Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: در صورتی که کارخانجات شیر خشک روزانه ۵ هزار تن شیرخام را از تاریخ ۱۰ مرداد به نرخ مصوب خریداری کنند، اجازه صادرات شیرخشک و کره خواهند داشت.

سید احمد مقدسی درباره آخرین وضعیت خرید شیرخام با نرخ مصوب، اظهار داشت: براساس بخش نامه معاونت توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، به کارخانجات شیر خشکی که شیرخام را از تاریخ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ به قیمت مصوب ۶,۴۰۰ تومان خریداری کنند، اجازه داده خواهد شد که شیرخشک و کره تولیدی خود را بدون تعرفه صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مقام مسئول، براین اساس کارخانجات شیرخشک سراسر کشور باید روزانه ۵ هزارتن شیرخام خریداری کنند.

وی اضافه کرد: این شرط برای کارخانجات لبنی نیز برقرار است و آنها هم در صورت خرید شیرخام با نرخ مصوب مذکور می‌توانند فرآورده‌های استحصالی از آن (کره و شیرخشک) را بدون تعرفه صادر کنند.

مقدسی درباره اینکه برای کارخانجات لبنی چه میزان خرید شیرخام پیشنهاد شده است؟، گفت: برای کارخانجات لبنی رقمی اعلام نشده اما این میزان علاوه بر مقداری است که به کارخانجات شیرخشک ابلاغ شده است ضمن اینکه تاکنون سه کارخانه بزرگ لبنی برای خرید شیرخام به نرخ مصوب اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی درباره آخرین وضعیت تصمیم‌گیری درباره افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی نیز اضافه کرد: هنوز برای افزایش قیمت لبنیات تصمیمی گرفته نشده است.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خرید شیرخام نرخ مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۸۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: «به‌طوری‌که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.»

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد:، اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبود‌ها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برند‌های مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • چرا شیرخشک در بازار خوزستان کمیاب شده؟
  • خرید ۵۱ تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • امروز در رسانه‌ها چه گذشت؟
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور/ خرید بدون تغییر قیمت از داروخانه‌ها
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور / قیمت‌ها افزایش یافت؟
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور
  • ضرورت خرید و جمع آوری ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد
  • کارگران نساجی بروجرد و دغدغه شروع به کار در سال جدید