Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سعید بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی درباره مطالبات مردم خوزستان و لزوم جداسازی صف مردم از اغتشاشگران اظهار داشت: یکی از فرمایشات امیرالمؤمنین ایجاد رفاه برای همه مردم است که در این موضوع استان‌های محل سکونت مردم فرقی ندارد چرا که یکی از وظایف دولت و حکومت ارائه خدمات به آنها  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ مردم خوزستان همانند سایر ایرانیان از حقوق برابر برخوردار هستند و ضرورت دارد تا مسئولان مربوطه در زمینه‌هایی که مشکل وجود دارد حتماً فکری کرده و برای مردم کار کنند.

نماینده پاکدشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:‌ پسندیده نیست که بعد از ۴۲ سال از انقلاب اسلامی خبرهایی مبنی بر عدم وجود آب آشامیدنی در ۷۰۰ روستا بشنویم که به هیچ‌وجه توجیه‌پذیر نیست.

بشیری گفت: بنابر قانون اساسی اگر مسئولی در کارها و وظایف خود کوتاهی داشته باشد باید پاسخگو بوده و برای ترک فعل هم باید توضیح دهد. لذا مجلس از مسئولین مربوطه به ویژه دستگاه قضایی می‌خواهد که هر مدیری که به هر نحوی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم ایران به ویژه مردم خوزستان کوتاهی و یا قصور و تخلفی داشته و خدمات کافی را به مردم نداده است برخورد قانونی با آن صورت گیرد.

وی با تأکید براینکه بایستی مطالبات مردم خوزستان پیگیری شود و بی‌عرضگی مسئولین دلیلی بر اذیت و آزار و بروز مشکلات برای مردم نیست، افزود:‌کار جنایتکاران و خرابکاران را تقبیح کرده و محکوم می‌کنیم که توجیهی برای آن نیست.

نماینده پاکدشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اعتراض و گلایه مردم نسبت به بروز مشکلات و عدم ایفای وظایف مسئولین حق آنان است. ولی با این حال صف مردم را از خائنین را جدا می‌دانیم؛ مجلس موافق پیگیری مطالبات مردم خوزستان است و هر کاری از دست‌مان برآید از دست‌مان انجام می‌دهیم. چرا که مردم ولی‌نعمت این نظام هستند و باید به مشکلات آنها رسیدگی شود و کوتاهی و تخلفات و عدم خدمت‌رسانی مسئولان را نمی‌پذیریم و اعتراض مردم به این موضوعات را حق قانونی آنها می‌دانیم اما کارهای خرابکارانه و جنایتکارانه مورد تأیید نیست و به شدت آن را محکوم می‌کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بشیری ترک فعل خوزستان مطالبات مردمی مردم خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  • امسال امورات فرهنگی از اولویتهای مسئولین شهر ارومیه خواهد بود
  • ضرورت همدلی ۱۲ نماینده مازندران با استاندار به منظور رفع موانع استان
  • نماینده اصفهان: اگر برای فرونشست چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • فلسفه ملاقات وضیافت نمایندگان مجلس با ابراهیم رضایی در ژنو چه بوده است؟
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی انجام می‌شود
  • ضرورت تحول در رویکرد مدیران دولتی
  • ضرورت واردات خودرو
  • برخورد با سوداگری از الزامات هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید