Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@13:59:00 GMT

مشتریان نفت ایران بازگشته‌اند

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۸۳۸۲

مشتریان نفت ایران بازگشته‌اند

عضو فراکسیون انقلاب با بیان اینکه تهدید آمریکا برای تحریم فروش نفت ایران به چین به جایی نمی‌رسد، گفت: تصویب قانون هسته‌ای مجلس باعث شد که غربی‌ها پای میز مذاکره بیایند. به گزارش پول نیوز، حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه، در واکنش به تهدید آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه در صورت عدم بازگشت ایران به برجام، فروش نفت ایران به چین را تحریم می‌کنند، اظهار داشت: واژه تحریم دیگر برای جمهوری اسلامی ایران جدید نیست و جهانیان هم این موضوع را فهمیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قرارداد ما با چین در زمان تحریم منعقد شد

وی اظهار داشت: قرارداد ما با چین زمانی منعقد شد که ایران در تحریم نفتی قرار داشت و این تهدیدات آمریکا راه به جایی نخواهد برد. ما امروز شاهد بازگشت مشتریان خود یکی پس از دیگری هستیم و آنان بالأخره به این نتیجه رسیدند که از ایران نفت خریداری و به تهدیدات و تحریم‌های آمریکا توجه نکنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نتیجه دیپلماسی التماسی دولت روحانی این شده است که آمریکایی‌ها به جای آنکه به برجام بازگردند و تعهداتشان را انجام دهند، باز هم ایران را تهدید می‌کنند. متاسفانه در دولت روحانی سیاست خارجی التماسی دنبال شد و نتیجه این تفکر آن شد که دشمنان هر روز به تحریم‌های خود علیه ایران اضافه کردند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نیرو‌های انقلاب اسلامی مجلس ادامه داد: زمانی که همه کشور‌ها را کنار بگذاریم و فقط به یک کشور یعنی آمریکا توجه کنیم، قلدری و زورگویی آنان هم هر روز بیشتر می‌شود.

بیش از اندازه به فرجام برجام امیدوار شدیم

آزادی‌خواه یادآور شد: متاسفانه در این هشت سال ما بیش از اندازه به فرجام برجام که نامعلوم بود، امیدوار شدیم و در واقع، دولتمردان به مردم سرابی را نشان دادند و هیچیک از نتایجی که درباره برجام وعده داده بودند، عملیاتی نشد.

وی اظهار داشت: سیاست خارجی دولت روحانی در این هشت سال به این صورت بود که همه تخم‌مرغ‌ها را در سبد برجام گذاشتند و به جایی هم نرسید و باعث قلدری آمریکا شدند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران مانع رفع تحریم‌ها شده است، گفت: به هیچ وجه این گونه نیست و مصوبه هسته‌ای مجلس باعث شد تا سیاست خارجی ما مبتنی بر اقتدار حرکت کند و کار خود را جلو ببرد.

مذاکرات وین حاصل مصوبه هسته‌ای مجلس بود

آزادی‌خواه تاکید کرد: اگر دولت همکاری می‌کرد و بر اساس همین استاندارد و قانون مجلس جلو می‌رفت، بسیاری از مشکلات کشور حل و فصل می‌شد. مذاکرات وین حاصل مصوبه هسته‌ای مجلس بود و تصویب این قانون باعث شد که غربی‌ها پای میز مذاکره بیایند و نباید در این موضوع شک کرد.    

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نفت نفت جهانی نفت خام انرژی هسته ای مجلس شورای اسلامی پول نیوز هسته ای مجلس تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران با ساخت بمب اتم "چند هفته، نه چند ماه" فاصله دارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگویی با اشاره به این که قصد دارد به زودی به ایران سفر کند، خواستار همکاری بیشتر ایران با آژانس شد.

به گزارش ایسنا، "رافائل گروسی" مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگویی مدعی شد که غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران و نبود دسترسی بازرسان بین‌المللی به تاسیسات اتمی آن، به نگرانی‌ها درباره فعالیت‌های هسته‌ای آن دامن می‌زند.

با این وجود، گروسی گفت که نسبت به حفظ گفتگو‌ها در این باره متعهد است.

خبرگزاری آلمانی دویچه وله گزارش داد که گروسی در گفت‌وگویی با این خبرگزاری مدعی شد ایران "چند هفته، نه چند ماه" با در اختیار داشتن اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساختن یک بمب اتمی فاصله دارد.

او افزود:، اما به معنای این نیست که ایران سلاح اتمی دارد یا در این بازه در اختیار خواهد داشت.

مدیرکل آژانس توضیح داد، در حالی که غنی‌سازی اورانیوم در سطح نظامی نگران‌کننده است، نمی‌توان بر اساس این نتیجه گرفت که ایران در حال حاضر یک سلاح اتمی دارد.

گروسی گفت که اهداف ایران در این زمینه مشخص نیست و تنها می‌توان درباره آن گمانه‌زنی کرد.

ابراز نگرانی مدیرکل آژانس در حالی درباره برنامه هسته‌ای ایران مطرح می‌شود که ایران یک سال و نیم پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای (برجام) در سال ۲۰۱۸، متحمل شدن تحریم‌های بازگردانی‌شده واشنگتن و بدعهدی شرکای اروپایی در کاهش تاثیر تحریم‌های آمریکا، اعلام کرد که در پنج گام تعیین‌شده و طبق بند ۳۶ برجام از انجام دادن برخی تعهدات داوطلبانه خود در توافق فاصله می‌گیرد.

محدود کردن امکانات نظارتی آژانس در تاسیسات ایران نیز اقدام متقابل تهران در واکنش به قطعنامه تنبیهی آمریکا و شرکای اروپایی برجام در دو سال گذشته انجام شد. اما مذاکرات میان ایران و آژانس برای حل‌وفصل مسائل پادمانی باقی‌مانده ادامه دارد و ایران تا کنون به تعهدات خود در بیانیه‌های مشترک با آژانس عمل کرده است.

اگرچه، مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورت بازگشت تمامی طرفین توافق به اجرای تعهدات خود، اقدامات انجام‌شده را به حالت اولیه بازمی‌گرداند.

در این میان، مذاکرات میان ایران و طرفین اصلی برجام به منظور احیای این توافق که در مارس ۲۰۲۱ آغاز شد، به بن‌بست رسیده است. ایران طی توافق هسته‌ای متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، فعالیت‌های هسته‌ای خود را محدود کند.

دویچه وله در ادامه نوشت که گروسی مدعی شد، آژانس از سطح دسترسی مورد نیازش در ایران برخوردار نیست که گمانه‌زنی‌ها درباره فعالیت‌های هسته‌ای آن را تشدید می‌کند.

او همچنین به حل‌وفصل نشدن مسئله برخی یافته‌های آژانس، از جمله ذرات اورانیوم در محل‌های پیش‌بینی‌نشده اشاره کرده و گفت که این موضوع به تردید‌ها درباره شفافیت ایران دامن می‌زند.

گروسی گفت: این موضوع محور اصلی گفت‌وگویی بوده است که تلاش کرده‌ام با ایران برقرار کنم.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ادامه، با اشاره به افزایش تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی در پی اقدامات متجاوزانه این رژیم و پاسخ قاطعانه ایران، هرگونه ایده حمله به تاسیسات هسته‌ای را محکوم کرد.

او بیان کرد:حمله به تاسیسات هسته‌ای امری، مطلقا، ممنوع است.

گروسی همچنین درباره تهدید حملات هسته‌ای نیز گفت: به نظرم عادی‌سازی صحبت کردن از تسلیحات اتمی، استفاده از تسلیحات اتمی، کسب تسلیحات اتمی واقعا اسفناک است.

او همچنین گفت که آژانس همواره از گفتگو‌ها میان ایران و آمریکا حمایت می‌کند.

مدیرکل آژانس همچنین درباره مذاکرات میان ایران و آژانس گفت: آنچه واقعا به آن تمایل دارم، مذاکرات میان ما، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران است، چون چیز‌های زیادی وجود دارد که باید درباره آن شفاف‌سازی شود و به همین دلیل است که قصد داریم به زودی به ایران سفر کنیم.

او گفت که پیامش به ایران این است که باید بیشتر با آژانس همکاری کند.

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • ایران با ساخت بمب اتم "چند هفته، نه چند ماه" فاصله دارد