Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده سریال وضعیت زرد: شوخی هایی در هیئت، مسجد و نماز داریم و دین را از فضای محافظه کاری در بازنمایی رسانه ای خارج کردیم و به متن زندگی آوردیم.

به گزارش مشرق، «حامد بامروت نژاد» تهیه کننده سریال «وضعیت زرد» درباره ایده اصلی و شکل گیری متن های  سریال «وضعیت زرد» گفت: ما حدود ۶ سال در باشگاه طنز انقلاب فعالیت می کردیم و حوزه های فعالیت مان طنز فضای مجازی، استندآپ، طنز مکتوب بود و همین باعث شد فکر کنیم می توانیم به سمت طنز نمایشی هم برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی از لحاظ محتوایی دوست داشتیم بتوانیم فضای متفاوتی از سبک زندگی متدینین را نمایش دهیم و دلمان می خواست این فضا طنز باشد.

وی ادامه داد: بر همین اساس قالب و محتوای کار به سمت طنز رفت. جنس فضای سیتکامی شخصیت محور است و پیرنگ اصلی ندارد. از این جهت هم برای ما نقطه مثبت بود که بتوانیم در حجم کم و سرعت بالاتر کاری تولید کنیم و این امکان را به ما می داد که مماس بر جامعه شویم. به همین خاطر قالب سیتکام در ذهن ما پررنگ تر شد و از یک سال و نیم پیش طراحی شخصیت هایمان شکل گرفت.

این تهیه کننده درباره شوخی با دانشمندان هسته ای در این سریال نیز بیان داشت: برای ما مهم بود که بتوانیم واقعه ای در تاریخ معاصر ایران را در حافظه مخاطبانمان ثبت کنیم که در زمانی در تاریخ کشور دانشمند هسته ای ما را عامل بدبختی خطاب کردند و این براساس واقعیت بود. نویسنده سریال رشته فیزیک هسته ای خوانده و روی این حوزه کاملا مسلط است.

بامروت نژاد با بیان تسلط نویسنده روی موضوع دانشمندان هسته ای گفت: نویسنده سریال رشته فیزیک هسته ای خوانده و روی این حوزه کاملا مسلط است و ریز و بم هایش را می داند. از طرفی این یک موقعیت تراژیک است که یک دانشمند هسته ای عامل بدبختی شود و از سازمان اخراج شود. این موضوع هم موقعیتی دراماتیک بود و هم فضای طنز به ما می داد.

وی درباره اینکه آیا سریال «وضعیت زرد» دچار تیغ سانسور شده است؟ افزود: از همان ابتدا برای متفاوت شدن کار تصمیم مان بر این بود که در طراحی شخصیت ها کاری کنیم که خط قرمزهای تلویزیون برایمان عامل بازدارنده نشود و به دوستان هم گفتیم فکر کنند این کار را برای تلویزیون نمی نویسند و قرار است خارج از فضای تلویزیون پخش شود. حتی سعی کردیم چند راهکار جلوی خودمان قرار دهیم که یکی از آنها این بود که اگر در هر شرایطی تلویزیون نخواست این سریال را پخش کند به سمت وی او دی ها برویم. اما سعی کردیم هم از لحاظ نوع کار، شوخی ها و راهبرد کار متفاوتی ارائه دهیم. به همین خاطر شوخی هایی در هیئت، مسجد و نماز داریم و سعی کردیم با حساسیت و به آرامی به موضوعات به صورت طنز ورود کنیم و دین را از فضای محافظه کاری در بازنمایی رسانه ای، خارج کنیم و به متن زندگی بیاوریم.

بیشتر بخوانید: محمدرضا شهبازی: بهای تولید کل سریال «وضعیت زرد» به اندازه یک قسمت «مردم معمولی» نیست

وی ادامه داد: چند پارودی در سریال و چند پارودی با آژانس و با فیلم های آقای حاتمی کیا داریم و قصدمان انتقال این اتمسفر بود. اتمسفر برای ما خط قرمز بود و فکر کردیم اگر نتوانستیم تلویزیون را با خودمان همراه کنیم شاید بشود از راه های دیگر راهی برای پخش پیدا کنیم. ما از ابتدا نمی دانستیم قرار است وضعیت زرد از تلویزیون و شبکه سه پخش شود.بعد از اینکه کار تولید شد به دوستان ارائه دادیم و خداراشکر استقبال کردند و ساعت پخش خوبی هم در شبکه سه به ما دادند.

این تهیه کننده درباره استفاده از بازیگران غیر چهره نیز بیان داشت: فرایند انتخاب و دورخوانی بازیگران‌مان نزدیک به سه ماه طول کشید. محصولی مثل وضعیت زرد ناشی از انتخاب آگاهانه ما بود. بنابراین از بازیگرانی استفاده کردیم که توان بالایی در ایفای نقش دارند، اما سلبریتی نیستند. همچنین از بازیگران چهره در نقش مهمان استفاده کردیم که بازی بازیگران غیرچهره با چهره ها قابل قیاس باشد. از سویی می خواستیم بازیگران نقش اصلی کمتر کلیشه های مرسوم را بر خود گرفته باشند.

بامروت نژاد  افزود: یکی از آفت هایی که در فضای هنری ما وجود دارد سلبریتی زدگی است. تلویزیون افرادی را بزرگ می کند و بعد در دام آنها می افتد. الان چهار دوست سریال ما از ۱۰ تا ۱۵ سال تجربه تئاتر دارند. اما به دلیل های مختلف پشت درهای تلویزیون ماندند. کارهای سیتکامی به این شکل است و باید به آن فرصت داد تا بتواند با مخاطبش ارتباط بگیرد. می شود کار طنز انجام داد و موفق هم بود و از سلبریتی ها استفاده نکرد و اگر تلویزیون به این شکل پیش رود می تواند انحصار سلبریتی ها را بشکند و آن موقع است که تلویزیون راحت تر کار می کند.

 سریال «وضعیت زرد» به کارگردانی مجید رستگار و تهیه کنندگی حامد بامروت نژاد از شبکه سه پخش می شود.زین العابدین تقی‌پور، حسام خلیل‌نژاد، آرش ماهان‌کیا، محمد مهدی رضائی، مهران رجبی، بهار داورزنی، امیر غفارمنش، علی سلیمانی و سوسن پرور از جمله بازیگران این سریال تلویزیونی‌اند.برخی از عوامل تولید سریال طنز «وضعیت زرد» عبارتند از: کارگردان: مجید رستگار، بازیگردان: محمدرضا شهبازی، نویسنده: علی عموکاظمی، برنامه‌ریز و دستیار کارگردان: فرشاد کلباسی، مدیر فیلمبرداری: علی سبحانی، مدیر صدابرداری: داود قلی پور، طراح صحنه و دکور: فاطمه یاسمی، طراح گریم: نوید فرح مرزی، طراح لباس: مریم نیک رفتار، مدیر تولید: میلاد لکی، مدیر تدارکات: کاظم جمیل آذر، منشی صحنه: یاسمین پدری، تدوین: امید توتونچی، موسیقی: سامان مهدوی، اصلاح رنگ و نور: یحیی محمد علیی، صداگذاری: مهدی جمشیدیان و تهیه کننده: حامد بامروّت‌نژاد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو محمدرضا شهبازی بامروت نژاد سریال وضعیت زرد بامروت نژاد تهیه کننده وضعیت زرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«غریبه» اولین عاشقانه پلیسی تلویزیون/ شرایط ساخت «افعی تهران ۲»

به گزارش خبرنگار مهر، جواد فرحانی تهیه کننده سریال «افعی تهران» در گفتوگو با محمدحسین امیدی مجری «استودیو هشت» در رادیو نمایش درباره سریالش که این روزها در شبکه نمایش خانگی عرضه می شودT بیان کرد: این اولین سریال پیمان معادی در ایران است چون او در خارج از کشور در سریالی بازی کرده بود که متعلق به اچ بی او بود.

وی با اشاره به ساخت فصل های بعدی این سریال با توجه به استقبال مخاطب بیان کرد: در پلتفرم کار کردن شرایط خود را می طلبد. آقای معادی هم فقط در ایران کار نمی کند و شاید تنها بازیگر بین المللی سینمای ایران است که همزمان که در کشور فعالیت می کند و تعهداتی هم در خارج از ایران دارد.

فرحانی اضافه کرد: باید شرایط را سنجید. قطعا سریال «افعی تهران» این ظرفیت را دارد تا به فصل دوم برسد اما باید دید در شرایط کنونی چه اتفاقاتی رخ می دهد. به هر حال سریال سازی در ایران بسیار سخت شده است و ساخت فصل های بعدی کارها باید همراه با کیفیت باشد که خاطره خوبی که از فصل اول یک کار می سازد بماند. در واقع جاودانه ماندن اثر مهم تر است.

این تهیه کننده تصریح کرد: نوعی مهندسی در این سریال وجود دارد که بتواند در هر قسمت اوج و فرودی داشته باشد و مخاطب را جذب کند مثلا می توان گفت قسمت هشت یکی از بهترین قسمت های «افعی تهران» است.

وی درباره لزوم تنوع در فضای پلتفرم ها عنوان کرد: «افعی تهران» به نظرم جریان سریال سازی را عوض خواهد کرد. پلتفرم می تواند مثل یک سوپرمارکت باشد و باید تنوع داشته باشد، به نوعی یک سبد کالایی باشد که کسی که اشتراک خریداری می کند بتواند پروژه های مختلف را ببیند.

وی که تهیه کنندگی سریال «غریبه» را هم بر عهده دارد در این باره گفت: من همزمان سریالی هم در تلویزیون می سازم که «غریبه» نام دارد و یک عاشقانه پلیسی است که تاکنون در تلویزیون عاشقانه پلیسی ساخته نشده است.

فرحانی درباره تولید این سریال بیان کرد: کارگردانی این سریال بر عهده سروش محمدزاده است که این روزها در ترکیه در حال ادامه تصویربرداری سریال هستند. «غریبه» هم خیلی کار خوبی خواهد شد و تصمیم گیری برای زمان پخش و شبکه با سیمافیلم است.

کد خبر 6084152 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • جزئیات 2 سریال جدید تلویزیون ؛ معمایی و کمدی (+عکس)
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • عیادت هنرمندان مازندرانی از پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • گناه بزرگ سازنده سریال گناه فرشته
  • قرارگاه آلوده‌سازی آقازاده‌های مسئولان ایران به روایت سریال تلویزیون! | فیلم
  • همه چیز درباره ساخت افعی تهران ۲ | پیمان معادی بازیگر کشورهای دیگر هم هست و...
  • گاف عجیب در قسمت آخر «گناه فرشته»
  • «غریبه» اولین عاشقانه پلیسی تلویزیون/ شرایط ساخت «افعی تهران ۲»