۹۰ درصد از جوانانی که به پناهگاه‌ها دسترسی دارند اظهار می‌کنند که در خانه با مشکلاتی مانند دعوای مداوم مواجه بوده‌اند. در کل بی‌خانمانی مشکلی است که اگر برای جوانان حل نشود، تبدیل به مشکل کلی جمعیت کارتن‌خواب می‌شود.

روز بی خانمانی جوانان ۲۰۲۴

روز بی خانمانی جوانان Youth Homelessness Matters هر سال در سومین چهارشنبه ماه آوریل برگزار می‌شود تا آگاهی و بحث عمومی در مورد جوانان بی‌خانمان افزایش یابد تا بتوان راه‌حل‌های پایدار و مبتکرانه‌ای برای حمایت از نیازها و رویاهای آنها ارائه داد.

جمعیت‌های خاصی از جوانان با خطر بیشتری برای بی‌خانمانی روبرو هستند که شامل موارد زیر است:

جوانان سیاه پوست نسبت به همسالان سفیدپوست خود با ۸۳ درصد افزایش خطر مواجه هستند. جوانان اسپانیایی تبار با ۳۳ درصد افزایش خطر روبه‌رو هستند. جوانانی که تجربیاتی از سرپرستی، بازداشت یا زندان دارند. جوانانی که دبیرستان را تمام نکرده‌اند، ۳.۵ برابر بیشتر از همسالانی که دیپلم دبیرستان را دریافت کرده‌اند، در معرض بی خانمانی هستند.

آمار بی خانمانی در کشورهای جهان نیجریه و هند دو کشوری هستند که بیشترین جمعیت بی‌خانمان را دارند. در سال ۲۰۲۴، نیجریه با ۲۵ میلیون در رتبه اول و هند با ۱۸ میلیون بی‌خانمان در رتبه دوم قرار دارند. حدود ۱۵۰ میلیون نفر یا دو درصد از جمعیت جهان به طور کلی بی‌خانمان هستند. حدود ۱.۶ میلیارد نفر یا بیش از ۲۰ درصد از جمعیت جهان فاقد مسکن کافی هستند. تقریباً ۲۳۵ هزار کانادایی به طور سالانه بی‌خانمانی را تجربه می‌کنند. ۳.۲ درصد از جمعیت فیلیپین بی‌خانمان هستند. در استرالیا، حدود ۱۲۰ هزار نفر در هر شب بی‌خانمان هستند. نزدیک به ۶۰ درصد از افراد بی خانمان در آفریقای جنوبی در زاغه زندگی می‌کنند.

در ژاپن تقریباً پنج هزار نفر بی خانمان هستند. در یک شب در هند، بیش از ۱.۷۷ میلیون نفر بی‌خانمان وجود دارد. حدود ۳۰ درصد از جمعیت بی‌خانمان جهان در اروپا زندگی می‌کنند. برزیل بیش از ۲۰۰ هزار بی‌خانمان دارد. در چین حدود ۲.۶ میلیون نفر بی‌خانمان محسوب می‌شوند. در آلمان، تخمین زده می‌شود که بیش از ۲۵۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۳ بی‌خانمان بوده‌اند. شورای ملی ارزیابی سیاست توسعه اجتماعی مکزیک گزارش می‌دهد که ۵۵.۳ میلیون نفر یا تقریباً ۴۶.۲ درصد از جمعیت در فقر زندگی می‌کنند. آمار سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که فرانسه و کره‌جنوبی به ترتیب ۳۳۰ هزار و هشت هزار بی‌خانمان در معیار یک شب را دارند.

کد خبر 745336

دیگر خبرها

  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • روز اهمیت به بی خانمانی جوانان Youth Homelessness Matters + پوستر و آمار
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • عامل افزایش ابتلای جوانان به سرطان چیست؟
  • چند باور رایج و غلط درباره ویتامین‌ها
  • ۱۷ عادتی که برای سلامت قلب ضرر دارد
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت
  • ارتباط شاخص توده بدنی با بیماری قلبی در افراد دیابتی
  • سقف تسهیلات مسکن جوانان افزایش می‌یابد