Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، کنکور سراسری شاید یکی از مار‌اتن‌های بزرگ یک نوجوان تازه رسیده به مرحله جوانی است تا خود را محک بزند به طوریکه برخی از کنکوری‌ها نتیجه کنکورشان را سرنوشت‌ساز در زندگی خود می‌بینند و برای برخی نیز مهم نیست و فقط می‌خواهند از یک جایی قبول شده و ۴ سالی را مشغول باشند و دیگر با سدی به نام کنکور روبرو نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اینک دو سالی است که  کل دنیا و مسائل ریز و درشت جهان با موضوعی به نام کرونا روبرو است و این ویروس میکروسکوپی روی هر چیزی از جمله خود کنکور تاثیر گذاشته است و آن را با مسائل زیادی روبرو کرده است ولی این ویروس منحوس هم نتوانسته تا از استرس‌های شیرین یک کنکوری و خانواده‌اش و نتایج کنکور بکاهد و کنکور همچنان یک مسابقه بزرگ است. 

امروز دهم مردادماه از جمله آن روزهای شیرین و پُراسترس برای یک کنکوری است، نتایج کنکور آمد و نفرات برتر ۱۴۰۰ را برای همیشه در تاریخ ثبت کرد. 

نام دو دانش‌آموز از آذربایجان‌شرقی به عنوان نفرات برتر  رنگ سفیدی در میان روزهای قرمز کرونایی برجای گذاشت. 

نیما ابوالحسنی، رتبه اول کنکور تجربی سال ۱۴۰۰ از تبریز است؛ او در یک خانواده ۴ نفری بزرگ شده است. 

در گفتگوی کوتاه تلفنی که با این نفر اول کنکور  تجربی داشتیم، می‌گوید: مدرسه و معلمان تاثیرات زیادی در کنکور یک دانش‌آموز دارد به طوریکه مدیر و معاون و معلم‌های من مدام پیگیر کنکور من بودند و حتی بیشتر از من استرس داشتند. 

او ادامه می‌دهد: من از کلاس‌های خصوصی و کنکور استفاده کردم و هیچ وقت کتمان این نیستم ولی تاثیر معلم و نحوه تدریس آنها در مدرسه بسیار موثر است. 

نفر برتر کنکور ۱۴۰۰ می‌گوید: بنده از کلاس دهم استارت کنکور را زدم و از آن روزها تایمی را برای کنکور می‌خواندم به طوریکه ابتدا از ۵ ساعت شروع کردم و در نهایت به ۱۲ ساعت در روز می‌رسید. 

او اضافه می‌کند: تمایل دارم تا در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درس بخوانم و امیدوارم با عنایت پروردگار یک پزشک حاذق شوم. 

آقای ابوالحسنی تاکید می‌کند: کنکور و کسب رتبه اول به هوش بالا نیاز ندارد بلکه یک فرد با هوش متوسط می‌تواند با سختکوشی و هدف‌گذاری به نتیجه برسد. 

او ادامه می‌دهد: برای کسب یک نتیجه حتما باید خانواده کمک کند و آرامش را ایجاد کنند و من از این بابت از خانواده‌ام تشکر می‌کنم که چنین فضای پر از آرامش را فراهم آوردند. 

نیما ابوالحسنی یک برادر بزرگتر نیز دارد که فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد نظری از دانشگاه علامه است، او در این خصوص می‌گوید: قطعا فرزند بزرگتر راهنمای خوبی برای دیگر برادر و خواهرهایش خواهد بود ولی بنده همچنان معتقدم که این سختکوشی خود فرد است که می‌تواند او را به یک نتیجه شیرین برساند. 

این نفر برتر کنکور تجربی خاطرنشان می‌کند: اینکه با نفرات برگزیده از سنجش تماس گرفته‌اند درست نیست بلکه رتبه من را یکی از استادهایم خبر دادند و من از نتیجه کنکور خود بسیار مات و مبهوت بودم چراکه می‌دانستم نتیجه خوبی خواهم گرفت ولی به رتبه یک فکر نمی‌‌کردم و حتی برایم قابل دسترس بود. 

از او در مورد اثرات کرونا روی کنکور می‌پرسم  که می‌گوید: من آبان سال گذشته به کرونا مبتلا شدم ولی از نظر من نه تنها کرونا اثر منفی نداشت بلکه باعث شد تا با رقبای خود و کنکوری‌های ۱۴۰۰ در رشته خودم آشنا شوم زیرا قبل کرونا این شناخت در حد تبریز بود ولی در اثر کرونا و مسائل  تدریس آنلاین باعث شد تا با اکثر رقبای خود در سراسر کشور آشنا شوم. 


انتهای پیام/۶۰۰۲۷/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کنکور سراسری هوش تبریز کنکور تجربی خبرگزاری فارس فارس تبریز آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدی به نام سندروم «ددی ایشو»!

سندرم مسئله با پدر (Daddy issue) عموماً عبارتی جذاب است که اغلب به صورت تحقیرآمیز برای اشاره به زنانی به کار می‌رود که روابط پیچیده، گیج کننده یا ناکارآمد با مردان دارند و افرادی (اغلب زنان) را توصیف کند که دارای انگیزه‌ها و تکانه‌های ناخودآگاه نسبت به مردان زندگیشان هستند. این تکانه‌ها می‌توانند منفی یا مثبت باشند و ناشی از یک رابطه ناکافی پدری هستند.

به گزارش برنا، معمولاً نشانه‌های سندرم ددی ایشو زمانی به چشم می‌خورد که دختر در خلال یک رابطه نیاز‌هایی را حس می‌کند، اما قادر به تشخیص نوع نیازش نیست و شروع به بهانه جویی یا رفتار‌های ناسازگارانه می‌کند.

این سندرم بیشتر در خصوص دخترانی که نیاز روانی‌شان به توجهِ پدر به هر دلیلی از جمله طلاق والدین، مرگ یا غفلت برآورده نشده است، اتفاق می‌افتد. آن‌ها به درستی فرصت وقت گذراندن با پدر را نداشته‌اند و از حضور عاطفی او بهره نبرده‌اند، اولین و مهم‌ترین نشانه سندرم daddy issue این است که آن‌ها جذب افرادی با تفاوت سنی زیاد می‌شوند. آن‌ها علاقه بسیار به مردان مسن‌تر از خود نشان می‌دهند.

جعفر اردبیلی روانشناس در گفتگو با خبرنگار باشگاه جوانی خبرگزاری برنا درباره سندروم نوظهور «مسأله با پدر» که عموماً با نام «ددی ایشو» شناخته می‌شود، گفت: نفوذ انواع کلمات روانشناسی به جامعه و فرهنگ ایران، مستلزم کار علمی است.

وی افزود: «ددی ایشو» یا به عبارت فارسی «اختلال مسئله با پدر» نیز از جمله مسائلی است که نیاز به اثبات دارد چرا که در این باره جامعه آماری تهیه نشده و در حد شایعه در ذهن قشری از مردم نقش بسته است؛ این شایعه ممکن است با پدیده «شوگرددی» اشتباه گرفته شود که در هر صورت آمار بالایی ندارد.

علاقه به سن بالا در سه دسته تقسیم می‌شود

استاد دانشگاه هامبورگ علاقه دختران جوان به مردان سن بالا را به سه دسته تقسیم کرد و ادامه داد: این علاقه می‌تواند به خاطر تجربه بیشتری باشد که مرد سن بالا دارد، نوع دیگری از این علاقه به نیاز مالی و علاقه به پول مرد سن بالا برمی‌گردد و در دسته آخر علاقه بر اساس کمبود‌هایی است که دختر در ارتباط با پدر خود تجربه کرده و حالا در میان همسر سن بالا به دنبال جبران این کمبود‌ها است.

وی با بیان این که این گرایش می‌تواند از چند عامل تشکیل شود، تشریح کرد: به عبارت دیگر انتخاب مرد سن بالا توسط دختران جوان نشان از نیاز دختر به مردی مجرب دارد؛ این احساس نیاز می‌تواند از روابط بد با پدر نشات بگیرد؛ همچنین اگر دختر رابطه خوبی با پدر را تجربه کرده باشد نیز در سنین بالاتر دنبال تکرار آن تجربه می‌گردد. در موارد دیگر ممکن است پول از اصلی‌ترین عوامل به شمار بیاید و در موارد دیگر نیز عوامل ترکیبی دخیل هستند.

این روانشناس با اشاره به برعکس بودن این قضیه گفت: در مورد پسرانی که به سمت زنان سن بالا تمایل دارند نیز دلایل تجربه و مهر مادری بیشتر و حتی نیاز مالی صادق هستند.

فاصله سنی زیاد بیانگر تفاوت نسل‌ها است

اردبیلی با بیان این که یک ازدواج واقعی علیرغم آرزو‌ها و ذهنیت‌ها است، ادامه داد: اگرچه کمبود یا اشتیاق به جایگاه پدری از جمله عوامل این اختلال به شمار می‌آیند؛ اما هیچ یک از این عوامل، عوامل حقیقی یک ازدواج واقعی نیستند؛ اگر هم باشند به طور قطع با یک ناهنجاری مدت دار و دامنه دار یا ناهنجاری موقتی مواجه خواهند شد.

این روانشناس با اشاره به تفاوت نسلی گفت: به طور معمول این ازدواج‌ها مورد تایید علم روانشناسی نیست چرا که فاصله سنی زیاد بیانگر تفاوت فرهنگی، تفاوت نسلی و تفاوت زایش‌ها است، ضمن اینکه تربیت فرزندان نیز دردسرساز خواهد بود.

وی «اختلال ددی ایشو» را به عنوان یک فرضیه روانشناسی مطرح کرد و گفت: قبل از این که یک رفتار مرسوم در جامعه با یک اصطلاح تخصصی زیر سوال رود، باید بار علمی مرتبط با عبارت مربوطه را افزایش داد و بتوان از آستانه تحقیقی انجام شده یک جامعه آماری استخراج کرد.

دیگر خبرها

  • با سوپر غذای تقویت‌کننده مغز آشنا شوید
  • خداکند سیل نیایدچون مسئولان استان هنوز مطالعه نکرده اند
  • نیاز اصفهان روزانه به ۶۴۰ اهداکننده خون
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • تهدیدی به نام سندروم «ددی ایشو»!
  • رقابت بیش از ۱۹ هزار کهگیلویه و بویراحمدی در کنکور ۱۴۰۳
  • مُهمدی: برای بردن حریف ازبک به خودم اطمینان داشتم
  • برگزاری کنکور سراسری ۷ و ۸ اردیبهشت ماه
  • چطور برای کنکور آماده شویم؟
  • چه‌طور برای کنکور آماده شویم؟