Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-20@05:40:21 GMT

کانادا و حقوق بشر گزینشی

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۱۶۸۸

باید این واقعیت را بپذیریم که لفظ حقوق بشری امروز توسط کشور‌های غربی برای تحت فشارگذاشتن نظام‌های مخالف آنان، گروگان‌گرفته شده است و استاندارد حقوق بشر برای آنان بسته به کشور و حکومت‌های مختلف و منافع سیاسی و اقتصادی این کشور‌ها فرق دارد. خبرگزاری میزان - مرتضی غلامرضائی پژوهشگر مسائل بین الملل - یافتن بیش از ۱۰۰۰ تن از اجساد کودکان بومی کانادا که به اجبار در مدارس شبانه روزی این کشور تحصیل می‌کردند و کشف چندباره این اجساد در مدارس مختلف این کشور، موجب شد تا حقوق بشر و حقوق اقوام در کانادا مورد توجه رسانه‌ها قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مدارسی که از سال ۱۸۸۰ تا ۱۹۹۶ پذیرای بیش از ۱۵۰ هزار کودک ساکنان بومی این کشور بودند. اما مطلبی که در رسانه‌ها جلب توجه کرد، عدم پذیرش مسئولیت این مدارس توسط دولت کانادا و صحبت‌های جاستین ترودو نخست‌وزیر این کشور بود.   ترودو اصرار داشت که این مدارس تحت نظر کلیسای کاتولیک اداره می‌شوند و کلیسا باید مسئولیت آن را به عهده بگیرد. این صحبت آدرس غلطی است که ترودو برای نجات دولتش به رسانه‌ها می‌دهد، زیرا که دولت کانادا خود برای وفق پذیری جامعه بومیان و کم شدن بار اقتصادی بومیان بر شانه دولت، خواهان برپایی این مدارس در قرن ۱۹ بود، مطلبی که بعید است آقای ترودو از آن اطلاع نداشته باشد.
مسئله اینجاست که دولتی در کانادا مستقر است که مسئولیت کشتار کودکان بومیان کانادا (و تضییع حقوق کودکان که به مراتب بیشتر کشتار آنان اتفاق افتاده است) را توسط نظام سیاسی خود در سالیان قبل که در داخل خاک این کشور و توسط منصوبان همین نظام سیاسی کانادا انجام شده است،نمی‌پذیرد. به این تزویر حقوق بشری، ننگ پنهان کاری این جنایات و دروغ به خانواده‌های آنان را نیز اضافه کنید.
از سوی دیگر در سال‌های اخیر و به‌خصوص پس از تصویب قانون «عدالت برای قربانیان تروریسم» در سال ۲۰۱۲ بار‌ها شاهد اتهامات کانادا علیه کشورمان به بهانه نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم و رأی این کشور علیه ایران در قطع نامه‌های حقوق بشری سازمان ملل بودیم؛ کشوری که از پذیرش جنایات سازمان یافته علیه بومیان طی بیش از یک قرن گذشته در کشورش سر باز می‌زند.
اما زمانی کاملا به نمایشی بودن ادعا‌های کانادا درباره حقوق بشر پی می‌برید که در کنار سکوت این کشور علیه جنایات خود و جنجال‌های آن برای نقض حقوق بشر در ایران، شاهد سکوت این کشور در قبال فجایع تلخ کودکان یمن و غزه که حاصل همزمان تحریم و جنگ با سلاح‌های غربی است، باشیم.   باید این واقعیت را بپذیریم که لفظ حقوق بشری امروز توسط کشور‌های غربی برای تحت فشارگذاشتن نظام‌های مخالف آنان، گروگان‌گرفته شده است و استاندارد حقوق بشر برای آنان بسته به کشور و حکومت‌های مختلف و منافع سیاسی و اقتصادی این کشور‌ها فرق دارد.
اگر ناقض این حقوق بشر، رژیم‌های تحریم‌گر و کودک‌کش اسرائیل و عربستان سعودی باشند، از دید کانادا و دولت لیبرال آقای ترودو نیازی به محکومیت و قطعنامه‌های بین المللی نیست، چه برسد که ناقض حقوق بشر نظام سیاسی کانادا در چند سال قبل باشد. بیشتر بخوانید: وقاحت؛ بهترین توصیف ریاکاری شرم‌آور غربی/ ضرورت ورود جدی وزارت خارجه!   انتهای پیام/ برچسب ها: حقوق بشر کانادا غرب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوق بشر کانادا غرب حقوق بشری حقوق بشر کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه پایمال شدن حقوق زنان را نمی دهیم

سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر در دیدار با نمایندگان افغانستانی‌های مقیم اروپا گفته است با حاکمیت طالبان حقوق زنان تأمین شده و حکومت سرپرست به هیچ‌‌ کس اجازه نمی‌دهد که حقوق زنان را پایمال کند. 

شیخ محمد خالد حنفی افزوده است، وزارت امر به‌ معروف افزون بر واپس‌گیری حق میراث پنج هزار زن و واگذاری آن به آن‌ها در سه سال گذشته، از ازدواج بد زنان به‌گونه کامل جلوگیری کرده است.

از سویی هم، نمایندگان افغانستانی‌های مقیم اروپا در این دیدار گفته‌اند که با برگشت به کشور، نگرانی‌ آنان در مورد حقوق زنان افغانستان از بین رفته و افزوده‌اند، شایعات نشرشده در مورد حقوق زنان افغان بی‌اساس است. 

از سویی هم وزارت ارشاد، حج و اوقاف طالبان از دیدار نمایندگان افغانستانی‌های مقیم اروپا با سرپرست این وزارت خبر می‌دهد. 

به نقل از خبرنامه این وزارت هیأتی از شخصیت‌های علمی و فرهنگی افغان‌های مقیم خارج از کشور، در دیدار با شیخ نور محمد ثاقب، سرپرست وزارت ارشاد، حج و اوقاف گفت، افغان‌هایی‌که در خارج از کشور به‌سر می‌برند آماده‌اند، ظرفیت‌ها و امکانات اقتصادی، علمی و اجتماعی خود را با حکومت سرپرست شریک کنند. 

این هیأت افزود، با حاکمیت طالبان فرصت‌های زیادی در بخش‌های تجارت و سرمایه‌گذاری در ‎افغانستان فراهم شده و ‎افغان‌ها از مصونیت جانی و مالی برخوردار شده‌اند. 

از سویی هم شیخ نور محمد ثاقب گفت، افغانستان خانه مشترک ما است و افغان‌هایی که در خارج به‌سر می‌برند به افغانستان برگردند و در آبادی کشور سهیم شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اجازه پایمال شدن حقوق زنان را نمی دهیم
  • دزدی میلیاردی از برج لاکچری نیاوران توسط سه تبعه افغان
  • سرقت چندین میلیاردی از برج لاکچری نیاوران | خانه ۲ مهاجر کانادا غارت شد
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهرهای مختلف جهان
  • سرقت میلیاردی از خانه ۲ مهاجر در برج‌های نیاوران
  • چرا حقوق و مالیات‌ها در کشور متناسب نیست؟
  • عربستان در حال تغیر چهره خود است، اما آیا حقیقت دارد؟
  • دزدی میلیاردی از خانه ۲ مهاجر کانادا در برج لاکچری نیاوران
  • راهنمای جامع سفر به تورنتو؛ از خرید بلیط تا نکات سفر
  • (تصاویر) تظاهرات حامیان فلسطین در تورنتوی کانادا