Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- آنچه امروز در فعالیت گروه‌های جهادی به صورت خاص دنبال می‌شود فعالیت‌هایی در سطح محله است، این نوع فعالیت‌ها سبب مشارکت و همدلی بین اهالی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   شیراز ، جهاد واژه عجیبی است با هر چه که همراه شود، پویایی و اثربخشی به همراه دارد. روزی جهاد اسلحه به دست گرفتن و مقابل دشمن ایستادن بود، امروز هم جهاد است اما از نوعی دیگر؛ جهاد امروز از نوع ساختن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گروه‌های جهادی مصداق بارز جهاد امروز هستند، کسانی که بدون منت تنها برای کسب رضای الهی پا در میدان خدمت‌رسانی به مردم گذاشته‌اند همانان که در احادیث به عنوان « عیال‌الله» از آنان یاد می‌شود.

فعالیت گروه‌های جهادی معمولا در قالب فرهنگی، آموزشی، عمرانی و اقتصادی می‌گنجد گاه یک گروه جهادی از یکی از محلات شیراز راهی روستایی دور افتاده می‌شود و گاه در حاشیه شهر اقدام به محرومیت‌زدایی می‌کند اما آنچه امروز در فعالیت گروه‌های جهادی به صورت خاص دنبال می‌شود فعالیت‌هایی در سطح محله است. 

این نوع فعالیت‌ها سبب مشارکت اهالی یک محله شده که هم همدلی بین اهالی را زیاد می‌کند و هم از مصادیق مشارکت اجتماعی به حساب می‌آید. گروه جهادی شهید حشمت‌الله امینی یکی از گروه‌های فعال و جهادی شهر شیراز است که سبب شده محله قدیمی شاهداعی‌الله رونق دیگری بگیرد. 

محمدجواد بازیار مسئول این گروه جهادی در گفت‌وگو با تسنیم به تشریح فعالیت‌های این گروه پرداخت که عمده‌ترین آنها دستگیری از اهالی نیازمند و محروم محله بوده است. به گفته وی این گروه از سال 98 و همزمان با سیل شیراز آغاز کرده است. 

سیلی که گر چه خرابی‌های زیادی به همراه داشت اما مهر و همدلی ناشی از فعالیت‌های مردمی و جهادی سبب خیر شد. به گفته بازیار پس از پایان فعالیت‌های مربوط به سیل و آغاز کرونا این گروه جهادی نیز فعالیت‌های خود را در قالب‌های مختلف ادامه داد. 

ضدعفونی معابر و خیابان‌ها، تولید ماسک در روزهایی که کمبود ماسک در بازار مردم را آزرده خاطر می‌کرد و اجرای 6 مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه از جمله اقداماتی است که گروه جهادی شهید امینی در این ایام انجام داده است. 

1200 گروه جهادی در عرصه‌های تخصصی در استان مرکزی ساماندهی شدند 3500 گروه جهادی در استان فارس فعالیت دارد ارائه خدمات درمانی تو سط گروه جهادی پزشکی بقیه الله (عج) به مردم بشاگرد در استان هرمزگان

به گفته مسئول این گروه در 6 مرحله انجام رزمایش کمک‌های مومنانه 1500 بسته معیشتی میان نیازمندان توزیع شده و علاوه بر این در روز عید غدیر نیز فعالیتی تحت عنوان اطعام علوی انجام شده است. بر این اساس 800 پرس غذای گرم در روز عید غدیر پخت شده و در روزهای پنجشنبه و جمعه میان نیازمندان توزیع شده است. 

فعالیت گروه جهادی شهید امینی منحصر به شیراز و محله شاهدعی نیست بلکه با همت این گروه که از نوجوان 10 ساله تا پیرمرد 60 ساله را به عضویت دارد روستاهای اطراف شیراز و دیگر شهرستان‌ها نیز از برکت فعالیت‌های جهادی بهره‌مند شدند. 

نمونه این امر انجام اقدامات عمرانی در روستای باغان شهرستان کوار و منطقه سیاخ شیراز بوده که توسط این گروه انجام شده است. به گفته مسئول گروه این فعالیت‌ها همچنان نیز ادامه دارد و به تناسب انجام می‌شود. 

برپایی ایستگاه‌های صلواتی، برنامه شادی یا عزاداری در مناسبت‌های مذهبی مانند نیمه شعبان، عید غدیر یا ماه محرم از دیگر فعالیت‌های این گروه جهادی است که بازیار در صحبت‌هایش به آن اشاره می‌کند. 

بر اساس گفته‌های اسماعیل قزل سفلی رئیس بسیج سازندگی در استان فارس بیش از 3 هزار و 500 گروه جهادی در دو قالب محله‌محور و جغرافیا‌محور فعال هستند که در ایام مختلف سال به صورت تکی یا قرارگاهی فعالیت‌های مختلفی را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند. 

به گفته وی با توجه به سالروز دیدار مقام معظم رهبری با گروه‌های جهادی در 10 و 11 مردادماه برنامه‌های مختلفی برای این روزها تدارک دیده شده که توسط گروه‌های جهادی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود. 

 رزمایش 12 هزار نفری در قالب 900 اردوی جهادی خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف عمرانی، آموزشی و تحصیلی، اجتماعی و فرهنگی و نیز در حاشیه این رزمایش، واکسیناسیون دام‌های سبک به مدت 2 ماه با 650 تیم جهادی با حضور یک دامپزشک و سه نفر از جهادگران، از عمده برنامه‌های مهم این ایام است که رئیس بسیج سازندگی استان فارس اعلام کرده است. 

گروه‌های جهادی مصداق بارز خدمت‌رسانی هستند و برایشان فرقی ندارد که چه زمانی یا مکانی باشد؛ سختی باشد یا شرایط عادی؛ کرونا باشد یا سلامت کامل آنها هدفشان خدمت به مردم و رفع محرومیت‌ها است. 

انتهای پیام/424/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه های جهادی فعالیت گروه گروه جهادی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۹۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرای پیشنهادات و طرح‌های مردم در جهت تحقق شعار سال هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی عبداللهی ظهر پنج شنبه در پنجاه و ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: باید با ارائه طرحی، فرمانداران طی تعامل با شهرداران به تقسیم بندی مناطق مختلف شهرها بپردازند و مسؤولیت رسیدگی به هر منطقه با محله‌های زیرمجموعه آن را به یک مدیر یا شهردار بسپارند.

وی مطرح کرد: اکنون ۶۷ محله، هدف این قرارگاه قرار گرفته اند و باید مدیران خانه‌های محله در کنار شهرداران و سایر مدیران استان به احصای موضوعات و مطالبات محله‌ها بپردازند و برای رسیدگی به آنها تعامل ویژه ای داشته باشند. چندین موضوع مهم در محله‌ها تعریف شده که باید در کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی مورد بررسی و اجرا قرار گیرد.

استاندار البرز با بیان اینکه باید برای کسب رضایتمندی مردم تمام توان و تمرکز خود را معطوف کنیم، افزود: مدیران خانه‌های محله و شهرداران و مدیران مربوطه باید تعاملی سازنده در سایه انسجام و شکیبایی با نیت خدمت به مردم داشته باشند. شوراهای اسلامی شهر و شهرداران با کمک به تحقق اهداف این قرارگاه، سبب ساز جلب اعتماد و احترام مردم می‌شوند.

عبداللهی با بیان اینکه شوراهای اسلامی و شهرداران سالم و خدمتگزار مورد تأیید مردم هستند و می‌توانند در ادوار بعدی نیز به پشتوانه این اعتماد خدمت کنند، به شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اشاره و عنوان کرد: رشد تولید عامل توسعه اقتصاد و به تبع آن کشور است که با مشارکت مردم در این بخش، به لحاظ کمی و کیفی افزایش می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم در استان البرز راه اندازی شده و پیشنهادات و طرح‌های اقشار مختلف مردم، مدیران، شوراها، نخبگان، دانشگاهیان، اصحاب رسانه، مدیران خانه محله‌ها و … را در راستای تحقق شعار سال پذیرا هستیم.

استاندار البرز با اشاره به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار می‌رود در برگزاری این دوره نیز همراهی ویژه ای داشته باشید تا با مشارکت حداکثری، همچنان سربلند باشیم. بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی انشعابات موقت آب، برق، گاز و … دریافت می‌کنند تا افراد کم درآمد جامعه نیز از این امکانات بی بهره نمانند.

کد خبر 6081966

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و سلامت در محلات منطقه۱۳ تهران
  • وزش باد علت قطع برق در یکی از محلات شهر دولت‌آباد
  • سپاه با روحیه جهادی و ایثارگری امید و غیرت مردم ایران اسلامی است
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • اولین رویداد فرهنگی محفل فرشته‌ها در استان
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • ساماندهی ظرفیت مردمی و گروه های جهادی اولویت بنیاد مسکن اردبیل
  • پذیرای پیشنهادات و طرح‌های مردم در جهت تحقق شعار سال هستیم