Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: سال ۹۵ حدود ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی بودند و اکنون این آمار به ۱۹.۵ درصد رسیده است که حدود ۷ درصد این مدارس، تخریبی هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهراله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به برخی وعده‌های مدیران ادوار گذشته و عدم تحقق و عمل به آن‌ها که موجب حواشی و سیاه نمایی به ویژه در رسانه‌های بیگانه شده است، گفت: به عنوان مثال حذف مدارس خشتی و گلی در سال‌های نه چندان دور، حل معضل سرویس بهداشتی نامناسب و حل مشکل بخاری‌های نفتی در سال‌های گذشته از جمله وعده‌هایی است که محقق نشده بود و در رسانه‌ها انعکاس یافته و موجب شکل گیری ادبیات نامناسبی در میان منتقدین شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سال ۹۵ حدود ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی بودند که اکنون این آمار به ۱۹ و نیم درصد رسیده است و حدود هفت درصد این مدارس، تخریبی هستند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه از سال ۸۴ به بعد ۴ میلیارد دلار معادل ۶۰ هزار میلیارد تومان برای مدارس هزینه شده است، این در حالی است که ما فقط در یک دوره مدیریتی از سال ۹۶ تا کنون حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت مدارس هزینه کردیم، گفت: بعضا با اعتبارات کم هم می‌شد برخی مشکلات مزمن مدارس را ساماندهی کرد که بسته شدن پرونده مدارس خشتی و گلی در سال ۹۸ با اعتبار حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از آن جمله است.

رخشانی مهر ادامه داد: عمده این مدارس در مناطق محروم مانند سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان قرار داشتند.

وی به وضعیت سیستم‌های گرمایشی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: وعده‌ای که در سال‌های قبل داده شده بود در سال ۹۸ با هزینه‌کرد ۱۸۰۰ میلیارد تومان به سرانجام رسید. در هیچ نقطه‌ای از کشور که زیرساخت‌های لازم را دارند بخاری نفتی نداریم. همچنین در حال حاضر فقط ۴۸ هزار بخاری گازی داریم که آن هم به منظور ارتقای استاندارد‌ها انجام شده است و پرونده بخاری‌های گازی نیز در حال بسته شدن است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: از سال ۱۳۸۴ مشکل سرویس‌های بهداشتی مدارس مطرح بوده است که به سرانجام مطلوب نرسید و در نهایت امسال یک ردیف اعتباری با ۴۶۵ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت و با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اضافه، پرونده سرویس‌های بهداشتی نیز بسته خواهد شد.

رخشانی مهر ادامه داد: علاوه بر این، امسال برای اولین بار ردیف اعتباری ویژه‌ای در سازمان نوسازی مدارس برای تجهیزات هنرستان‌ها ایجاد شد و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل تبصره ۱۴ تخصیص یافت و از محل اعتبارات عوارض گاز نیز ۳۳۰ میلیارد تومان بودجه در استان‌ها توزیع شده است.

وی به اعتبارات ردیف خیرین هم اشاره و اظهار کرد: سال ۱۳۹۵ عدد مصوب قانون بودجه برای مشارکت با خیرین مدرسه ساز ۱۸۰ میلیارد تومان بود که ۱۵ درصد آن تخصیص یافت. سال ۹۸ تخصیص ۸۷۰ میلیارد تومانی با تخصیص کامل صورت گرفت و هر سال جهش قابل توجهی داشت.

رخشانی مهر اقدامات صورت گرفته در مناطق محروم را نیز تشریح کرد و گفت: در هفت استان محروم کشور، سرانه مدارس استثنایی ۲.۲ متر مربع افزایش یافته است. بیش از ۲۰۰ سفر استانی انجام شده و به این نتیحه رسیدیم که دو کار بزرگ باید انجام شود که یکی از آن‌ها مکان یابی مدارس است؛ نشریه طرح مکان‌یابی به تأیید سازمان برنامه و بودجه رسیده و سامانه آن هم ایجاد شده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: مدیریت سبز در مدارس هم مهم است که مطالعات جامعی پیرامون آن انجام شده است و خروجی آن هفت دستورالعمل است که استان‌های تهران، سیستان و بلوچستان و خوزستان پیشتاز هستند. در خوزستان یک مجتمع آموزشی فاخر با رویکرد مدیریت سبز در آبان ماه سال ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خشتی آموزش و پرورش بخاری توسعه و تجهیز مدارس کشور رئیس سازمان نوسازی میلیارد تومان رخشانی مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت با کاهگل عامل ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران

مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی شهر تاریخی بلقیس اسفراین با اشاره به اینکه شهر تاریخی بلقیس اسفراین دومین بنای خشتی و گلی ایران محسوب می‌شود، از ریزش بخشی از دیوار مرمت شده این بنای تاریخی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین رحمانی مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی شهر تاریخی بلقیس اسفراین با اشاره به ریزش بخشی از دیواره بنای تاریخی بلقیس پس از مرمت اظهار کرد: این نگرانی طی دو سه سال گذشته وجود داشت که بخشی از دیوار مرمت شده این بنای تاریخی ریخته شود و حتی مکاتبات لازم نیز انجام شد، اما به علت عدم اختصاص اعتبار بحث‌های علاج بخشی صورت نگرفت.

وی افزود: ۱۶۰ متر مربع از دیوار مرمت شده ریزش پیدا کرد و نگرانی برای ریزش بخش‌های دیگری از دیوار مرمت شده هنوز وجود دارد.

رحمانی ادامه داد: متاسفانه طی دو سال اخیر هیچ اعتباری برای مرمت این بنای تاریخی اختصاص نیافته و مقداری اعتبار ملی اختصاص یافته که صرف پرداخت حقوق کارکنان شده است.

وی در ارتباط با ریزش بخش‌های مرمت شده این دیوار توضیح داد: متاسفانه مرمت غیراصولی سبب شد تا این مشکل به وجود آید بطوریکه بخش‌های مرمتی در پایین دیوار ۱۰ سانتی‌متر و در بالاترین ارتفاع هفت تا ۸۰ سانتی‌متر بوده است.

مدیر پایگاه ملی میراث فرهنگی شهر تاریخی بلقیس اسفراین بیان کرد: برای مرمت یک بنای تاریخی در ابتدا باید مطالعات لازم انجام شود که چه مصالحی برای آن بنا نیاز است و از مصالحی که در آن بنا به کار رفته استفاده شود و یا شبیه آن.

وی خاطرنشان کرد: به هنگام مرمت این بنای تاریخی از خشت خام و بر روی آن اندود کاهگل استفاده شده که نباید این مصالح به کار می‌رفت. در دوران صفویه، ایلخانی و سلجوقیان از کاهگل در ملات استفاده نمی‌کردند که در این بنا استفاده شده است.

رحمانی تصریح کرد: از سوی دیگر در زمان ساخت این بنا، سازندگان آن به خوبی می‌دانستند که در این منطقه موریانه وجود دارد و خطر موریانه زدگی بنا را تهدید می‌کند بنابراین از کاهگل استفاده نکرده بودند که در مرمت استفاده شده است.

وی گفت: موریانه زدگی و فرسایش، استفاده از خشت و سنگینی بنا سبب شد تا بخش‌هایی از دیوار مرمت شده دومین بنای خشتی و گلی ایران فروریزد.

به گفته رحمانی برای مرمت این شهر تاریخی به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

دیگر خبرها

  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • جک تی9 جدید؛ همان طراحی آشنا با تفاوت های جزئی (+تصاویر)
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • دیپلماسی می‌تواند مشکل کرسنت و شکایت گازی ترکمنستان از ایران را حل کند
  • فوری | مربی تیم ملی، سرمربی تراکتور شد | تصمیم غیرمنتظره؛ پرونده یحیی بسته نشده!
  • پرونده مرگ خانم بازیگر بسته شد
  • مرمت با کاهگل عامل ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران
  • وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازی
  • پرونده مرگ خانم بازیگر بار دیگر بسته شد