Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله حقیقی روز یکشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با اشاره به روند کاهشی رعایت پروتکلهای بهداشتی در استان افزود: طبق اعلام معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این استان به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی بدترین وضعیت کشوری را دارد.

وی با بیان اینکه بدون تعصب این موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد، اضافه کرد: این در حالی است که پیش از این استان به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی بهترین عملکرد را در کشور ثبت کرده بود اما دلایلی از جمله عادی انگاری مردم به کاهش رعایت ها منتهی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه مسوولان استان در راستای مبارزه با بیماری اقدامات متعددی از قبیل فراوانی و توزیع اقلام بهداشتی، اطلاع رسانی لازم، افزایش تست های کرونایی و افزایش مراکز واکسیناسیون کرونایی را مورد توجه قرار داده است، ادامه داد: در زمان حاضر ۳۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونایی در سطح استان با هدف دسترسی گروههای مختلف سنی برای انجام تزریق واکسن و جلوگیری از دحام راه اندازی شده است.

استاندار زنجان با بیان اینکه  این تعداد مراکز ظرفیت تزریق روزانه ۳۰ هزار واکسن کرونایی  دارد،  ادامه داد: این تعداد واکسن به این استان داده نمی شود اما سه برابر شمار مراکز واکسیناسیون راه اندازی شده که در این  ارتباط استان در حوزه تزریق واکسن به گروههای هدف عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه از زمان شیوع کرونا تا کنون از ۴۱۰ هزار نفر افراد مشکوک به کرونایی در استان تست پی سی آر گرفته شده است، اظهار داشت: یعنی به ازای هر یکهزار نفر جمعیت، از ۳۶۹ نفر تست گرفته شده که در مقایسه با کشوری ۲ برابر رشد نشان می دهد.

حقیقی با بیان اینکه این استان تمامی تلاش خود را برای اطلاع رسانی کرونایی با راه اندازی استودیو سلامت بکار گرفته است، افزود: با وجود کارهای انجام گرفته عده ای قصد تمکین از رعایت پروتکل های بهداشتی را نداشته و در واقع با جان مردم بازی می کنند.

 این مسوول با تاکید بر اینکه خستگی ناشی از آثار این بیماری بر چهره عموم به ویژه کادر درمان نمایان است، ادامه داد: عده‌ای قصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ندارند که درصورت رعایت اکثریت و بی توجهی اقلیت مشکل آفرین است.

وی با بیان اینکه ترددهای غیر ضرور، عدم استفاده از ماسک در مراکز پردد به ویژه در خیابان های شهر در شرایط خاص کرونایی به  یک مساله تبدیل شده است، اضافه کرد: در این صورت باید از این افراد تست سریع گرفته شود که در صورت مثبت بودن به قوه قضائیه معرفی شوند و حتی هزینه تمام شده نیز از آنها اخذ شود.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه تزریق واکسن به منظور کاهش مرگ و میر کرونا انجام می گیرد، ادامه داد: بازی با جان مردم در این شرایط کرونایی به هر نیتی محکوم است و در این میان بزرگترین وظیفه قرارگاه امنیتی نظارت بر اجرای میدانی اقدامات این جلسه است.

وی تاکید کرد: در تمامی شهرستانها باید شورای تامین تشکیل و با هر صنف و هر قشری که بدون توجه به پروتکل های بهداشتی و یا خدمتی به فرد بدون ماسک انجام دهد، اقدام قانونی و تعزیرات حکومتی انجام گیرد.

حقیقی افزود: بر این اساس بهداشت، نیروی انتظاامی و سپاه استان وظیفه دارند افراد بی توجه به رعایت پروتکل بهداشتی پس از انجام تست سریع و مثبت بودن قرنطینه و بلافاصله به قوه قضائیه معرفی کنند.

این مسوول با اشاره به اینکه نیروی انتظامی استان بر ترددهای شبانه کنترل جدی و بر ورود خودروهای غیر بومی نیز نظارت داشته باشد، ادامه داد: دستگاههای متولی امر به ویژه دانشگاه علوم پزشکی وظیفه دارند پوشش واکسیناسیون در مناطق غیر برخوردار را شتاب دهند و تا ۴۸ ساعت آینده رنگ مناطق هدف تغییر کند.

وی خاطرنشان کرد: فرمانداران نیز با هر گونه تجمعات برخورد کرده که در صورت مثبت شدن مبتلایان به قوه قضائیه معرفی شوند  و دستگاههای اجرایی نیز باید مصوبات این جلسات را اجرایی کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا استانداری زنجان فتح‌الله حقیقی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی ویروس کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی زنجان رعایت پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌های بهداشتی قبل از مسافرت‌های نوروزی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: هرگونه رفتار غیربهداشتی در ایام عید می‌تواند سلامت افراد را به خطر بیندازد.

دکتر سیمین خیاط‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه خوردن و آشامیدن غذای ناسالم در این ایام بیماری التهابی روده ایجاد می‌کند، گفت: در غذاخوری‌های بین راهی این مشکلات بیشتر اتفاق می‌افتد.

وی افزود: طی ایام نوروز همکاران بهداشت محیط دانشگاه‌ در طرح ضربتی به صورت مداوم از تمامی محل‌های عرضه غذا نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه به دلیل ماه مبارک رمضان افراد به غذاخوری‌های غیرمعتبر که از لحاظ امنیت غذایی سالم نیستند مراجعه نکنند، ادامه داد:  هم‌وطنان تا حد امکان و تا زمانی که به مکان ثابت نرسیده‌اند از خوردنی‌هایی که در مدت زمان طولانی فاسد نمی‌شوند استفاده کنند، در غیر اینصورت کودکان و بزرگسالانی که بیماری‌ زمینه‌ای دارند بیشتر دچار مخاطره می‌شوند.

خیاط‌زاده اذعان کرد: انواع ویروس‌هایی که سرماخوردگی ایجاد می‌کنند تنها راه انتقال آنها از طریق تنفس اتفاق می‌افتد، انتظار داشتیم بعد از کرونا فرهنگ استفاده از ماسک و عدم حضور افراد علامت دار در تجمع ادامه پیدا کند تا ویروس‌های سرماخوردگی کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه در روزهای پایانی سال در مکان‌های سرپوشیده استفاده از ماسک به راحتی از انتقال بیماری‌ها پیشگیری می‌کند، گفت: افراد علامت دار بهتر است قبل از مسافرت برنامه را به گونه‌ای تنظیم کنند تا بهبود یابند اما اگر برنامه‌ریزی کرده و امکان تغییر وجود ندارد حتما از ماسک استفاده کنند و در طول مسافرت به نظافت خود رسیدگی کنند.

وی به نکات استفاده از ماسک اشاره کرد و گفت: قرار دادن ماسک زیر چانه، دست زدن به قسمت بیرونی ماسک و استفاده طولانی مدت از آن یکی از راه‌های مهم انتقال ویروس می‌باشد.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: ماسکی که خیس نشده باشد به مدت ۶ تا ۸ ساعت قابل استفاده است اما اگر خیس شود باید ماسک دیگری جایگزین شود.

وی با بیان اینکه استفاده از مایعات فراوان در طی مسافرت ضروری است، یادآور شد: افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای مثل دیابت، قلب و عروق و فشار خون یا جزو افرادی هستند که به هر دلیلی سیستم ایمنی ضعیفی دارند باید در طول سفر به خود بیشتر اهمیت دهند.

خیاط‌زاده افزود: برای تمام بیماری‌های ویروسی درمان خاصی وجود ندارد و فقط در آنفلوانزا می‌توانیم قرص اوسلتامیویر تجویز کنیم بنابراین تنها راه پیشگیری و درمان رعایت نکات بهداشتی، استراحت، استفاده از مایعات و برخی مُسکن‌ها است.

وی اذعان کرد: افراد علامت دار روز اول، قبل از مراجعه به پزشک از آنتی بیوتیک‌هایی که از هر داروخانه‌ای قابل تهیه است استفاده می‌کنند با این کار برای میکروب‌هایی که شاید در آینده وارد بدن شود مقاومت میکروبی ایجاد می‌کنند چراکه هیچ‌ کمکی به ویروس‌ها نخواهد کرد.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطر نشان کرد: تمام مراکز درمانی اعم از بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مراکز شبانه روزی بهداشت استان در ایام تعطیل نیز به شهروندان خدمات ارائه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصولی که افراد بانشاط به هنگام صبح رعایت می‌کنند
  • توصیه‌های بهداشتی قبل از مسافرت‌های نوروزی
  • طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر در قم
  • ۲ کارمند رشوه‌بگیر یکی از ادارات ورامین دستگیر شدند
  • هنگام سفر با هواپیما و قطار چه نکاتی باید رعایت شود؟
  • برخورد با بیش از ۱۰۰ مورد تخلف در طرح سلامت نوروزی یزد تاکنون
  • تشکیل پرونده قضایی برای متخلفان بهداشتی در گتوند
  • ایجاد هرج و مرج به اسم دفاع از «حجاب»/ «آتش به اختیار» بودن به معنای بی قانونی نیست
  • اجرای طرح خالص فروشی در قنادی های ایلام
  • چرا با معترضان وضع حجاب برخورد نشد؟