Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سیدسعید شاهرخی ظهر امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر درمان و اعضای ستاد مقابله با کرونا استان اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان فامنین در شرایط زرد و سایر شهرستان های استان در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی با اشاره به افزایش چهار درصدی افزایش واکسیناسیون در هفته گذشته و تزریق ۲۵۰ هزار دز واکسن در استان همدان گفت: ۲۹ درصد علت ابتلا به ویروس کرونا شرکت در اجتماع و ۶۹ درصد مربوط به دورهمی‌های خانوادگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان با اشاره به در پیش بودن محرم تأکید کرد: مردم در ایام محرم نذورات خود را به صورت خشک به دست نیازمندان برسانند.

وی اظهار کرد: مراسم محرم در فضای باز با رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

شاهرخی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کاهش مرگ و میر کرونا بسیار تاثیرگذار است و مردم نقش بسیار مهم با رعایت پروتکل‌ها ایفا می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه طرح تحول سلامت در مهار بیماری کرونا بسیار تاثیرگذار بوده است گفت: ۸۳۰ بیمار کرونایی در استان بستری هستند.

رشید حیدری‌مقدم اظهار کرد: واکسن به تنهایی کافی نیست و باید پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله فیزیکی به صورت جدی تا پایان از بین رفتن این ویروس رعایت شود.

وی با بیان اینکه از نظر واکسن در استان وجود ندارد و با برنامه‌ریزی مشخص واکسیناسیون  اقشار جامعه صورت خواهد گرفت گفت: در حال حاضر ۸۳۰ بیمار کرونایی در استان بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۷بیمار بستری شده‌اند و ۴۲۴ نفر به صورت سرپایی مراجعه شده است در پایان از هیئت‌های مذهبی خواست توجه ویژه‌ای به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله فیزیکی داشته باشند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون همدان استاندار همدان پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری ۱۴۰۳ امروز (پنج شنبه، ۳۰ اردیبهشت) با حضور مسئولان و کارشناسان سازمان سنجش آموزش کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد،

علی اکبر فامیل کریمی، رئیس مرکز حراست وزارت علوم با اشاره به عملیات وعده صادق اظهار کرد: در مقابله و برخورد با دشمن هنر این است که بتوانی راهبرد دشمن را برهم بزنی و امروز با وجود قدرت‌های برتر جهانی این امر قابل تکرار نیست.

وی ادامه داد: بعضی موضوعات امنیت ملی از ابتدا مشخص است مانند موضوعاتی که در گرو سازمان‌های امنیتی و نظامی است و از ابتدا محرمانگی و طبقه بندی در آن لحاظ می‌شود و تعاریف و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. بخش دیگری از موضوعات امنیت ملی که در جامعه امروز رخ داده به صورت بالقوه می‌تواند امنیت ملی باشد و از ابتدا در ابن حوزه قرار نمی‌گیرد.

وی با ارائه مثالی گفت: موضوعاتی مثل امنیت غذایی، امنیت سایبری از این مقوله است که امروز در امنیت ملی مهم‌ترین حوزه امنیت غذایی و امنیت سایبری است.

 کریمی یاداور شد: یک موضوع سوم در حوزه امنیت ملی وجود دارد و آن مقوله‌ای مانند کنکور است که از ابتدا در حوزه امنیت ملی قرار ندارد و در ذهن و افکار عمومی نیز اینطور تلقی نمی‌شود، اما وقتی به کل فرایند دوباره نگاه می‌کنیم، می‌تواند در این حوزه قرار گیرد و خانواده‌ها بای اطمینان خاطر داشته باشند که امنیت کنکور حفظ می‌شود.

وی با اشاره به دستگاه‌های تصمیم‌گیر در حوزه کنکور گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه رصد بر کنکور را برعهده دارد، شورای امنیت کشور (شاک) از نیرو‌های مختلف خود برای حفظ امنیت کنکور استفاده می‌کنند. همچنین در وزارت علوم یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها در طول سال آزمون سراسری است.

رئیس مرکز حراست وزارت علوم در ادامه به ۵ پروتکل (دستورالعمل) در برگزاری کنکور گفت: این پروتکل‌ها در فرایند یکساله اجرا می‌شوند و طبقه بندی در هر کدام از ان‌ها باید رعایت شود. پروتکل اول آزمون سازی است که ۲۴ محور برای آن تعریف شده و هر کدام شامل ده‌ها فعالیت است، پروتکل دون قرنطینه سوالات است که دقیق‌ترین فعالیت‌ها طی آن صورت می‌گیرد، پروتکل سوم چاپخانه تا مخزن نگهداری سوالات و پروتکل‌های چهارم و پنجم از مخزن‌های اصلی به فرعی و از فرعی به مخل سوالات است.

فامیل کریمی گلوگاه اصلی تقلب را فضای مجازی سر جلسه آزمون دانست و افزود: با کنترل فضای سایبری تقلب در این زمان به حداقل رسیده و ممکن است به صفر هم برسد.

وی در پایان تاکید کرد: سازوکار دقیق برگزاری کنکور با انحراف روبرو نمی‌شود ولی ممکن است ایراد‌های کوچکی رخ دهد و دشمن با اختلال در فضای روانی مردم اعتماد آنها را کاهش دهد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • غافلگیری سارق حین سرقت در رشت
  • جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع همدان
  • تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد
  • دامداران ضوابط قرق مراتع را رعایت کنند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • بارش های اخیر مشکل آب سیستان و بلوچستان را مرتفع کرد
  • بازسازی انهار کشاورزی شهرستان فومن با بیش از ۶ میلیارد تومان اعتبار
  • همراهی خوب مردم همدان در طرح عفاف و حجاب
  • حضور میدانی مدیران اجرایی برای مهار سیلاب
  • برخورد قانونی با فروشندگان متخلف گوشت قرمز