Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آئین اختتامیه سومین جشنواره ملی هنر‌های دیجیتال که صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد، اظهار کرد: از سه سال گذشته این جشنواره به صورت منظم در سه دوره در دانشگاه هنر تهران، تبریز و دامغان به همت اعضای هیئت علمی و تمامی عوامل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با یک نگاه به دستاورد‌های سه دوره جشنواره به این نتیجه می‌رسیم که با تجارب و دانش حاصل شده، شاهد رشد و ارتقای دانش در حوزه علوم نوین در هر دوره نسبت به دوره قبل از آن هستیم.

غفاری تصریح کرد: همه می‌دانیم که اساسا استفاده از زبان هنر و جلوه‌های هنری و به ویژه در بستر شیوه‌های نوینی که حاصل تحولاتی که در فضای دیجیتال و در فضای مجازی است، شرایط بسیار خوبی را برای فعالیت در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی فراهم کرده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: وقتی بستر مجازی در قالب یک نگاه عالمانه از جانب متخصصان حوزه هنر و استفاده کنندگان فضای الکترونیکی مورد توجه قرار می‌گیرد، طبعا ارزش افزوده جدیدی را فراهم می‌سازد و به تعبیری دیگر فرصت‌های تازه تری را در اختیار مجموعه قرار می‌دهد.

غفاری اضافه کرد: از فرصت‌های این جشنواره می‌توان به چندگانه بودن آن‌ها اشاره کرد که از یک طرف توانسته فرصتی را فراهم کند که ما در حوزه علوم و دانش چند رشته‌ای و بین رشته‌ای شاهد دستاورد‌های تازه‌ای باشیم که این امر بسیار مبارک و اثرگذار به ویژه در عرصه تحولات علم و دانش است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: ما در چارچوب و قالب این جشنواره توانسته ایم آنچه را که در عرصه دانش و علم می‌گذرد را به عرصه سیاست یا خط و مش به سیاست‌گذاری نزدیک کنیم.

غفاری افزود: جهت گیری فعالیت و تلاشی که صورت گرفته مبتنی بر این است که ما به دستاورد‌ها، رویه‌ها و سیاست‌هایی دست پیدا کنیم که بتوانیم تنظیمات بهتر و بیشتر را در راستای پیشگیری از آسیب‌های اقتصادی، اجتماعی و اختلالاتی که با نظم اجتماعی اختصاص ندارند را انجام دهیم؛ بنابراین جهت گیری حوزه در عرصه سیاست گذاری از دستاورد دیگر این جشنواره هاست.

او افزود: تلاش‌های صورت گرفته در سویه‌های مختلف جشنواره‌های فرهنگی، پنجره‌های تازه‌ای را برای عالمان حوزه سیاست‌گذاری باز کرده که دستاورد مهمی بوده است. تلاش حوزه علم و نهاددانشگاه بر این است که قرابت، همگرایی و تعامل را در چارچوب و قالب دانشگاه اجتماعی روزانه بیش از گذشته تقویت شود تا به دستاورد‌های تازه تری برسد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان کرد: وقتی که وارد حوزه و بحث آسیب‌های اجتماعی و مسائل اجتماعی می‌شویم طبیعتا می‌دانیم که آسیب و مسئله اجتماعی در محل کنشگران اجتماعی حضور دارد، به عبارتی دیگر در جایی که بازیگری اجتماعی بیشتری وجود دارد در آن جا با نمود‌های اجتماعی مواجه می‌شویم که بخشی از آن‌ها را باید در عرصه و حوزه مسائل اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی تعریف کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم جشنواره ملی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دستاورد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت

پژوهشگر علوم اجتماعی با برشمردن راه‌حل‌های افزایش جمعیت‌ گفت: باید ساختارها اصلاح شود؛ آسان‌کردن مادری برای مادر راه‌حل بعدی است. اگر مدعی هستیم که مادری یک شغل است آیا برای تکریم آن و حقوق و مزایای آن کاری کرده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، نخستین جلسه شورای اداری سال 1403 استان زنجان ، صبح امروز با حضور مسئولان استانی در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری زنجان برگزار شد.

مهمترین دستور جلسه امروز، تبیین موضوع فرزندآوری و زنگ خطر برای کاهش جمعیت بود که محمد سلیمی دانشجوی دکترای رشته جمعیت شناسی و پژوهشگر حوزه جمعیت مهمان و سخنران این جلسه بود.

زنجان پژوهشگر علوم اجتماعی ندارد؟

محمد سلیمی پژوهشگر علوم اجتماعی و جمعیت‌شناس با اشاره به بحران جمعیتی در کشور گفت: متأسفانه، زنجان پژوهشگر علوم اجتماعی ندارد و بنده قبل از سفر به زنجان نتوانستم چند پژوهشگر برتر در این زمینه پیدا کنم؛ بنابراین وقتی پژوهشگری در این زمینه وجود ندارد، سوال بنده از مسئولان این است که تصمیمات خود را بر اساس چه داده‌ای ، اخذ می‌کنید؟

سلیمی در ادامه با اشاره به اینکه بحران جمعیت در کشور به صدا درآمده است، مطرح کرد: یکی دیگر از بحران‌ها، عدم فهم دقیق چالش جمعیت است. نتوانسته‌ایم تبیین‌های علمی برای این موضوع ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه زنجان می‌تواند خود را برای نخستین بار در کشور به عنوان استان دوستدار خانواده معرفی کند، مطرح کرد: قانون در سایر حوزه‌ها زورش نمی‌رسد کاری کند. باید در وهله نخست فرهنگ فرزندآوری را تقویت کنیم. شبکه‌های همسریابی نیازمند تقویت است و بنده به صورت علمی می‌توانم این موضوع را ثابت کنم.

ایجاد مشکلات نوپدید!

پژوهشگر علوم اجتماعی با بیان اینکه یک سری مسائل نوپدید در کشور رخ داده است، گفت: در تهران خصوصاً این مسائل نوپدید زیاد شده است. به طور مثال یک زوج در تهران که به خاطر مسائل کاری مهاجرت کرده اند، طبیعی است که هیچ فامیل و اقوامی نداشته باشند و بنابراین هیچ تمایلی برای فرزندآوری ندارند.

آسان کردن مادری برای مادر

وی راه‌حل افزایش جمعیت را اینگونه توصیف کرد و گفت: باید ساختارها اصلاح شود؛ آسان‌کردن مادری برای مادر راه‌حل بعدی است. اگر مدعی هستیم که مادری یک شغل است آیا برای تکریم آن و حقوق و مزایای آن کاری کرده‌ایم؟

سلیمی با اشاره به اینکه یکی از ضعف‌های فرزندآوری در کشور این است که هیچ برنامه‌ای برای متقاعد کردن پدر برای داشتن فرزند نداریم، گفت: به خاطر مشکلات اقتصادی یکی از موانع نخواستن فرزند، می‌تواند پدر خانواده باشد ولی گویا هیچ برنامه‌ای برای پدر یک خانواده نداریم و فقط در حوزه مادر فرهنگ‌سازی در حال انجام است.

کاهش شیب نزولی جمعیت در زنجان 

ابوالفضل رفیعی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان با اشاره به وضعیت موالید در استان گفت: نگرانی‌های بحران جمعیت جدی است و باید برای حل این بحران تلاش کنیم.

وی گفت. تا سال 98، شیب نزولی در فرزندآوری خیلی زیاد بود ولی خوشبختانه بعد از آن سال، آمار نسبتاً امیدوارکننده‌ای شاهد هستیم و شاهد کاهش شیب نزولی هستیم.

رفیعی با بیان اینکه تشکل‌های جمعیتی با مشارکت خودشان در این زمینه بیش از پیش فعال شدند، گفت: به عنوان مثال هیئت ثارالله با محوریت حاج مهدی رسولی در این زمینه بسیار فعال هستند.

وی با اشاره به یکی از اقدامات خوب استان در حوزه سلبی گفت: در زمینه جلوگیری از سقط جنین در کشور پیشتاز هستیم و اقدامات خوبی انجام داده‌ایم.

به حرف رهبری باید عمل کرد

در ادامه آیت‌الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان خطاب به مسئولان گفت: همه مسئولان استانی در زمینه تحقق شعار سال تلاش کنند. به حرف رهبری باید عمل کرد.

وی با بیان اینکه معاونت اقتصادی استانداری و اداره‌کل صمت و دیگر دستگاه‌های اقتصادی باید هرچه سریعتر برنامه‌های اجرایی خود را برای جهش تولید با مشارکت مردم پیاده کنند گفت: همه باید دست به دست هم بدهیم تا این شعار تحقق پیدا کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به عملیات وعده صادق سپاه گفت: سپاه پاسداران دل ملت را شاد کردند و در این عملیات ، دشمن را تحقیر کردیم و دست فراموش نشدنی به آن‌ها دادیم.

وی با بیان اینه بعد از عملیات وعده صادق، سفیر سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا برای نخستین بار به سپاه احضار شد، گفت: همه ما به داشتن رهبری فرزانه و حکیم افتخار می‌کنیم چرا که سبب عزت ملی برای ما شده است.

سپاه عزت ملی را برای ملت ایران به ارمغان آورد

محسن افشارچی استاندار زنجان در این جلسه ضمن تقدیر از سپاه بابت عملیات غرورآفرین سپاه گفت: سپاه عزت ملی را برای ملت ایران به ارمغان آورد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با انتشار برخی فیلم‌ها از دستاوردهای دفاعی خود سعی دارد هراس و دلهره را در نزد مردم بیندازد گفت: آن‌ها لات کوچه خلوت هستند؛ فقط آن‌ها دوست دارند از عملیات روانی استفاده کنند و بیشتر با استفاده از رسانه سر و صدا کنند. بمباران یک کشور بی‌دفاع که هنر نیست که آن‌ها چند دهه است که این کار را می‌کنند.

استاندار زنجان با تأکید بر اینکه یک مروری برای وظایف خود داشته باشیم، گفت: موضوع تخصیص زمین برای جوانی جمعیت را باید حل کنیم. راه و شهرسازی باید فعال‌تر باشد.

وی گفت: بهره‌وری موضوع آب از سوی آب منطقه‌ای باید فعال‌تر باشد. جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی هم وظایف سنگینی روی دوششان است.

افشارچی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال باید "بانک‌ها" پای کار باشند عنوان کرد: تعاون‌های کوچک روستایی و دهیاری‌ها هم باید پای کار بیایند. برخی شرکت‌های دانش‌بنیان تا 200 درصد سود می‌دهند و باید مردم سرمایه‌هایشان را به این سمت سوق دهند.

وی به موضوع مهم بهره‌وری اشاره کرد و گفت: برنامه اجرایی خود را به مرکز ارسال کردیم و جزو استان‌های برتر نیز هستیم. بهره‌روی در حوزه آب و صنعت و کشاورزی باید در اولویت قرار بگیرد‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاهی از دستاوردهای هنرجویان هنرستانی در جرقویه
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • دستاوردهای عملیات وعده صادق
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود