Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، موسسه دارالایتام مهدیه همدان با همراهی تعدادی از افراد متدین و معتمد شهر همدان به ویژه شهید محراب حضرت آیت الله مدنی به عنوان هیئت موسس و همچنین هدایت‌های معنوی ایشان در سال ۱۳۵۱ تأسیس شد.

مرکز تشخیصی و درمانی دارالایتام مهدیه همدان با هدف اصلی تشخیصی و درمان بیماران صعب الاعلاج در منطقه غرب کشور و کمک به مردم مستضعف و نیازمند استان ایجاد شد و در این زمینه تلاش کرده تا با بهره گیری از علوم و تکنولوژی پیشرفته پزشکی و گسترش آن همت گمارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه اندازی بخش‌ها و تأمین دستگاه‌های تشخیصی و درمانی مورد نیاز مردم و سهل الوصول بودن خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز بیماران صعب العلاج و نیازمند از جمله اهداف این مرکز تخصصی است.

از افتخارات موسسه دارالایتام مهدیه، راه اندازی مراکز تشخیصی درمانی ام. آر. آی، رادیوتراپی، شیمی درمانی، ماموگرافی، آندوسونوگرافی و مرکزآنژیوگرافی قلب است که منشاء خدمات و برکات فراوان برای استان همدان و استان‌های همجوار حتی مرکز کشور است.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسسه خیریه خدمات درمانی استان همدان راه اندازی مراکز تشخیصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، انجمن اسلامی دانشجویان ۱۳۴۸ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نامه ای به وزیر بهداشت خواستار حفظ کرامت بیماران و بهبود شرایط نوبت دهی الکترونیکی به آنها شد. ایجاد “سامانه نوبت دهی آنلاین” از طریق سکوی مناسب نوبت دهی به منظور جلوگیری از چادرخوابی از مهمترین سرفصل های این نامه است. در بخش های دیگری از این نامه آمده است که: به دفعات مشاهده شده است که برخی از بیماران پس از طی کیلومترها فاصله و رسیدن به مراکز استانی جهت دریافت خدمات درمانی؛ با لغو نوبت، تاخیر در نوبت و … مواجه شده‌اند که مورد مذکور خود عامل مهمی در چادرخوابی، کارتن خوابی بیماران و همراهان ایشان در اطراف مراکز درمانی می‌باشد.
در بخش دیگری از این نامه گفته شده: فراهم نمودن ساختاری مناسب در نوبت دهی به مراجعان این امکان را می‌دهد که به طور مستقیم از تغییرات و به روز رسانی‌های سیستم درمانی مطلع شوند و اطلاعات دقیقی در مورد نوبت دهی و فرایند درمان خود را دریافت نمایند. طبیعی است که وجود بستری صحیح در نوبت دهی به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند چرا که هزینه‌های مربوط به نوبت دهی و رزرو به طور سنتی کاهش می‌یابد. این مهم منجر به کاهش هدر رفت منابع مالی و انسانی می‌شود که خود یکی از شاخه‌های اقتصاد سلامت و استانداردسازی خدمات است.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • ۲۸ مرکز درمانی به جانبازان و ایثارگران خدمات رسانی می کنند
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر
  • صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج