Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه دلوار با بیان اینکه استان بوشهر باید در این شرایط کرونایی تعطیل شود، گفت: امروز که همه بیمارستان‌ها بیش از ظرفیت از بیمار کرونایی مملو شده و تخت خالی وجود ندارد، باید بیمارستان‌های صحرایی فعال شود.


به گزارش جنوب نیوز؛ حجت‌الاسلام زاهد دوست اظهار داشت: به گفته مسؤولان بهداشت و درمان وضعیت کرونا در استان بوشهر بسیار حاد شده و ظرفیت همه بیمارستان‌ها تکمیل است تا جایی که حتی بیماران حاد کرونایی که نیازمند به بستری و تخت بیمارستان و اکسیژن هستند هم دیگر امکانی برای پذیرش آنان وجود ندارد و البته اگر مجاهدت مخلصانه و شبانه‌روزی کادر درمان نبود که تا پاسی از شب حتی در بیرون از بیمارستان‌ها و مطب‌ها در درمان بیماران مبتلا تلاش می‌کنند قطعاً وضع از آنچه امروز است فاجعه‌بارتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه دلوار افزود: متأسفانه به دلیل کثرت روند ابتلا حتی در تأمین داروهای مؤثر در درمان کرونا هم با محدودیت و کمبود مواجه شده‌ایم و گاهی مردم برای تهیه یک آمپول هم به دردسر می‌افتند.

زاهددوست تصریح کرد: در این شرایط به نظر می‌رسد راه عاقلانه این است که مردم در رعایت دستورات بهداشتی و استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی بیشتر از گذشته حساسیت نشان دهند و مسؤولان تصمیم‌گیر و ستاد کرونا در استان هم برای توقف این فاجعه جبران‌ناپذیر هر چه زودتر تصمیم به تعطیلی چندروزه استان و ایجاد محدودیت‌های سخت‌گیرانه بگیرند تا با یک مدیریت درست از این شرایط سخت و ناگوار عبور کنیم.

به نوشته فارس؛ وی خاطرنشان کرد: نباید دست روی دست بگذاریم و شاهد پرپر شدن عزیزانمان باشیم؛ آن روزی که موارد ابتلا در این استان به تعداد انگشتان دست هم نبود همه استان را تعطیل کردیم و محدودیت‌های عجیب‌وغریب حتی در ورودی شهرها و روستاها ایجاد کردیم اما امروز که همه بیمارستان‌ها بیشتر از ظرفیت از بیمار کرونایی مملو شده و گاهی با کمبود اکسیژن هم مواجه می‌شویم چرا فکری برای ایجاد محدودیت‌ها، تعطیلی استان نمی‌کنند؟ مگر عمق فاجعه باید تا کجا برسد تا مسؤولان ما به خودشان بیایند و به فکر تجهیز بیمارستان کمکی و خرید تجهیزات درمانی موردنیاز در بیمارستان‌ها و اقدام به یک حرکت جهادی کنند.

امام جمعه دلوار تاکید کرد: انتظار داریم در استانی مانند بوشهر که روند ابتلا و ورودی بیمارستان‌ها به این وضعیت اسف‌بار رسیده، مسؤولان امر برای نجات جان مردم عزیزمان به فکر تجهیز بیمارستان صحرایی و تأمین مایحتاج بیمارستان‌ها باشند و در روند واکسیناسیون عمومی سرعت بیشتری ایجاد شود.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برخلاف دهه‌های گذشته در یک دهه اخیر شاهد ریزش تعداد دانش‌آموزان علاقه‌مند به رشته ریاضی در دبیرستان‌های کشور هستیم آن طور که آمارها نشان می دهد فقط بین 15 تا 18 درصد دانش آموزان رشته ریاضی را برای ادامه تحصیل خود در مقطع دبیرستان انتخاب می‌کنند، محمدرضا نیک نژاد با اشاره به اینکه در یک روند تقریبا یک دهه اخیر تعداد افراد علاقه‌مند به ریاضی کمتر شده است، اظهار کرد: در این مدت زمان شاهد علاقه‌مندی و حضور بیشتر دانش آموزان به رشته تجربی و در نهایت پزشکی و زیرشاخه این رشته هستیم.

وی با بیان اینکه فرهنگ آموزشی غالب بر روی دانش آموزان تاثیرگذار است، یادآور شد: قبل از این دهه دانش آموزان و حتی والدین آنها به رشته های فنی و مهندسی علاقه‌مند بودند و در برهه ای از زمان شاهد بودیم که حتی کشور و جهان علاقه‌مند به جذب نیروهای فنی و مهندسی بودند. 

این کارشناس آموزش و پرورش تاکید کرد: در سال‌های اخیر عواملی مانند افزایش بیکاری فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی و دیگر زیرشاخه‌های رشته ریاضی همچنین تغییر رویکرد از تولید و کارهای خدماتی به فعالیت‌هایی مانند دلالی که عمدتا نیاز به مدرک تحصیلی خاصی ندارد متاسفانه باعث شد تا نگرش جامعه نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر کند. 

به گفته نیک نژاد، در حال حاضر رشته پزشکی به دلیل درآمد بالا، نیاز جامعه و جذب در کشورهای خارجی بیشتر از سایر رشته‌ها به ویژه ریاضی مد نظر انتخاب دانش آموزان پس از انتخاب و تحصیل در رشته تجربی است.  

وی با بیان اینکه مردم ارزیابی خود را از شرایط جامعه دارند، اضافه کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد و ظرفیت دانشگاه‌ها در رشته ‌های مختلف پزشکی هستیم و شاید جامعه نیاز به رشته های فنی و مهندسی به دلیل نداشتن بازار کار مناسب ندارد، در حالی که والدین باید بدانند همان اندازه که جامعه نیاز به رشته هایی همچون پزشکی دارد به رشته های فنی و مهندسی نیز نیاز دارد. 

این کارشناس آموزش و پرورش متذکر شد: متاسفانه اقتصاد کشور براساس اقتصاد دلالی می چرخد که نیاز به مدرک تحصیلی فنی و مهندسی ندارد، این در حالی است که بسیاری از داشن آموزان می خواهند پس از دریافت مدرک تحصیلی مناسب برای ادامه تحصیل یا کسب شغل مناسب به کشورهای خارجی بروند. 

وی پیشنهاد کرد: برای رفع مشکل کاهش تعداد دانش آموزان در رشته ریاضی لازم است دولت بازار کار و اقتصاد کشور را ساماندهی کند و از طریق فراهم کردن شرایط مناسب برای بازار کار، رویکرد جامعه را نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر دهد، البته در این عرصه نیاز به یک آموزش فراسازمانی نیز است تا هم تعادل در تحصیل در رشته‌های نظری ایجاد شود و هم والدین بدانند که جامعه نیاز به همه رشته‌های تحصیلی دارد.  

گفت‌وگو از مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • جدال ادامه دار بر سر تعطیل روز شنبه یا پنج شنبه
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • برپایی کنفرانس آندومتریوز (نابه‌جایی آستر رحم) در بیمارستان امام سجاد(ع)