Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@14:36:59 GMT

رشد ۴۰ درصدی تولید ماشین لباس‌ شویی

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۶۲۱۴

رشد ۴۰ درصدی تولید ماشین لباس‌ شویی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، در بهار سال ۹۹ کارخانجات داخلی موفق به تولید ۲۱۲ هزار دستگاه ماشین لباس‌شویی شده بودند.

برپایه این آمارها، تولیدکنندگان لوازم‌خانگی سه ماهه نخست امسال را با تولید ۴۸۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه یخچال و فریزر به پایان بردند. آماری که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (تولید ۳۷۳ هزار و ۷۰۰ دستگاه) رشد ۲۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصدی نشان می‌دهد.

همچنین تا پایان خرداد ماه کارخانجات داخلی با ثبت رشد ۱۹.۹ درصدی در تولید تلویزیون، ۲۶۸ هزار و ۹۰۰ دستگاه از این محصول تولید کردند. این در حالی است که آمار بهار ۹۹ تلویزیون‌سازان ۲۴۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه بود.

در این زمینه و رشد تولید حاصل شده، دبیرکل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران گفت: ارتقای داخلی‌سازی و همچنین موانع کمتری که واحدها و تولیدکنندگان در سال جاری با آن مواجه بودند، عوامل اصلی بود که این رشد را رقم زد.

«عباس هاشمی»‌ بیان‌داشت: امروز انجمن صنایع لوازم‌خانگی توانسته ضمن ارتقای مباحث کارشناسی و فنی در بدنه خود، جایگاه خود را به عنوان یک بخش کارشناسی در ارائه مشاوره به مسوولان پیدا کند و همین مساله سبب شده تا بهبود نسبی در فضای کسب‌وکار نسبت به گذشته شاهد باشیم.

وی خاطرنشان‌کرد: امروز حضور جدی مسوولان امر از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت، گمرک، بانک مرکزی و غیره را در پیگیری مباحث تولید و صادرات شاهدیم و حتی بسیاری مشکلات در جریان جلسات آنلاین با مسوولان دستگاه‌ها برطرف می‌شود.

این مقام صنفی در عین حال به مشکلات گمرکی و ترخیص لوازم، قطعات و تجهیزات و همچنین تامین ارز به عنوان دو مساله‌ای اشاره کرد که همچنان تولید را می‌آزارد، اما نسبت به سال‌های گذشته با وضعیت بهتری مواجه است و مشکلات کاهش یافته است.

وی افزود:‌ اجازه یافتن واحدها به استفاده از ارز نیمایی، ارز متقاضی یا ارز حاصل از صادرات خود شرکت‌ها، سبب شده تا تولیدکنندگان بتوانند تمرکز بهتری بر مساله تولید داشته باشند که نتیجه آن رشد تولید بوده است.

پارسال بیش از ۱۵ میلیون دستگاه لوازم‌خانگی در کشور تولید شد که این میزان تولید در مقایسه با سال ۹۸ رشد ۷۸ درصدی داشته است.

پربیننده ترین تکرار اشتباه فولادی دولت این بار در ممنوعیت صادرات سیمان / رانت ۸۰هزار میلیاردی صنعت فولاد در سال۹۹ تداوم تصمیمات غلط وزارت صمت در روزهای پایانی / پیشنهاد ۳۵ تا ۷۰درصد عوارض صادراتی برای زنجیره فولاد رشد صادرات و واردات در ۴ماه نخست امسال / چین مهمترین مقصد صادراتی برای کالاهای ایرانی تکانه های خاموشی در صنایع / کوچ واحدهای تولیدی از شبکه برق سراسری صادرات سیمان مجاز اما مشروط

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید لوازم خانگی لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند، دستگاه حفاری زیر دریا را داخلی‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ماشین حفاری زیر دریا محصولی است که طراحی و بخش اعظمی از آن را یک شرکت دانش‌بنیان در قزوین انجام داده است. 

این دستگاه برای پروژه‌ای ساخته شده که برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود و قرار است که کار حفاری را در زیر دریای عمان انجام دهد.

این شرکت تجربه موفق به روش میکروتونلینگ در حفاری فاضلاب اهواز را در گذشته دارد و همین امر، متخصصان این شرکت را برای ساخت ماشینی بزرگتر و به مراتب پیچیده‌تر امیدوار کرد.

در محیط کاری این دستگاه بحث فشار آبی وجود دارد و تجهیزات خاصی در این پروژه استفاده می‌شود؛ براساس شرایط زمین، نوع کاتر تعیین می‌شود که چه نوع TBM و چه نوع کلّه حفاری، مناسب آن زمین است.

تولید آب از طرح‌های شیرین‌سازی آب دریا در استان بوشهر بیش از 3 برابر افزایش یافت + تصویر

حاصل تلاش چندین ماه کار مهندسی، ساخت ماشینی با قابلیت حفر تونل به قطر 2500 میلی‌متر است. سرِ حفار دستگاه یا "کاترهد" دستگاه با حرکت چرخشی که انجام می‌دهد سنگ‌ها و مصالحی که داخل و زیرزمین است را می‌کَنَد. همچنین از کلّه حفار تا قسمت‌های بیرونی دستگاه، از طریق کنترل کابین انجام می‌شود.

این محصول دانش‌بنیان امروز به سواحل دریای عمان در چابهار می‌رود تا توانمندی صنعت کشور در حفاری زیر دریا به اثبات برسد.

دو خط 850 متری وجود دارد و آبگیر محسوب می‌شود و یک خط نیز مربوط به پساب است.

آب شیرین‌کن‌هایی که در گذشته ساخته شده‌اند به صورت لوله‌گذاری داخل دریا بوده است و تنها چیزی که آن متمایز می‌کند میکروتونلینگ زیر دریا است.

هدف طرح، انتقال آب دریا برای شیرین‌سازی به درخواست پتروشیمی مکران است. استفاده از روش حفاری زیر دریا علاوه برتوجه به الزامات زیست محیطی، افزایش ظرفیت شیرین‌سازی آب و شکوفایی صنعت کشور را به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلمان، فرانسه و آمریکا، مقصد اول صادرات قطعات خودرو ترکیه
  • آی پی امداد دیگر تنها یک تعمیر کننده لوازم خانگی نیست
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • خودکفایی تولید مواداولیه مکمل‌ها در ۱۴۰۳/رشد ۲۵ درصدی صادرات
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • مرکز تعمیرات لوازم خانگی آاگ در تبریز
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه
  • سهم ۲۵ درصدی تجدیدپذیر‌ها از ظرفیت صادراتی برق کشور