Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز گفت: گلستان شهدای ستارخان بزرگترین یادگار شورای پنجم در حوزه منطقه ۱۰ شهرداری است که تقدیم شهروندان عزیز شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، ایرج شهین باهر در آیین افتتاح دو پروژه عمرانی، خدماتی و فرهنگی شهرداری منطقه 10 تبریز اظهار کرد: مجموعه کافه هنر از امروز به فضاهای فرهنگی شهر اضافه شد و قرارگیری آن در مجاورت مقبره الشعرا، بر ارزش آن افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: در دوره فعلی مدیریت شهری، به رغم مشکلاتی همچون کرونا و گرانی که در 40 سال اخیر بی سابقه بود، به لطف خدا و با همت مدیران شهرداری و تعهدی که به مردم داشتیم، با تمام توان کار کردیم و نتیجه آن امروز ملموس است که بهتر از گذشته و در تمامی حوزه ها پیشرفت داشته ایم.

او یادآور شد: خدمات محله ای متعدد از جمله احداث 60 پارک محله ای از جمله اقدامات ماندگار شهرداری تبریز در این دوره است که به همت مجموعه مدیران پاکدست اتفاق افتاده است.

او تصریح کرد: در گذشته شاهد این بوده ایم که لطمه های بزرگی به آبروی شهرمان وارد شده اما در دوره فعلی مدیریت شهری، تمام هم و غم مدیران پاکدست شهرداری، خدمت به شهر بود تا نه تنها بیت المال به جیب دلالان نرود، بلکه تمام سرمایه های شهر در خدمت شهروندان باشد.

شهردار تبریز با بیان اینکه مشکلات اقتصادی مانع توجه مدیریت شهری به حوزه فرهنگ و هنر نشد، گفت: شهرداری تبریز صرفا به خاطر جایگاه مجموعه مقبره الشعرا در حوزه گردشگری شهرمان این پروژه را به صورت نیابتی اجرا می کند که تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد ریال برای این پروژه که ۱۱ هزار متر مربع وسعت دارد، هزینه کرده ایم.

او همچنین با اشاره به تدوین و چاپ کتب فرهنگ شهروندی برای دانش آموزان، افزود: این کتب برای اولین بار در تاریخ برای مدارس تدوین و چاپ شد که اکنون نیز ۴۰۰ هزار جلد برای سال تحصیلی جدید چاپ و آماده شده است.

ایرج شهین باهر گلستان شهدای ستارخان را بزرگ ترین یادگار مدیریت شهری دوره پنجم برای اهالی این منطقه دانست و اضافه کرد: از امام جمعه تبریز به خاطر حمایت هایشان در احداث این پروژه  قدردانی می کنیم که باعث شد پس از سال ها فضای ناشایست گورستان ستارخان به پارکی در خور شان شهروندان تبدیل شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب یکی از پروژه‌های شاخص کشور است که موجب تحول چشمگیری در بافت فرسوده شهر تبریز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، محمد آئینی که ظهر امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ با هدف شرکت در ستاد بازآفرینی شهری پایدار آذربایجان‌شرقی به این استان سفر و از آخرین وضعیت پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز بازدید کرد.

بازدید از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونت‌گاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و همچنین پروژه‌های نوسازی مردمی و پروژه‌های بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی شهر تبریز از جمله برنامه‌های معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر یک روزه به استان آذربایجان شرقی بود.

محمد آئینی، معاون وزیر راه و شهرسازی در این بازدیدها اظهار کرد: تبریز و استان آذربایجان شرقی در حوزه بازآفرینی شهری از استان‌های سرآمد کشور است و می‌تواند الگویی برای سایر کلان‌شهرها محسوب شود.

وی اضافه کرد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری همچون مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مدد همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان‌پذیر شده است.

محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز که در این بازدیدها معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی می‌کرد در خصوص آخرین وضعیت پروژه مسیر گشایی ۴۵ متری انقلاب تصریح کرد: طول مسیر گشایی یک هزار و ۸۰۰ متر بود و در مجموع ۷۵۰ ملک در این پروژه نیازمند تملک است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه مهم شهری خبر داد و اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته مقرر شده است تا این پروژه امسال به اتمام برسد و به مسیر ایده‌لو متصل شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز تصریح کرد: این پروژه در حوزه منطقه ۱۰ تبریز توسط شهرداری منطقه یک تبریز در حال اجرا بوده و تاکنون یک هزار میلیارد تومان برای تملک در این پروژه هزینه شده است.

عزتی ادامه داد: پروژه بزرگ مسیر گشایی خیابان ۴۵ متری انقلاب موسوم به پروژه ملی طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه فاز به طور همزمان اجرا می‌شود.

وی اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر را از اولویت‌های شهرداری تبریز عنوان کرد و گفت: با همراهی شورای اسلامی شهر و نهادهای قضائی و همچنین تلاش‌های شهردار تبریز در حوزه بازآفرینی شهری اقدامات مهمی در این خصوص انجام شده است.

کد خبر 747224

دیگر خبرها

  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب پروژه شاخص در حوزه بازآفرینی شهری است
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است
  • ضرب‌وشتم دستفروشان‌گرگانی ادامه دارد/ ماموران سدمعبر نیازمند دوره‌های کنترل خشم
  • دو نسخه خطی گلستان سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد
  • رونمایی از نسخ خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان