Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@13:53:31 GMT

هفت هزار شغل طی ۳ سال در قم ایجاد شد

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۸۲۴۴

هفت هزار شغل طی ۳ سال در قم ایجاد شد

در این نشریه که روز شنبه نسخه ای از آن در اختیار ایرنا قرار گرفته به مهمترین اقدام های صورت گرفته استانداری قم از سال ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ در حوزه های مختلف زیرساختی، صنعتی، درمانی، اقتصادی، ورزشی، کشاورزی، منابع طبیعی و گردشگری پرداخته است.

در بخشی از این گزارش آمده است: از سال ۱۳۹۷ تا ابتدای سال ۱۴۰۰ یک هزار و ۲۲۲ طرح با اعتبار ۳۸ هزار و ۵۸۷ میلیارد ریال و ایجاد هفت هزار و ۸۴ شغل در این استان افتتاح و بهره برداری رسیده است که از این تعداد، ۲۶۹ طرح در حوزه طرح هیا عمرانی و زیربنایی دهیاری ها، ۳۸۱ طرح در حوزه طرح های عمرانی و زیربنایی شهرداری ها، ۱۸ زرح در زمینه آموزشی و آموزش عالی و ۸۳ طرح در حوزه صنعتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۶۱ طرح فرهنگی ورزشی، ۴۱ طرح گردشگری، ۲۷ طرح محیط زیستی و منابع طبیعی، ۱۶۶ طرح کشاورزی، ۱۹ طرح بهداشت و درمان و ۱۷۵ طرح نیز در حوزه عمرانی و زیربنایی بوده است.

انجام ۱۳۶ جلسه میدانی کاگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور استاندار در قالب سه شنبه های اقتصادی، افتتاح ۸۳ واحد صنعتی با ایجاد چهار هزار و ۵۴ شغل مستقیم و سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریال و ۳۷ میلیون یورو، احیای ۷۲ واحد راکد و نیمه تعطیل تولیدی با ۹۴۴ فر ایجاد اشتغال مستقیم و هفت هزار و ۸۵۴ میلیارد ریال سرمایه ثابت، تعیین تکلیف ۷۲ واحد تولیدی از ۷۶ واحد تولیدی تملیکی توسط بانک های استان از جمله اقدام های صورت گرفته استان طی سه سال اخیر بوده است.

افزایش بیش از ۳۰۰ هکتاری ظرفیت زمین های شهرک های صنعتی استان، آماده سازی یک هزار و ۳۰۰ هکتار زمین صنعتی با امکانات زیربنایی، تک رقمی شدن نرخ بیکاری استان به ۸.۹ درصد، اجرای ۱۹ هزار و ۶۹۱ هکتار سامانه نوین آبیاری در سطح مزارع و باغات استان با سرمایه گذاری یک هزار و ۲۶۳ میلیارد ریال و مطالعه و اجرای طرح الگوی کشت در سطح ۱۹ هزار و ۷۰۰ هکتار با سرمایه گذاری ۶۰ میلیارد ریال از جمله دیگر سرفصل های مهم انجام شده استان در سه سال گذشته بوده است.

افزایش سرانه خدمات درمانی از طریق ساخت و بهره برداری از بیمارستان های بزرگ امیرالمومنین(ع)، مادر، کلینیک ویژه بیمارستان هیا شهید بهشتی و فرقانیو افزایش ۴۵۰ تخت بیمارستانی استان، تکمیل و بهره برداری از یک هزار و ۲۲۲ پروژه در حوزه های مختلف با اعتباری بالغ بر ۳۸ هزار میلیارد ریال، پرداخت تسهیلات جبران خسارت ناشی از سیل با رقم ۷۸۹ میلیارد ریال و  اعطای ۸۰۷ تسهیلات کم بهره با رقم ۹۴ میلیارد ریال به طرح های کارآفرینی و اشتغال روستایی از دیگر اقدام های صورت گرفته در استان طی سال ۹۷ تا ۹۹ بوده است.

برچسب‌ها قم دولت استانداری قم بهرام سرمست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم دولت استانداری قم قم دولت استانداری قم بهرام سرمست میلیارد ریال یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به تعاملات بین‌المللی ایران در عرصه فناوری با کشورهای مختلف گفت: پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله نانو و تجهیزات پزشکی چشمگیر است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی، به بیان بخشی از دستاوردهای شاخص ایران در حوزه فناوری و همکاری‌های فناورانه با کشورهای مختلف از جمله چین و روسیه پرداخت. مشروح این گفت‌وگو به شرح زیر است.

دستاوردهای شاخص ایران در حوزه علوم و فناوری چیست که شما به آنها افتخار می‌کنید؟

در حوزه‌های مختلفی توانستیم تعادل خوبی در سطح بین‌الملل ایجاد کنیم. برای مثال در حوزه فناوری نانو حدود 20 سال پیش فعالیت خود را آغاز کردیم و اکنون در بین کشورهای معدودی در جهان در حوزه تولید دانش فنی این حوزه هستیم.

ایران در حوزه بیوتکنولوژی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. همانطور که می‌دانید در حوزه تولید دارو شرکت‌های تولیدکننده واکسن متعددی در زمینه ی کرونا در ایران داشته‌ایم و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، نیاز کشور به واردات واکسن کرونا مرتفع شد.

داروی "ترمیم زخم پای دیابت" در پارک فناوری پردیس تولید شد

واردات تجهیزات بیمارستانی نیز در زمان کرونا تقریبا ضرورتی نداشت. ما تمامی تجهیزات از جمله دستگاه ونتیلاتور و تنفس را در ایران تولید کردیم. با توجه به این پیشرفت‌ها، ایران در زمان کرونا به مرحله صادرات واکسن و تجهیزات پزشکی رسید.

این تصور وجود دارد که علم منحصر به غرب است. چطور ایران این ذهنیت را از بین برده است؟

تا حدود 30 سال پیش ممکن بود تصور کنیم اگر هیچ داروی غربی وجود نداشته باشد، مردم دچار مشکل خواهند شد. در زمان جنگ تحمیلیِ ایران و عراق و پس از آن تحریم‌ها، ما را بر آن داشت که باور کنیم می‌توانیم. این شعاری بود که رهبر ایران به تدریج جا انداخت که «ما می‌توانیم» و ما می‌توانیم نیازهایمان را در زمان تحریم‌ها برآورده کنیم.

بنابراین تحریم‌ها به فرصتی برای ایران تبدیل شد. این فرصت باعث شد که محصولاتی که سابقا باید از غرب وارد می‌کردیم، دیگر وارد نکنیم. بنابراین فضای جدیدی برای متخصصان ایرانی ایجاد شد تا بازار را پیدا کنند و این محصولات را بومی‌سازی نمایند.

در کنار آن، با ایجاد حمایت‌های دولتی، محصولات تولید داخل که سطح قابل قبولی از کیفیت را داشتند، مورد حمایت قرار گرفتند. بنابراین فرصت تحریم‌ها باعث افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان از صدها شرکت به هزاران مورد شد. استخدام ده‌ها هزار فارغ‌التحصیل دانشگاهی در این شرکت‌ها، در همین زمان رخ داد. با وجود تحریم‌ها، بنگاه‌های دولتی، سازمان‌ها و شرکت‌ها نمی‌توانستند واردات انجام دهند، چرا که اقتصادشان فلج شده بود.

بنابراین به خرید محصولات فناورانه تولید داخل علاقه‌مند شدند و اکنون سهم مطلوبی از نیازهای ایران توسط این شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌شوند. اکنون این ما نیستیم که ضرر کردیم بلکه شرکت‌های غربی و اروپایی بودند که بازار ایران را از دست دادند.

روسیه و چین شرکای ایران در زمینه سیاسی ـ اقتصادی و حتی علم و فناوری هستند. همکاری این دو کشور با ایران در پارک پردیس را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ و آیا پروژه مشترکی هم وجود داشته است؟

چین و روسیه شرکای راهبردی ایران در زمینه همکاری فناورانه هستند. بزرگترین سابقه همکاری فناورانه بین ایران و روسیه است که به حدود چهل سال پیش بر می‌گردد. شرکت‌های مشترک دارای فناوری پیشرفته بین ایران و روسیه، در این دو کشور ایجاد شدند.

همکاری در زمینه دارو، منجر به ایجاد شرکت‌های مشترک در پارک فناوری پردیس شد. این تجربه باعث ایجاد شراکت با شرکت‌های سایر کشورها نیز گردید. ما اکنون بیش از 10 شرکت در پارک فناوری پردیس داریم و شرکای خارجی در زمینه محصولات دارای فناوری پیشرفته دارند.

این موضوع در مورد چین نیز با تجربه مشترک فناوری نانو بین سازمان‌های ایرانی و چینی در پارک پردیس اتفاق افتاد. همچنین ما اکنون توافق همکاری با پارک‌های فناوری متعددی در روسیه داریم. ما دفاتر مشترکی در دو کشور داریم و همین موضوع در مورد چین هم اتفاق افتاد، بنابراین ما می‌توانیم همکاری بین شرکت‌هایمان را گسترش دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک‌ ۳۹ میلیارد تومانی هلال احمر زنجان در حوزه درمان
  • هسته های هنری در استان بوشهر ایجاد می شود
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور
  • ایجاد ۱۲ هزار و ۵۸۵ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان
  • پارسال برای ۲۴ هزار و ۵۰۴ نفرشغل ایجاد شده است.
  • پرداخت ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه
  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است
  • پرداخت بیش از ۲۸۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در سال ۱۴۰۲
  • ایجاد بیش از ۶ هزار شغل در بخش صمت در کردستان