Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران آمریکایی در یک مطالعه جدید، تفاوت اصلی گونه دلتا با دیگر گونه‌های ویروس کرونا را بررسی کردند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران به نقل از CNN نوشت: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد گونه جهش یافته دلتا کرونا، مقادیر مشابهی از ویروس را در افراد واکسینه شده و واکسینه نشده تولید کرده است. این داده‌ها به این معنی است که ممکن است افراد واکسینه شده نیز مانند افراد واکسینه نشده انتقال دهنده گونه دلتا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روشل والینسکی مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در بیانیه‌ای گفت: بار‌های زیاد ویروس نشان دهنده افزایش خطر انتقال (به دلیل فشار دلتا) است که باعث می‌شود افراد واکسینه شده بتوانند این نوع را به دیگران منتقل کنند.

این در حالی است که کارشناسان قبلاً تأیید کرده بودند که واکسیناسیون به طور قابل توجهی احتمال انتقال ویروس کرونا را از افرادی که واکسن دریافت کرده اند به همتایان خود که هنوز آن را دریافت نکرده اند، کاهش می‌دهد.

اما مطالعه جدید ثابت کرده است که این امر در مورد گونه دلتا صدق نمی‌کند که این موضوع فراخوان بسیاری از متخصصان بهداشت در آمریکا را برای لزوم استفاده از ماسک‌های محافظ در داخل خانه برای جلوگیری از گسترش عفونت با سویه دلتا توضیح می‌دهد.

والینسکی از ساکنان ایالت‌هایی که ویروس کرونا در آن در حال گسترش است خواست تا در خانه نیز از ماسک استفاده کنند.

او افزود: توصیه‌ها در مورد لزوم استفاده از ماسک برای افراد واکسینه شده به دلیل ترس از اینکه آن‌ها ممکن است به طور ناخواسته ویروس را به آشنایان و عزیزان خود منتقل کنند، به ویژه افراد بیمار و سالخورده که ایمنی ضعیفی دارند، به روز شده است.

مطالعه جدید که روز جمعه توسط مرکز کنترل بیماری‌ها منتشر شد، شامل ۴۶۹ ساکن ماساچوست بود که در ماه ژوئیه به این بیماری مبتلا شدند.

این مطالعه نشان داد که حدود ۷۴ درصد از بیماران (۳۴۶ مورد) به طور کامل واکسینه شده اند و در بین این موارد، ۷۹ درصد از آن‌ها علائم ناشی از موارد توالی ژنتیکی را گزارش کرده اند که نوع دلتا علت اصلی است.

محققان شواهدی را پیدا کردند که نشان می‌دهد بار‌های ویروسی بین ۱۲۷ نفری که کاملاً واکسینه شده اند و ۸۴ نفر دیگر که واکسینه نشده اند یا تنها یک دوز واکسن را دریافت کرده اند یا وضعیت نامعلومی دارند (یعنی مشخص نیست که آیا آن‌ها واکسینه شده اند یا خیر) بسیار به هم شبیه بوده است.

اندازه گیری بار ویروسی یک شاخص مهم در مورد احتمال انتقال ویروس جدید کرونا به دیگران است.

والینسکی سویه دلتا را با ویروس آبله مرغان مقایسه کرد، که سریع‌ترین ویروس از لحاظ شیوع در بین انسان‌ها محسوب می‌شود، در حالی که یک متخصص بیماری‌های عفونی در دانشگاه کالیفرنیا که در این مطالعه مشارکت نداشت، گفت که تا کنون شواهد روشنی وجود ندارد که افراد واکسینه شده و مبتلا به سویه دلتا مبتلا هستند، می‌توانند عفونت را به سایر کشور‌ها منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: احتمال انتقال سویه دلتا از طریق افراد واکسینه شده

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ویروس کرونا اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا افراد واکسینه شده ویروس کرونا مطالعه جدید گونه دلتا سویه دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند