Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@20:11:36 GMT

ضرروت رفع مشکلات صدور شناسه یکتا

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۳۵۷۳

ضرروت رفع مشکلات صدور شناسه یکتا

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در نشست گمرک و مدیران ارشد شرکت‌های هوایی و انبار‌های عمومی در خصوص مشکلات صدور شناسه یکتا موضوع بخشنامه گمرک ایران  و راهکارهای رفع آن بحث و تبادل نظر شد.

علی سلیمانی مدیرکل گمرک فرودگاه امام ضمن برشمردن موقعیت استراتژیک گمرک فرودگاه امام گفت: آسیب شناسی سامانه‌های موجود میان گمرک و سایر سازمان‌های همجوار در راستای صدور شناسه یکتا و ایجاد بستر مناسب جهت ارائه خدمات هر چه صحیح‌تر و مطلوب‌تر از اهداف سازمان گمرک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروغ امیرزاده معاون هماهنگی و نظارت گمرک فرودگاه امام نیز در این زمینه گفت: گمرک فرودگاه امام (ره) یکی از مهمترین گمرکات کشور و با شرایط خاص سیاسی-امنیتی و اقتصادی است و در این گمرک کالا‌ها غالبا با حجم کم، ولی ارزش‌ بالا که عمدتا نیاز‌های دارویی و خط تولید را پوشش می‌دهد وارد و ترخیص می‌شود.

او افزود: بنابراین سرعت عمل و انضباط در تخلیه و بارگیری از جمله اقدامات موثر در حمل و نقل هوایی است و بهترین راهکار در درجه اول ارتقای کیفیت داده‌ها در سامانه و در درجه دوم فراهم آوردن زیرساخت‌های مناسب جهت تبادل اطلاعات در بستر الکترونیک است که این مهم باید در جلسات مداوم واحد‌های فناوری اطلاعات گمرک و سازمان‌های همجوار در شهر فرودگاهی به طور جدی بررسی شد، تا از اضافه شدن نقاط ایستایی که منجر به ایجاد چالش می‌ شود، جلوگیری  شود و تسهیلات به صاحبان کالا دچار اختلال نشود.

او افزود: ضمن اینکه با شناخت کامل موقعیت موجود و با همدلی و همراهی انبار‌های عمومی و ایرلاین‌ها از جمله ماهان، ایران ایر، هندلینگ سامان و… مشکلات بین شرکت‌های حمل و انبار‌ها نیز شناسایی و حل شود.

فرهاد حکمتی منش معاون امور گمرکی گمرک فرودگاه امام در این جلسه اظهار داشت: با توجه به موانع اعلامی از سوی انبار‌های عمومی جهت اجرایی شدن و صدور شناسه‌ یکتا، شایسته است ضمن اعلام کتبی موانع توسط انبار‌های عمومی به گمرک فرودگاه امام مراتب به گمرک ایران نیز اعلام و در این برهه از زمان تا رفع کامل مشکلات پیش رو، ایرلاین‌ها نیز نسبت به اصلاح داده‌های بارنامه از جمله نوع کالا و تعرفه اقدامات لازم را در دستور کار خود قرار دهند تا دغدغه‌های انبار‌های عمومی در اجرای شناسه‌ یکتا برطرف شود.

شایان ذکر است که در این جلسه معاونین گمرک فرودگاه امام، معاونین و مدیران ستادی انبار‌های عمومی مستقر در شهر فرودگاهی، مدیرعامل پایانه هوشمندبار، مدیران ارشد شرکت‌های خطوط هواپیمایی ایران ایر و سامان حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گمرک ایران شناسه یکتا گمرک فرودگاه امام انبار های عمومی صدور شناسه انبار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترخیص ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک

مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صمت گفت: ۲۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک ترخیص شده که در سه ماه آینده ۸ تا ۱۰ هزار خودروهای برقی در معرض واگذاری قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، حسن کریمی سنجری در این باره گفت: در حال حاضر ۲۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک ترخیص شده که در سه ماه آینده ۸ تا ۱۰ هزار خودروهای برقی که بخشی از آنها در حال حمل و ترخیص است در معرض واگذاری قرار می‌گیرد.

وی گفت: مجموع خودروهای سواری که تا سه ماه آینده به بازار عرضه می‌شود بین ۸ تا ۱۰ هزار خودرو است که به دنبال ایجاد شرایط تحویل آن به ناوگان عمومی هستیم.

کریمی سنجری تصریح کرد: خودروی برقی نسبت به خودروی بنزینی حدود سالانه ۸ تا ۱۰ هزار لیتر بنزین صرفه جویی می‌کند زیرا برق را می‌توان از منابع تجدید پذیر به دست آورد ولی نمی‌توان بنزین را از منابع دیگر تأمین کرد.

وی اظهار کرد: اگر قرار باشد با سوخت‌های فسیلی برق تولید کنیم می‌توانیم منشأ آلودگی را به خارج از شهرها ببریم و دیگر تاکسی‌ها در شهر تولید آلودگی نمی‌کنند.

مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صنعت معدن تجارت بیان کرد: در اینجا باید به رانندگان تاکسی یارانه و کمک ارائه کنیم و بخشی از سودی که دولت ناشی از صرفه جویی به دست می‌آورد را به شکل بلاعوض به رانندگان تاکسی بدهد.

بر اساس گزارش سایت شهر، وی گفت: وزارت صمت همیشه به دنبال فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن این امر است ولی وقتی ناوگان حمل و نقل عمومی را به خودروی برقی مجهز کنیم نیازمند توسعه ایستگاه‌های شارژ هستیم. اگر شرایط شارژ فراهم باشد مردم ما علاقه مند هستند که خودروی برقی سوار شوند. عده‌ای از مردم علاقه دارند خودروی وارداتی بخرند ولی می‌توانیم این کار را با خودروی برقی انجام دهیم. بخش مهمی از خودروی برقی باید تأمین کننده حمل و نقل عمومی باشد و بخشی از آن باید به مردم اختصاص یابد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۵۰ هزار تاکسی برقی وارد ناوگان تاکسیرانی شهر تهران می‌شود شهرداری : ورود اتوبوس و تاکسی برقی به تهران تا ۱۴۰۳

دیگر خبرها

  • تنها تا ۲۶ اردیبهشت برای تبدیل مجوز‌های کاغذی کسب و کار به الکترونیکی فرصت وجود دارد
  • ترخیص ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک
  • پایان اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا
  • واکنش فرودگاه امان به ممنوعیت پرواز عراق - ایران
  • دریافت شناسه یکتا برای ۷۰ هزار مجوز کسب و کار در همدان
  • دریافت شناسه یکتا برای ۷۰ هزار مجوز کسب‌ و‌ کار در همدان
  • کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوزهای صنفی دارند؟
  • کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوز‌های صنفی دارند؟
  • کدام استان ها کمترین سهم از تبدیل مجوزهای صنفی دارند؟
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیک تا پایان اردیبهشت‌ماه