Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر خلاف ادعای مطرح شده مبنی بر تحویل 25 هزار مگاوات نیروگاه در حال ساخت به دولت یازدهم، تنها حدود چهار هزار و 500 مگاوات نیروگاه نیمه‌کاره در اختیار دولت نخست حسن روحانی قرار گرفته که تمامی این واحدها نیز تا سال 95 وارد مدار شده است.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)،‌ پیرو نامه ارسالی محمود احمدی‌نژاد به حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور کشورمان و اشاره به عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه صنعت برق و ادعاهای مطرح شده با عنوان تحویل 71 هزار و 600 مگاوات ظرفیت نیروگاهی فعال به علاوه 25 هزار مگاوات نیروگاه با متوسط 60 درصد پیشرفت فیزیکی به دولت یازدهم، آمار مندرج در خلاصه وضعیت آماری صنعت برق کشور (11/5/1392) حاکی از آن است که میزان ظرفیت منصوبه برق در انتهای دولت دهم در سال 1392 بالغ بر 69 هزار و 325 مگاوات بوده است که از این میزان سهم برق حرارتی حدود مگاوات 57101 مگاوات و سهم سایر نیروگاه‌ها (تجدیدپذیر، برقآبی، اتمی و …) بالغ بر 12 هزار و 224 مگاوات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین طبق مستندات موجود لیست نیروگاه‌های در حال ساخت با پیشرفت 60 درصدی در پایان کار دولت دهم برخلاف ادعای مذکور (25 هزار مگاوات)، تنها حدود چهار هزار و 575 مگاوات در بخش برق حرارتی و در قالب 34 واحد نیروگاهی بوده است که در فاصله سال‌های 88 الی 92 عملیات اجرایی آنان آغاز شده و تمامی آن‌ها تا سال 1395 وارد شبکه برق کشور شده‌اند.

این نیروگاه‌ها شامل دو واحد بخار نیروگاه پره‌سر، بخش بخار نیروگاه آبادان، بخش بخار نیروگاه شیرکوه یزد، دو واحد گازی نیروگاه ایرانشهر، دو واحد کوچک گازی نیروگاه سرخس، واحد کوچک گازی نیروگاه خارک، چهار واحد گازی نیروگاه گنو، دو واحد گازی نیروگاه چادرملو، چهار واحد کوچک گازی نیروگاه گازی اسلام آباد از جمله واحدهای یاد شده است.

بخش بخار نیروگاه گناوه، دو واحد گازی نیروگاه کهنوج، دو واحد گازی نیروگاه تابان، چهار واحد گازی نیروگاه ماهشهر، دو واحد گازی نیروگاه بهبهان، بخش بخار نیروگاه چادرملو، دو واحد گازی نیروگاه سمنگان و بخش بخار نیروگاه کهنوج از دیگر واحدهایی است که در فاصله سال‌های 88 الی 92 عملیات اجرایی آنان آغاز شده و تمامی آن‌ها تا سال 1395 وارد شبکه برق کشور شده‌اند.

شایان ذکر است در دولت دهم از طرف بخش خصوصی نسبت به احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه حرارتی در مناطق مختلف کشور پیشنهاداتی مطرح شد ولی این اقدامات در حد موافقت اصولی اولیه باقی مانده بود که طی سال‌های آتی به دلیل عدم پیشرفت و تعطیلی پروژه‌ها متوقف و یا فسخ گردید. لازم به یادآوری است میزان پیشرفت متوسط این پروژه‌ها زیر یک درصد بوده است.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) حسن روحانی دولت یازدهم نیروگاه حرارتی وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون حسن روحانی دولت یازدهم نیروگاه حرارتی وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو دو واحد گازی نیروگاه بخش بخار نیروگاه مگاوات نیروگاه هزار مگاوات دولت یازدهم دولت دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران از اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران خبر داد.

محمد علیمهری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان تهران و برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از انرژی تجدیدپذیر گفت: برنامه‌ریزی برای تولید ۱۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی در استان تهران انجام شده است.

وی افزود: بر همین اساس کلنگ زنی احداث ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح استان تهران طی دو هفته آینده در شهرستان‌های شهرری، ورامین و ملارد انجام خواهد شد.

علیمهری ادامه داد: اقدامات اولیه و تخصیص زمین مناسب برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان تهران انجام شده است و طی یک ماه آینده منجر به عقد قرارداد با سرمایه گذاران این طرح خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران تاکید کرد: از ابتدای سال جاری کلیه ادارات موظف هستند ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر تأمین کنند و در غیر این‌صورت برق مصرفی برای آنها بر اساس قیمت برق در بورس کالا محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • با سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا طرح چندمنظوره سد و نیروگاهی افتتاح می‌شود
  • نیروگاهی که ایرانیان در سریلانکا ساختند!
  • تولید ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر
  • ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شد
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!