Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@21:52:33 GMT

نیازمندی‌های بیمارستان‌های مشهد تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۲۴۶۵

نیازمندی‌های بیمارستان‌های مشهد تامین می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: آمادگی داریم در موضوع تهیه ونتیلاتور، کپسول‌های اکسیژن و سایر نیازمندی‌ها به دانشگاه‌ علوم پزشکی کمک کنیم.

محمدصادق معتمدیان در نشست هم‌اندیشی با روسای بیمارستان‌های مشهد به منظور مدیریت وضع موجود و بررسی آمادگی‌های مراکز درمانی که امروز ،۹ مردادماه، در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کادر درمان در ۱۸ ماه گذشته دوران سختی را پشت‌سر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور ما به لحاظ تحریم‌های ظالمانه در دوران شیوع کرونا شرایط متفاوتی نسبت به سایر کشورهای دنیا داشت و تحریم‌های بی‌سابقه سبب شده تا محدودیت‌هایی در تجهیزات و منابع مالی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه محدودیت‌های کرونایی در کنار مشکلات اقتصادی فشارهایی به مردم وارد کرده است، افزود: مجموع رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور کاهش پیدا کرده و زیر ۵۰ درصد است. در کنار این موضوع با وجود محدودیت‌های کرونایی یک عادی‌انگاری صورت گرفته است. 

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: حوزه پیشگیری در دست به مردم است و باید رعایت شود، چراکه بحث سلامت و جان مردم مطرح است. در موضوع نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی حتما به تلاش خود تا جایی که امکان‌پذیر و کشش اجتماعی در جامعه وجود داشته باشد، ادامه می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه هرگونه محدودیت در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌گیری می‌شود، گفت: باید با جمع‌بندی و استفاده از ظرفیت ستاد ملی مقابله با کرونا در جهت مدیریت شهر مشهد استفاده کنیم.
همچنین نیاز است عزیزان ما در بیمارستان‌ها تلاش کنند تا هفته‌های پیش رو را با آمادگی پشت سر بگذاریم.

استاندار خراسان رضوی با قول مساعد نسبت به تامین تجهیزات اورژانسی برای مقابله با کرونا گفت: آمادگی داریم در موضوع تهیه ونتیلاتور، کپسول‌های اکسیژن و سایر نیازمندی‌ها بتوانیم کمکی به دانشگاه‌ علوم پزشکی کنیم تا در برنامه جدید مورد استفاده قرار گیرد.

معتمدیان همچنین خواستار تدوین برنامه بلند مدت از سوی دانشگاه علوم پزشکی برای شهر مشهد شد و اظهار کرد: صرفا نباید این شهر را تنها با سه میلیون نفر جمعیت ببینیم چراکه در شرایط غیر کرونایی بیش از ۳۰ میلیون نفر جمعیت در اینجا تردد دارند و استان‌های همجوار از امکانات ما استفاده می‌کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وی ادامه داد: فاصله زیادی تا شرایط مطلوب در وضعیت سرانه‌های درمانی استان داریم که حتما باید در دور جدید برنامه ریزی کنیم و زمینه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، خصولتی و دولتی در شهر مشهد فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا استانداري خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نزدیک به ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال خوراکی و تزریقی در راستای برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاورد‌های آن به جمعیت ایرانی و غیر ایرانی زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد.
زهرا نهبندانی : بیش از ۵۲۱ هزار دز واکسن فلج اطفال از این تعداد برای جمعیت ایرانی و مابقی برای جمعیت اتباع غیر ایرانی انجام شده است.

وی با بیان اینکه پارسال هیچ مورد مثبت بیماری فلج اطفال در خراسان رضوی ثبت و گزارش نشده است، ادامه داد: واکسیناسیون فلج اطفال برای کلیه نوزادان در بدو تولد، ۲ ماهگی، چهار ماهگی، ۶ ماهگی، ۱۸ ماهگی و ۶ سالگی انجام می‌شود.

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واکسیناسیون فلج اطفال در مبادی ورودی مرزی زمینی و هوایی جهت اتباع خارجی کشور‌های دارای موارد مثبت فلج اطفال، اجرای برنامه تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در حاشیه شهر، مناطق پرخطر از نظر فلج اطفال و مراکزی که جمعیت‌های مهاجرین و اتباع سکونت دارند از جمله برنامه‌های این دانشگاه در راستای ریشه کنی فلج اطفال به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ هزار و ۱۶۳ دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی ارائه شده است که از این تعداد ۱۳ هزار و ۴۷۹ دز برای جمعیت ایرانی و مابقی برای اتباع غیرایرانی خورانده و تزریق شده است.

شناسایی ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال

نهبندانی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده که هنوز نتیجه قطعی آن اعلام نشده است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه جهانی ریشه کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن بیان کرد: واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال امسال‏ در ۲ نوبت شامل نوبت نخست از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه و نوبت دوم از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ماه اجرا می‌شود.

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرچند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه ریشه کنی فلج اطفال در ۲ کشور همسایه و بومی افغانستان و پاکستان همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور به دنبال تحولات سیاسی کشورهای همسایه و همچنین پوشش پایین واکسیناسیون جاری و تکمیلی در برخی مناطق این ۲ کشور، نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

وی با بیان اینکه تداوم وضعیت عاری از فلج اطفال در سالهای اخیر نشان از تلاش کارکنان بهداشتی برای دستیابی به پوشش بالای واکسیناسیون و عملیات ایمن سازی تکمیلی سالیانه است، ادامه داد: بر اساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت، برای حفظ این دستاورد بزرگ و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال، لازم است عملیات ایمن سازی تکمیلی سالانه انجام شود.

نهبندانی عنوان کرد: در این برنامه کلیه مهاجران خارجی که در اردوگاه‌ها و یا خارج از اردوگاه‌های خراسان رضوی اقامت دارند، کلیه خانوارهای ساکن در محل تجمع مهاجران خارجی، کلیه مناطق زیر پوشش تیم های سیار، کلیه کودکان زیر پنج سالی که احتمالاً همراه مادران خود در زندان‌ها اقامت دارند و همچنین کلیه نقاطی که پوشش نوبت سوم فلج اطفال آنها کمتر از ٩٥ درصد است، زیر پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال قرار می‌گیرند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است و نزدیک به ۴۰۰ هزار تبعه خارجی دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه "سیام" وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار تبعه خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در این میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می‌شوند که البته در ماه‌های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • توقیف ۱۱۵ دستگاه خودرو حادثه‌ ساز در خراسان رضوی
  • مصرف آب مشهد هفت هزار و ۱۵۰ لیتر بر ثانیه است
  • دمای هوای خراسان رضوی خنک می‌شود
  • صدور مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب خراسان رضوی
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • اجرای ۱۶ طرح برای جبران کسری آب مشهد
  • دیار کویری خراسان، لب‌تشنه‌تر از همیشه
  • پلمب ۴ واحد صنفی پوشاک در مشهد
  • وزش باد گرد و غبار را وارد خراسان رضوی کرد