Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته ملی واکسن کرونا با اشاره واردات ۳۰ میلیون دوز واکسن به کشور گفت: با ورود این واکسن‌ها به کشور، تمامی افراد بالای ۵۰ سال واکسینه می‌شوند و این به معنای آن است که مرگ و میر تا ۹۵ درصد کاهش خواهد یافت.

به گزارش فارس، مصطفی قانعی عضو کمیته ملی واکسن کرونا در برنامه سعادت آباد رادیو تهران روز شنبه ۹ مرداد با اشاره به آخرین جلسه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران اظهار داشت: وضعیت تهران مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال که بسیاری از بیماران به صورت سرپایی مداوا می‌شوند، اما تخت‌ها در حداکثر ظرفیت کاری هستند. هنوز نمی‌توانیم بگوییم به قله موج پنجم رسیده ایم که روند نزولی آغاز شود و نه می‌توانیم بگوییم این موج هفته آینده به پایان می‌رسد.

کارشناسان هم تحلیل دقیقی نسبت به آینده موج پنجم ندارند. وضعیت موج پنجم بسیار پیچیده است. اگر موج پنجم در تهران بر اساس الگوی سیستان و بلوچستان پیش برود باید تا هفته آینده خاتمه یابد، اما اگر مدل خاص خود را داشته باشد باید ببینیم وضعیت چگونه پیش می‌رود.

وی در پاسخ به اینکه آیا زمانی برای رسیدن به قله موج پنجم پیش بینی شده یا خیر؟ گفت: حدس درباره روند پیک موج پنجم بر اساس تحلیل دامنه پیک‌های قبلی و تعداد ورودی بیمار صورت می‌گیرد. وقتی ورودی کم می‌شود منحنی به زودی به سمت نزول می‌رود. بر اساس بیماران ورودی می‌توان تعداد بستری‌ها و بر مبنای تعداد بستری‌ها می‌توان تعداد فوتی‌ها را تخمین زد.

قانعی در پاسخ به اینکه آیا ویروس دلتا، ویروس غالب در کشور است؟ خاطرنشان کرد: آنچه که مسلم است ویروس دلتا در ایران در حال گردش است. دلتا چسبنده‌تر است و بیماری زایی و انتقال بیشتری هم دارد و به تبع آن هرچه بیماران بستری و آی سی یویی بیشتر شود تعداد فوتی‌ها هم بیشتر خواهد شد.

عضو کمیته ملی واکسن کرونا درخصوص واکسن‌های تولید داخل گفت: در حال حاضر هفت واکسن برای تولید داخل داریم که هنوز به مرحله بالینی نرسیده اند. دو واکسن تایید شده داریم و سه واکسن در فاز ۲ قرار دارند که سیناژن و رازی طی روز‌های آتی وارد فاز ۳ می‌شوند و بدین ترتیب ما می‌توانیم اواخر مهرماه ۵ واکسن داخلی داشته باشیم. تا انتهای سال ۲۰۲۱ میلادی ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دوز واکسن تولید می‌شود که ۷۵ درصد آن را چند کشور خریداری کرده اند. پیش بینی ما این است که می‌توانیم تا ۳۰ میلیون دوز واکسن دیگر به کشور وارد کنیم و این رقم به معنای آن است که می‌توانیم تمامی هموطنان بالای ۵۰ سال را واکسینه کنیم و نتیجه آن کاهش ۹۵ درصدی مرگ و میر است ۵ درصد مرگ و میر خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: در زمستان، تولید داخلی به حدی می‌رسد که اگر روزی یک میلیون دوز واکسن هم تزریق کنیم واکسن داخلی پاسخگو خواهد بود و در آن زمان است که دیگر نگرانی نخواهیم داشت. پیش بینی می‌شود تا اواخر سال جاری بتوانیم به طور قابل ملاحظه‌ای تعداد بستری‌ها و تعداد فوتی‌ها را کاهش دهیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کووید 19 کروناویروس میلیون دوز واکسن مرگ و میر موج پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جرائم رانندگی بازدارنده نیست / مرگ ۱۱۰ تن در تصادفات ۳ روز اول طرح نوروز ۱۴۰۳

رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه نرخ جرائم رانندگی بازدارنده نیست، گفت: در سه روز گذشته ۱۱۰ نفر جان خود را از دست دادند که این موضوع حائز اهمیت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسن مؤمنی در مراسم سراسری آغاز اجرایی پویش «چشم‌به‌راهیم» با بیان اینکه در سالی که گذشت، ۱۴ نفر از همکاران سازمان راهداری در راه خدمت به مردم جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: برای کنترل تصادفات از دو روش اقدامات سلبی و ایجابی عمل می‌کنیم و اقدامات ایجابی شامل فرهنگ‌سازی می‌شود، بیش از ۸۰ درصد تصادفات در اثر سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، نداشتن توجه به جلو و به‌دلیل استفاده از تلفن همراه و خستگی و خواب‌آلودگی است؛ این عوامل همه مربوط به راننده است و اگر به این عوامل توجه کنیم، می‌توانیم ۸۰ درصد سوانح را کاهش دهیم.

وی افزود: به نسبت آزادراه‌هایی که در کشور داریم که ایمنی زیادی دارند، تعداد فوتی‌ها زیاد است و این از سرعت، خستگی و خواب‌آلودگی ناشی می‌شود که در دو سال گذشته هم افزایش داشته است، در این خصوص درخواست داریم هموطنان برنامه‌ریزی‌های خود را فشرده انجام ندهند برای اینکه زمان از دست رفته را جبران کند، زیرا این موضوع منجر به سانحه می‌شود، در آن صورت برای ۱۴۰۳ روزنه خوبی خواهیم داشت و می‌توانیم به کاهش تصادفات امیدوار باشیم.

رئیس پلیس راه کشور تصریح کرد: در نوروز ۱۴۰۲، ۱۲۱۷ نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند که آمار بالایی نسبت به سال‌های گذشته بود، آمار ۱۱ ماه سال جاری هم حاکی از آن است که بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند، همچنین آمار کشته‌شدگان در تصادفات در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، ۱۲ درصد افزایش داشته، در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، ۱۸ درصد افزایش داشته و این افزایش در سال ۱۴۰۲ تا کنون به ۳.۴ درصد رسیده است که باز هم باید کاهش یابد.

مرگ ۱۱۰ تن در تصادفات ۳ روز اول طرح نوروز ۱۴۰۳

مومنی با بیان اینکه در سه روز گذشته ۱۱۰ نفر جان خود را از دست دادند، گفت: با توجه به ارتباطات با سازمان راهداری، تعاملات خوبی داریم و تمرکزمان را بر ۳۰ کیلومتری شهرها را افزایش دادیم، زیرا تراکم جمعیت در این مناطق و احتمال رانندگی با حالت خواب‌آلودگی برای رسیدن به مقصد هم بیشتر است، از این رو در ایام نوروز بر ۳۰ کیلومتری شهرهای تمرکز کردیم تا حوادث را کم کنیم.

وی با اشاره به اقدامات سلبی از سوی پلیس راه نیز اظهار کرد: باید با رانندگان خاطی برخورد جدی شود، البته بیش از ۹۰ درصد رانندگان قانون‌مند هستند و تخلف حادثه‌ساز انجام نمی‌دهند، اما برخی هستند که می‌خواهند تخلف خود را تحمیل کنند که باید با آنها برخورد شود؛ زیرا حتی یک اشتباه هم می‌تواند به آخرین اشتباه تبدیل شود، به همین دلیل در نوروز ۱۴۰۳ با کسانی که تخلف حادثه‌ساز دارند، برخورد خواهیم کرد.

رئیس پلیس راه کشور خاطرنشان کرد: واقعیت کشور این است که نرخ جرایم رانندگی بازدارنده نیست، کسی که تخلف می‌کند، باید تاوان سنگینی دهد چون جان خودش و دیگران را به خطر می‌اندازد، درخواست این است که این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد، زیرا جریمه سبد خانوار نیست که اگر افزایش پیدا کند، در معیشت مردم اثر بگذارد، بلکه تصادفات را کاهش می‌دهد.

مؤمنی ادامه داد: ما در کشور با پدیده جوان‌مرگی روبه‌رو هستیم، ۲۲ درصد کشته‌شدگان در تصادفات بین ۲۰ تا ۳۰ سال دارند، بیش از ۶۵ درصد کشته‌های ما از کسانی هستند که بین ۲۰ تا ۶۰ سال دارند و در سنین کار هستند که کشته شدن آنها صدمات جبران‌ناپذیری دارد، از نظر اقتصادی هم ۷ درصد تولید ناخالص ملی، هزینه تصادفات است و تبعات اجتماعی پنهانی دارد که قابل محاسبه نیست.

کد خبر 737066

دیگر خبرها

  • تورم نقطه‌ای قم ۳.۸ درصد کاهش یافت
  • نرخ بیکاری کردستان ۶ درصد کاهش یافته است
  • آمار فوتی های تصادف در ۳ روز اول طرح نوروزی
  • کاهش ۶ درصدی نرخ بیکاری کردستان در زمستان سال جاری
  • ایمن سازی طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در بهبهان
  • نرخ جرائم رانندگی بازدارنده نیست / مرگ ۱۱۰ تن در تصادفات ۳ روز اول طرح نوروز ۱۴۰۳
  • بیشترین و کمترین میزان مشارکت در ۱۲ دوره انتخابات مجلس /مجلس پنجم رکورد زد
  • آخرین آمار کرونا در جهان ۲۷ اسفند؛ ۱۰ فوتی و یک هزار ابتلای جدید
  • آخرین آمار کرونا در جهان ۲۶ اسفند؛ ۶۰ فوتی و ۵ هزار ابتلای جدید
  • واکسیناسیون ۵۰۰۰۰ قطعه طیور علیه بیماری نیوکاسل در ارزوئیه