Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان با اشاره به تاثیر کرونا در میزان تماس‌ با خط مشاوره "صدای یارا" گفت: تعداد تماس‌های برقرار شده با صدای یارا نشان می‌دهد که «پرخاشگری» در کودکان نسبت به قبل بیشتر شده و دلیل آن محدود شدن فعالیتهای کودکان و نوجوانان، قطع ارتباط با محیط خارج از خانه و دوستان، نرفتن به پارک، موزه، باشگاه های ورزشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. همچنین ارتباط دائم در شرایط سخت بحران کرونا با والدین آنهم به دور از اقوام و آشنایان است. 

منصوره شاه نظری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه صدای یارا در سال ۱۳۷۹ توسط انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان راه‌اندازی شده و اولین خط کمک فکری به کودکان و نوجوانان و والدین آنان است، اظهار کرد: حضور و فعالیت مجموعه و بازخوردهای مردم، تعداد تماس گیرندگان و ارتباط مداوم آنها نشان می‌دهد که مجموعه صدای یارا چقدر توانسته در ارائه خدمات‌ خود موفق باشد.

وی با بیان اینکه از نقاط مختلفی برای دریافت مشاوره با صدای یارا تماس گرفته می‌شود، ادامه داد: از روستاها، شهرستانها، شهرها و حتی از خارج کشور با صدای یارا تماس می‌گیرند و مشاوره دریافت می‌کنند، لذا صدای یارا توانسته خود را به عنوان منبعی علمی و به روز که می‌تواند مسائل و مشکلات را تحلیل کند و با استفاده از الگوی رهیاب که در جهت توانمند کردن مراجع حرکت می‌کند، بازخوردهای مناسبی بگیرد.

به گفته، شاه‌نظری، افراد زیادی از روستاها و شهرستان‌ها برای دریافت مشاوره با صدای یارا تماس می‌گیرند که این تماسها در دوران پاندمی بیشتر هم شده است.

رییس هیئت مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان با بیان اینکه مراکز مشاوره تلفنی خصوصی زیادی در کشور وجود دارند، یادآور شد: در ایران عموم مردم نیاز به سامانه‌های مشاوره‌های تلفنی بیشتری مانند صدای یارا دارند. در حال حاضر اورژانس اجتماعی ۱۲۳، صدای یارا، مشاوره سازمان بهزیستی کشور ۱۴۸۰، سامانه‌های قوه قضائیه و ۱۱۰، مشاوره‌های رایگان ارائه می‌دهند و هرچقدر تعداد این سامانه‌ها افزایش یابد، بهتر است، زیرا مشاوره‌های خصوصی هزینه‌بر هستند و عموم مردم نمی‌توانند هزینه‌های آن را پرداخت کنند، این درحالیست که هر خانواده‌ای نیاز به حل مشکل در شرایط بحران و دانش فرزند پروری و ارتباط با نوجوان و... دارد.

وی با اشاره به اینکه انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در جهت ارائه خدمات بهتر در سال ۱۳۹۱ خط هشت شماره‌ای صدای یارا را به خط پنج شماره‌ای (۴۲۱۵۲) تغییر داد تا کودکان بتوانند راحتتر با این خط تماس بگیرند، گفت: در حال حاضر باتوجه به موضوع کرونا  با یک خط دایورت در دوشیفت صبح و بعدازظهر شروع به دورکاری کردیم و به تازگی با توجه به نیاز، در صدد افزایش ۳ خط دایورت هستیم و اکنون کارهای فنی این اقدام در دست انجام است. 

شاه‌نظری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۵۹ مشاور در صدای یارا به تماس‌گیرندگان این خط مشاوره می‌دهند، در پاسخ به این سوال که آیا این سامانه طی چند سال گذشته با کمبود نیروی مشاور برای پاسخ‌دهی با تماس‌گیرندگان مواجه نشده است؟، گفت: تاکنون مشاوران در صورت حضوری بودن توسط چهار خط ارائه خدمت می‌کردند؛ باتوجه به این تعداد خطوط با کمبود نیرو مواجه نشده‌ایم و البته با توجه به اینکه ما در سال یک یا دوبار فراخوان میدهیم که با استقبال زیادی از طرف روانشناسان و مشاوران روبرو هستیم و طی مصاحبه های تخصصی جذب نیرو انجام میشود.

رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان با اشاره به تاثیر کرونا در میزان تماس‌ با صدای یارا گفت: تعداد تماس‌های برقرار شده با صدای یارا نشان می‌دهد که پرخاشگری در کودکان نسبت به قبل بیشتر شده و دلیل آن محدود شدن فعالیتهای کودکان و نوجوانان، قطع ارتباط با محیط خارج از خانه و دوستان، نرفتن به پارک، موزه، باشگاه های ورزشی و... همچنین ارتباط دائم در شرایط سخت بحران کرونا با والدین به دور از اقوام و آشنایان است. 

وی گفت: همچنین حضور بیش از حد کودکان و نوجوانان در فضای مجازی به دلیل برقراری راحتتر راه ارتباط با دوستان و فرار از محیط خسته کننده خانه بیشتر شده است. همچنین  میزان اضطراب آنها در دوران کرونا به دلیل احساس عدم امنیت و نگرانی از ابتلای خود و والدین به بیماری بیشتر شده است.

شاه نظری افزود: تماس‌های مرتبط به موضوع «سوگ» به دلیل ویروس کرونا و مرگ ناشی از آن نسبت به گذشته بیشتر شده است که این تماس‌ها برای نحوه برخورد با کودکانی که والدین یا اقوام نزدیکشان را از دست داده‌اند برقرار شده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مشاوره صدای یارا همه باهم علیه کرونا کروناویروس کودک انجمن حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان صدای یارا بیشتر شده شاه نظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، خسرو امیدوار اظهار کرد: همچنین کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی، از سال ۱۴۰۲ بر اساس شیوه نامه مراقبت موقت، به عنوان مهمان به خانواده‌های متقاضی میزبانی سپرده می‌شوند تا پیگیری‌ها جهت بازپیوند ایشان با خانواده نسبی یا ایجاد شرایط فرزندخواندگی این دسته از عزیزان، به عمل آید و این کار با هدف حمایت از اقامت کودکان و نوجوانان در محیط خانوادگی صورت می‌گیرد.
وی افزود: نگرش جامعه به قبول سرپرستی کودکان در سنین بالاتر در سایه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی خوب شده است و از سال ۱۳۹۹ با راه اندازی سامانه فرزندخواندگی تاکنون ۴۷۱ درخواست فرزندخواندگی در سامانه فرزندخواندگی ثبت شده و تعداد زیادی از این درخواست‌ها به دلیل عدم احراز شرایط متقاضیان رد شده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل گفت: انتظار داریم زوجین فرزند پذیر، حضانت فرزندان گروه‌های خاص (دارای معلولیت یا نیازمند درمان) را نیز برای فرزندپذیری در نظر بگیرند و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۸ مورد حکم حضانت صادر شد که ۱۰ فرزند واگذار شده از بین آنها در سنین بالای ۶ سال قرار داشتند.
امیدوار در تشریح چگونگی فرزندخواندگی گفت: فرایند فرزندخواندگی از زمان ثبت تقاضای زوجین در "سامانه فرزندخواندگی" شروع می‌شود و چنانچه زوجین پس از بررسی‌های کارشناسی، حائز شرایط باشند تا زمان تحویل کودک، تداوم خواهد داشت و پس از واگذاری کودک، نظارت‌های کارشناسی توسط کارشناسان مربوطه به صورت تماس تلفنی و بازدید‌های دوره‌ای تا سن ۱۸ سالگی فرزندان ادامه خواهد یافت.
وی افزود: از مزایای این طرح این است که کودکان و نوجوانان علاوه بر بهره مندی از امکانات و خدمات خانواده میزبان، مجبور به اقامت در مراکز شبانه روزی نخواهند بود و از آنجایی که یکی از مهمترین کارکرد خانواده، تعاملات عاطفی بین اعضای خانواده در راستای رشد تربیتی و اجتماعی است، سیاست اصلی دفتر امور کودکان و نوجوانان تقویت برنامه مراقبت از فرزندان در درون خانواده است.
طبق اعلام اداره کل بهزیستی استان اردبیل بیش از ۲۷ هزار خانوار در این استان تحت پوشش هستند و از این تعداد ۱۵ هزار نفر مستمری دریافت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • فهرست مراکز کاردرمانی در مشهد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا