Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بار دیگر «اسماعیل هنیه» را به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش برگزید.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز امروز (یکشنبه) به نقل از دو مسئول فلسطینی اضافه کرد: حماس، «اسماعیل هنیه» را بار دیگر برای دومین دوره پیاپی که تا سال ۲۰۲۵ میلادی ادامه می‌یابد به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش فلسطینی برگزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که رهبران جنبش حماس با انتخاب «اسماعیل هنیه» به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش برای یک دوره دیگر که تا سال ۲۰۲۵ ادامه می‌یابد، موافقت کردند.  

اسماعیل هنیه از سال ۲۰۱۷ میلادی به عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) انتخاب شده بود.  

این منبع افزود که توافق برای تمدید انتخابات هنیه برای دوره دوم با توجه به عدم وجود رقیب جدی و پس از خودداری «خالد مشعل» از رقابت برای ریاست این جنبش، انجام شد.  

«خالد مشعل» هم اکنون ریاست برون مرزی حماس را برعهده دارد و در آوریل گذشته برای این سمت برگزیده شد. ریاست منطقه کرانه باختری حماس نیز بر عهده «صالح العاروری» که در ماه ژوئیه به این عنوان انتخاب شد، می‌باشد. ریاست نوار غزه حماس  هم به «یحیی السنوار» که در ماه مارس به این سمت برگزیده شد، واگذار شده است.  

در همین حال جنبش حماس تا زمان مخابره این خبر درباره انتخاب رئیس دفتر سیاسی این جنبش بیانیه رسمی صادر نکرده است.  

بر اساس گزارش رسانه‌ها، حماس با انتخاب «اسماعیل هنیه» به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخابات داخلی خود را برای دوره فعلی (۲۰۲۱ تا  ۲۰۲۵) که از ۱۸ فوریه گذشته آغاز شده را به پایان رسانده است.

بر اساس این گزارش، انتخاب معاون دفتر سیاسی حماس در آینده برگزار خواهد شد.  

حماس هر چهار سال یکبار در شرایطی که محرمانه است، انتخابات داخلی خود را برگزار می‌کند.  

در این پیوندروزنامه «القدس» فلسطین با اشاره به اینکه مجلس شورای حماس روز شنبه تشکیل شد و «اسماعیل هنیه» را به عنوان رئیس دفتر سیاسی این جنبش برگزید، افزود که امروز (یکشنبه) معاون هنیه و بقیه اعضای دفتر سیاسی جنبش انتخاب می‌شوند.  

قابل ذکر است که طبق قانون داخلی حماس، رئیس دفتر سیاسی این جنبش می‌تواند برای دو دوره متوالی برای این سمت انتخاب شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اسماعیل هنیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس رسماً انتقال دفاتر خود از دوحه به ترکیه را تکذیب کرد

رئیس جنبش حماس در کرانه باختری با تکذیب شایعات مربوط به فشار‌ها برای انتقال دفاتر این جنبش از قطر به ترکیه تأکید کرد: حماس دفاتر خود را به هیچ مکانی خارج از دوحه منتقل نخواهد کرد.

به گزارش تسنیم، بعد از شایعاتی که برخی رسانه‌های غربی و صهیونیستی مبنی بر اعمال فشار‌ها بر رهبران مقاومت فلسطین جهت ترک دوحه مطرح کردند و با این کار سعی در به راه انداختن جنگ روانی علیه مقاومت فلسطین دارند، «زاهر جبارین» رئیس جنبش حماس در کرانه باختری طی سخنانی اعلام کرد: شایعات منتشرشده درباره انتقال دفاتر این جنبش از قطر به ترکیه درست نیست و حماس تأکید می‌کند که دفاتر خود را به هیچ مکانی خارج از دوحه منتقل نخواهد کرد.

زاهر جبارین در گفتگو با الجزیره اظهار داشت: این‌گونه شایعات در چارچوب فشار رسانه‌ای بر مقاومت است و حماس دفاتر خود را منتقل نمی‌کند.

وی درباره نتایج سفری که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس به ترکیه داشت و دیدار وی با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری این کشور گفت: این سفر منجر به نتایجی از جمله تشدید فشار‌های ترکیه از خلال ابزار‌های سیاسی و دیپلماسی برای توقف حمام خونی که رژیم صهیونیستی در نوار غزه به‌راه انداخته است و نیز تشدید فشار‌ها برای برقراری آتش‌بس در این منطقه شد.

این مسئول حماس در ادامه تصریح کرد: ترکیه به این جنبش اطلاع داد میزان کمک‌های انسانی خود را که از طریق گذرگاه رفح به نوار غزه وارد می‌شود، دو برابر خواهد کرد.

رئیس حماس در کرانه باختری درباره تحولات مربوط به مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا نیز اعلام کرد: این جنبش از روز اول اعلام کرد عملیات طوفان الاقصی با هدف دفاع از قدس و مسجد الاقصی و اسرا و بازداشت‌شدگان فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر است.

وی افزود: کابینه کنونی رژیم صهیونیستی در تلاش برای نابودی مسجد الاقصی و توسعه شهرک‌سازی‌های خود است و در حال بررسی چند پیش‌نویس با هدف اعدام اسرای فلسطینی در زندان‌هاست.

زاهر جبارین تأکید کرد: حماس یک جنبش آزادی‌بخش ملی است و هیچ دشمنی با هیچ یک از ملت‌ها ندارد، مشکل ما فقط با رژیم اشغالگر صهیونیستی است که از حمایت دولت‌های غربی برخوردار است به‌ویژه ایالات متحده. اقدام اخیر آمریکا در وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل دلیلی بر حمایت همه‌جانبه واشنگتن از اشغالگران و جنایات آنهاست.

دیروز هم یک منبع فلسطینی نزدیک به حماس در واکنش به شایعات مبنی بر فشار بر رهبران حماس جهت ترک قطر در گفتگو با المیادین گفت: شایعات مطرح‌شده در این زمینه، جنگ رسانه‌ای به‌منظور اعمال فشار بر رهبران این جنبش در سایه پایبندی آن به خواسته توقف کامل جنگ و خروج نیرو‌های اشغالگر از غزه به‌عنوان پیش‌زمینه توافق مبادله اسراست.

طی چند روز گذشته رسانه‌های صهیونیستی و غربی با به‌راه‌انداختن جنگ روانی علیه مقاومت مدعی فشار‌ها بر رهبران مقاومت فلسطین برای ترک دوحه شده‌اند که از نظر تحلیلگران سیاسی انتشار این گزارش‌ها در این بازه زمانی با هدف فشار بر مقاومت برای امتیازگیری در مذاکرات و بحث تبادل اسراست.

دیگر خبرها

  • حماس : تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • حماس: تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • حماس: قصد خروج از قطر را نداریم
  • قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • پیشنهاد کشور‌های عربی به حماس؛ در ازای دریافت امتیازات سیاسی خلع سلاح شوید
  • حماس پیشنهاد عجیب کشورهای عربی را قاطعانه رد کرد
  • حماس رسماً انتقال دفاتر خود از دوحه به ترکیه را تکذیب کرد
  • جزئیات سفر رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به ترکیه
  • خواهر اسماعیل هنیه در زندان اسرائیل / دلیل: حمایت از حمله 7 اکتبر حماس