Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از تغییر چرخه تولید برای تامین نیاز مردم به دارو و اقلام بهداشتی خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا عسکری درخصوص توسعه فعالیت های سازمان و شرکت های تحت پوشش در دوران کرونا گفت: با توجه به این که کشور به صورت ناگهانی با این بحران مواجه شد، برخی از وظایف جدیدی که در حوزه تولید و تأمین برای خود تعریف کردیم با اشتیاق و رغبت و تمام وجود در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد تأمین داروهای موردنیاز بیماری کرونا افزود: در این زمینه اگرچه ممکن است هر کدام از این داروها بعد از چند ماه جای خود را به دارویی دیگر داده باشند اما مورد نیاز مردم و جزو پروتکل‌های درمان وزارت بهداشت بود که از سوی این سازمان تامین و در داروخانه هلال احمر توزیع شد.

عسکری در مورد فعالیت داروخانه‌های تحت نظارت سازمان تدارکات پزشکی خاطرنشان کرد: با اتخاذ تدابیر اندیشیده شده و نیز پیش بینی کمبودهای احتمالی، داروخانه هلال احمر اقدام به تأمین مقادیر مناسبی از داروهای بیماران کرونایی کرده که علیرغم ایجاد کمبودهای مقطعی در سایر داروخانه های دولتی، داروخانه های هلال احمر با تمام توان اقدام به توزیع این داروهای حیاتی در بین بیماران کرونایی کردند. در حال حاضر تقریبا در تمامی استان‌ها یک داروخانه فعال هلال احمر مستقر است اما تنها دو داروخانه هلال احمر مرکزی و تهرانپارس زیر نظر سازمان تدارکات است و باقی داروخانه‌ها تحت نظارت معاونت درمان این سازمان فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر درخصوص تولید اقلام بهداشتی موردنیاز مردم در این ایام نیز توضیح داد: از ابتدای بحران کرونا در تولیدات خود به سمت تولید اقلام بهداشتی شامل مواد ضدعفونی کننده با پایه الکل بالا، ماسک‌های سه لایه، شیلد، محلول ضدعفونی کننده و سایر تجهیزات موردنیاز کادر درمان گام برداشتیم و توانستیم بخشی از نیاز هموطنان را در این زمینه برطرف کنیم.

وی در زمینه تأمین سایر داروهای حیاتی گفت: تأمین دارو از وظایف ذاتی سازمان بوده که مهم ترین اقلام آن شامل انسولین، داروهای آی وی آی جی، داروهای درمان سرطان که حجم عمده‌ای از دغدغه مردم است نیز مورد توجه است و از طریق مراکز ۱۴ گانه سها در استان ها اکثر مناطق کشور تحت پوشش توزیع مویرگی داروی سها هلال قرار دارند.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر تصریح کرد: شرکت پخش سها هلال همزمان با آغاز پیک پنجم کرونا و نیاز مبرم مراکز درمانی سراسر کشور در تعامل با تولید کنندگان داخلی و تأمین کنندگان دارو در ایام پایانی خرداد ماه و روزهای جاری اقدام به تأمین و توزیع نزدیک به ۲۳ هزار عدد ویال رمدسیویر که نقش مهمی در درمان ویروس کرونا دارد، کرده است.

بنابر اعلام روابط عمومی و امور بین الملل سازمان تدارکات پزشکی، عسکری در پایان گفت: این شرکت در شرایط کنونی تأمین و توزیع ده ها هزار قلم داروی رمدسیویر را در دستور کار داشته و طی روزهای آینده مقادیر قابل توجهی از این نوع دارو را به بازار مصرف عرضه خواهد کرد. همچنین شرکت پخش سها هلال به همراه داروخانه های مرکزی و تهرانپارس در همین مدت نسبت به تأمین و توزیع ۸ هزار عدد ویال پنج گرمی "آی. وی. آی. جی" که یکی از اقلام مهم و کمیاب دارویی محسوب می شود، اقدامات لازم را انجام داده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هلال احمر کروناویروس همه باهم علیه کرونا دارو سرطان سازمان تدارکات پزشکی داروخانه ها هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حسین‌زاده امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: واحد داوطلبان جمعیت هلال احمر درمیان، در سال ۱۴۰۲ با هم‌افزایی مشارکت‌های مردمی و همکاری‌های بین‌بخشی با مؤسسات و تشکل‌های مردم نهاد طرح‌های مختلفی را اجرا کرده است.

وی افزود: در این راستا تعداد هزار و ۴۶۱ بسته غذایی و معیشتی برای خانواده‌های کم بضاعت و کم برخوردار شهرستان تهیه و توزیع شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان درمیان بیان داشت: در اولین طرح توزیع و حمایت جمعیت هلال احمر شهرستان در سال ۱۴۰۳ نیز تعداد ۲۴۱ بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در بین خانواده‌های کم برخوردار شهرستان توسط خانه‌های هلال توزیع شد.

حسین‌زاده گفت: ارزش ریالی هر بسته غذایی، مبلغ ۸ میلیون ریال بوده که شامل کنسرو تن ماهی، کنسرولوبیا، شکر، عدس، قند، چایی، پودر لباس شویی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در ادامه روند اجرایی این‌گونه برنامه‌ها بتوانیم با مشارکت و کمک حامیان و خیرین شهرستان جامعه هدف بیشتری را تحت پوشش طرح‌های حمایتی جمعیت هلال احمر قرار دهیم.

کد خبر 6086287

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری قم به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان
  • شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • تأمین و توزیع ۴۹۰ تن شکر خانوار در چهارمحال و بختیاری
  • معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند
  • ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی