Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@07:04:15 GMT

بندگی خدا از ویژگی‌های شاخص امام موسی کاظم (ع) بود

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۳۴۸۱

بندگی خدا از ویژگی‌های شاخص امام موسی کاظم (ع) بود

سید احمد رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تبریک ولادت امام موسی کاظم (ع) اظهار کرد: امام موسی کاظم (ع) از جمله ائمه بزرگوار شیعه است که با ۴ نفر از خلفای عباسی هم‌عصر و شرایط خاصی در زندگی ایشان حاکم بوده و قریب به ۴ سال در زندان هارون‌الرشید بودند.

وی با بیان اینکه حلم و بردباری از ویژگی‌های امام موسی کاظم (ع) است، تصریح کرد: چراکه علم را با حلم درآمیخته بودند و با گذشت در مقابل مسائل، مشکلات اجتماعی، بداندیشان و دشمنان آنها را به اسلام دعوت می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ‌کننده دفتر نماینده ولی فقیه سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز بیان کرد: بر این اساس به لحاظ عملی اخلاق نبوی را در جامعه پیاده می‌کردند و این امر عامل جذب مردم به دین بود.

وی با بیان اینکه بخشندگی یکی دیگر از ویژگی‌های ایشان بود، خاطرنشان کرد: در روایاتی از اهل سنت و تشیع داریم در مقابل کسانی که به امام بدی می‌کردند، امام برای آنها هدیه می‌فرستاد و این نهایت و بالاترین درجه بخشندگی است که در مقابل بدی دیگران به آنها احسان می‌کردند.

رسولی با بیان اینکه احسان و بخشندگی ایشان منشأ گداپروری در جامعه نبود، گفت: برای اینکه این نگاه در جامعه شکل نگیرد، کمک ایشان بر مبنای رفع نیاز آن نیازمند بود تا عاملی برای شکل‌گیری تکدی گری در جامعه نشود.

وی با بیان اینکه عبودیت و بندگی یکی دیگر از ویژگی‌های امام موسی کاظم (ع) بود، اظهار کرد: ایشان اهل مدینه و در مدینه زندگی می‌کردند و در مقطعی هارون به عمره می‌رود و دستور می‌دهد ایشان را دستگیر و به بصره در منزل پسرعموی امام به نام عیسی بن جعفر (ع) منتقل می‌کند.

معاون هماهنگ‌کننده دفتر نماینده ولی فقیه سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز بیان کرد: پسرعموی امام به هارون نامه می‌نویسد، ایشان را آزاد کنند، چراکه از ایشان به جز راز و نیاز و بندگی ندیدم و هارون ایشان را به زندان فضل بن ربیع منتقل و او هم بعد از یک سال همین نامه را برای هارون می‌نویسد.

وی تصریح کرد: هارون امام را به زندان فضل بن یحیی بربکی و در نهایت به زندان سندی بن شاهک یهودی منتقل و در آنجا امام به دستور هارون به شهادت می‌رسند.

رسولی خاطرنشان کرد: تمام این زندانبان‌ها یک نقطه مشترکی درباره ایشان بیان می‌کنند و آن هم نهایت بندگی امام موسی کاظم (ع) است که در اوج اسارت و غربت به کار دیگر جز نیایش خدا نمی‌پرداختند.

وی متذکر شد: امام موسی کاظم (ع) در زندان سندی بن شاهک یهودی که یک فرد قسی‌القلب و سنگدل بود که بسیار بر امام سخت می‌گرفت به دستور هارون‌الرشید با خرما مسموم و در ۲۵ رجب سال ۱۸۳ قمری در زندان به شهادت رسیدند و امروز مدفن ایشان محل آمد و شد ملائک الهی و عاشقان و شیفتگان ایشان در کاظمین است.

کد خبر 5269850

منبع: مهر

کلیدواژه: سپاه البرز امام موسی کاظم ع شهرستان کرج ویروس کرونا عید غدیر خم کرمانشاه آمار کرونا بوشهر واکسن کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها گرگان شیوع کرونا اردبیل ایلام شیراز غدیر خم امام موسی کاظم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش «آلاء» به تونس می‌رود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار،   پیش از این در چهاردمین جشنواره بین المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود اینبار در هفته دوم اردیبهشت ماه  در ششمین جشنواره مونودراما در شهر نابل تونس به روی صحنه می‌رود.

شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدا در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.   

از دیگر عوامل نمایش «آلاء» می‌توان از: مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان، طراح لباس: سمیه پسندیده خواه، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی، منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب نام‌برد.  
در خلاصه نمایش آمده است:چیزی تا سحر نمانده، لحظه‌ی وداع گاه اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است. من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم. به دستانی که دوباره هم قسم خواهند شد و عشق، تبلور وجودیمان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • «آسید کاظم» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • کاش کاظم صدیقی را هم مثل حسینی، دروازه بان استقلال یک جلسه محروم می کردید!
  • اینفوگرافیک/ تو را است معجزه در کف / مواردی که در قرآن معجزه عصای حضرت موسی
  • عقل سیاسی باید مردم را به سمت بندگی خدا هدایت کند
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود
  • امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید