Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال گفت: میزان ۲۹۶ هزار و ۱۱۷ تن بذر گندم آبی و دیم تا ۲۰ تیرماه از کشاورزان خریداری شده که ۵۴ درصد برنامه مصوب ابلاغی به استان‌ها است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، صمد مبصّر گفت: برنامه تامین بذر گندم گواهی شده در تمام طبقات برای کشت پاییزه سال زراعی آینده، ۵۵۲ هزار و ۲۰۳ تن است که از این میزان ۳۳۱ هزار و ۸۷۳ تن بذر گندم آبی و ۲۲۰ هزار و ۳۳۰ تن بذر گندم دیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال اظهار داشت: خرید بذر گواهی شده گندم به ویژه در مناطق سردسیر تا تقریباً اواخر مردادماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: در مورد خرید بذر گندم آبی از برنامه ۳۳۱ هزار و ۸۷۳ تن نزدیک به ۲۱۷ هزار و ۳۶ تن معادل ۶۵ درصد، تحقق برنامه تا ۲۰ تیر ماه داشته ایم و امیدواریم ۸۰ درصد برنامه به رغم شرایط خشکسالی تحقق پیدا کند.

مبصّر ادامه داد: در خصوص خرید بذر گندم آبی، استان البرز با ۱۰۸ درصد تحقق برنامه و تولید ۲۷۱۷ تن، پیشتاز بوده است.

وی اظهار داشت: استان‌های سمنان و سیستان و بلوچستان به دلیل خشکسالی کمترین درصد تحقق برنامه تولید بذر گندم آبی را داشته اند.

معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال با بیان این که امسال کشت بذر گندم در اراضی دیم به دلیل افزایش گرما و خشکسالی بغرنج‌تر است، گفت: از مجموع ۲۲۰ هزار و ۳۳۰ تن برنامه تولید بذر گندم تا ۲۰ تیر ماه نزدیک به ۸۰ هزار تن معادل ۳۶ درصد برنامه، بذر از مزارع دیم خریداری شده است.

وی اضافه کرد: بیشترین خرید بذر گندم دیم از استان کرمانشاه با ۹۸ درصد تحقق برنامه صورت گرفته و کمترین میزان خرید بذر گندم دیم نیز به استان چهارمحال و بختیاری با ۴ درصد تحقق برنامه تعلق دارد.

مبصّر با اشاره به مشکلات خرید بذر گندم اظهار داشت: مسایل خرید بذر گندم که توسط شرکت‌های خصوصی انجام می‌شود مربوط به یک سری موضوعات جانبی و حاشیه‌ای از جمله تسهیلات است.

وی افزود: به رغم تلاش‌های وزارت جهاد کشاورزی، اغلب شرکت‌های بذری هنوز نتوانسته‌اند تسهیلات مورد نیاز برای خرید بذر گندم را از بانک کشاورزی دریافت کنند و به همین دلیل برخی از کشاورزان از تحویل بذر‌های خود به شرکت‌های بذری خودداری کردند و این محصولات را در قبال وجه نقدی در اختیار کارخانه‌های آرد، ماکارونی و دلال‌ها قرار داده‌اند.

مبصّر ادامه داد: شرکت‌های خصوصی، متولی تولید بذر هستند و بذر پایه را به کشاورزان واگذار کرده و کشاورزان بذر را تحت نظارت تولید کرده و به این شرکت‌ها می‌فروشند.

وی گفت: در شرایط اقتصادی نامطمئن، چنانچه پیمانکار بذر از دریافت پول بذر تحویلی خود توسط شرکت در مدت کوتاه ناامید شود، به ناچار بذر خود را به صورت نقدی به بالاترین قیمت خواهد فروخت و بدین ترتیب قسمتی از بذر‌های تولیدی کشور، از چرخه بذری خارج می‌شوند.

معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال اذعان داشت: شرکت‌های بذری در کل برای خرید دست کم ۵۰۰ هزار تن بذر غلات از کشاورزان به حدود ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرید نیاز دارند.

وی گفت: طبق گزارش انجمن صنفی تولیدکنندگان بذر اصلاح شده از ۲۶۰ شرکت بذر گندم و جو در کشور، تاکنون کمتر از ۱۰ درصد آن‌ها موفق به اخذ تسهیلات بانکی شده‌اند.     بیشتر بخوانید: کاهش ۳۵ درصدی تحویل گندم/ برنامه‌ریزی برای تأمین گندم مورد نیاز نان و صنعت کشور

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی گندم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی گندم درصد تحقق برنامه خرید بذر گندم بذر گندم آبی شرکت ها تن بذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخت روزانه ۹ میلیون قرص نان در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مدیرکل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان‌غربی گفت: در سال گذشته روزانه ۹میلیون قرص نان از انواع نان لواش، بربری، سنگک توسط چهار هزار و ۷۶۱ واحد نانوایی و توسط نانوایان دراستان پخت و تحویل شهروندان شده است.

   امید زینالی در همایش روز ملی گندم و نان و تجلیل از فعالان زنجیره تولید نان در استان، با اعلام‌ این خبر، اظهار کرد: سال گذشته یک‌میلیون و ۶۱۰میلیون ریال یارانه به صورت ماهانه و بطور میانگین برای هر نفر بابت تامین نان و مبلغ سه میلیون و ۷۷۰ هزار ریال یارانه بطور میانگین برای نانوایان به صورت مستقیم و روانه پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در ۶۳ مرکز شامل مراکز خرید مباشر، سیلوهای ملکی و بخش خصوصی و کارخانجات آرد با ظرفیت بیش از یک میلیون تن و توسط ۵۲ هزار و ۸۳۳ گندم کار طی بیش از ۱۳۸ هزار محموله و در ۶۰روز ۶۸۲ هزار تن گندم به ارزش ۱۰هزار و ۳۳۶هزار میلیارد تومان تحویل مراکز خرید شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان‌غربی گفت: روزانه ۱۱هزار و ۳۸۳ تن گندم طی ۲هزار و ۳۰۰محموله به مراکز خرید تحویل شده است و از این میزان به طور متوسط روزانه هزار و ۱۰۶تن معادل ۲۷هزار و ۶۵۰ کیسه آرد تولید و به پیمانکار جهت تحویل به نانوایی ها استان در ۲۰شهرستان تحویل شده است.

وی خاطر نشان کرد:  جهت افزایش کیفیت آرد استان ۶۷هزار تن گندم کیفی نیز جهت اختلاط از بنادر به استان حمل شده است.

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • پخت روزانه ۹ میلیون قرص نان در آذربایجان غربی
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • تحقق ۱۳۱ درصدی سهم اشتغالزایی در آذربایجان شرقی
  • سهام استقلال و پرسپولیس به فروش رفت + جزئیات
  • جزییات فروش سهام استقلال و پرسپولیس اعلام شد
  • خریداران پرسپولیس و استقلال تا فردا باید 10 درصد پول را واریز کنند
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات
  • پیشی گرفتن خرید در تالار منطقه ای ارومیه
  • تحقق اشتغال ۱۷۸ درصدی استان مرکزی در سال ۱۴۰۲
  • دعوای مزد کارگران به کجا می رسد؟