Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این برنامه‌ها گاه مانند «صبحی دیگر» جزو برندهای اصلی شبکه است و گاه مثل «صبح بخیر ایران» از باسابقه‌ترین برنامه‌های در حال پخش سیما. در گزارش امروز، پنج برنامه شاخص صبحگاهی در تلویزیون بررسی شده است که در ادامه می‌خوانید.

صبح بخیر ایران

قدیمی‌ترین برنامه صبحگاهی حاضر تلویزیون، سحرخیزترین برنامه هم هست و حدود ساعت 6 صبح آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«صبح بخیر ایران» مانند اغلب برنامه‌های صبحگاهی، حدود یک ساعت و 45 دقیقه به طول می‌انجامد. بخشی از برنامه به ورزش صبحگاهی اختصاص دارد که به شکل تولیدی از پارک‌های تهران روی آنتن می‌رود. عبدالرضا امیراحمدی و میلاد شیران مجریان مستر برنامه هستند و در روزهای زوج و فرد به صورت چرخشی برنامه را اجرا می‌کنند. عیب بزرگ هر دوی آن‌ها، این است که زمان زیادی را به مونولوگ با دوربین می‌پردازند؛ اگرچه در گفت‌وگوها نیز برگ برنده‌ای ندارند. امیراحمدی با شوخی‌هایی گاه بامزه، فضای صمیمی‌تری به برنامه می‌دهد. «صبح بخیر ایران» گزارش میدانی ندارد و عملا غیر از بخش ورزشی، تمام برنامه در داخل استودیو می‌گذرد. این برنامه هر روز  دو  گفت‌وگوی زنده روی آنتن می‌برد؛ گفت‌وگوهایی فاقد جذابیت که نه با میزبانی از چهره‌های مطرح انجام می‌شوند و نه چالشی‌اند؛ حتی مناظره‌ای نیز که چندی پیش درباره طرح صیانت در «صبح بخیر ایران» برگزار شد و می‌توانست بسیار داغ باشد، فاقد چالش بود. هر قسمت از این برنامه در تلوبیون، به طور میانگین حدود 330 بازدید دارد.

در انتهای الوند

برنامه صبحگاهی شبکه دو را که حدود ساعت 7:15 روی آنتن این شبکه می‌رود، سه مجری جوان این شبکه اجرا می‌کنند: نجمه جودکی، مجید یحیایی و حامد مهربانی. بین این سه نفر که تقریبا به صورت مساوی روی آنتن حاضرند، جودکی با فاصله مسلط‌تر و راحت‌تر است؛ اگرچه مدتی به دلیل ابتلا به کرونا در این برنامه غایب بود. «در انتهای الوند» که مدت‌ها برنامه شبانگاهی شبکه دو بود، مدتی است برای حدود یک ساعت و 45 دقیقه به صبح‌ها آمده و بخش شبانگاهی‌اش به حدود 20 دقیقه محدود شده است. برنامه صبحگاهی شبکه دو با ورزش صبحگاهی با حبیب‌ا... حامدیان آغاز می‌شود. این قسمت اگرچه در استودیو برگزار می‌شود، اما به خاطر روحیه خاص حامدیان، حسابی پرانرژی است و برگ برنده «در انتهای الوند» است. اگرچه استودیوی این برنامه بسیار کوچک است و همه پشت یک میز به گفت‌وگو و اجرا می‌پردازند، اما «در انتهای الوند» را می‌توان متنوع‌ترین برنامه صبحگاهی شبکه‌های مختلف تلویزیون از نظر محتوا دانست که کارشناسان متعدد و بخش‌های فراوان‌تری نسبت به رقبا دارد. موضوعات مورد بحث در «در انتهای الوند»، اغلب سبک زندگی و اجتماعی است و کمترین گفت‌وگوها را با مسئولان دارد. به همین دلیل نسبت چندانی با جنجال‌سازی و چالش ندارد که نقطه ضعف آن محسوب نمی‌شود. هر قسمت از بخش صبحگاهی «در انتهای الوند»، حدود 327 بازدید در تلوبیون ثبت می‌کند.

سلام صبح بخیر

برنامه صبحگاهی شبکه سه که از ابتدای مرداد به دلیل همزمانی با مسابقات المپیک روی آنتن نرفته، طولانی‌ترین برنامه صبحگاهی سیماست که حدود ساعت 7 صبح آغاز می‌شود و نزدیک به 2 ساعت و نیم به طول می‌انجامد. مجری مستر این برنامه شاهین جمشیدی است و زهره سادات هاشمی، محمدرضا باقری، نازنین پیرکاری و سعید اکبری وی را همراهی می‌کنند. «سلام صبح بخیر» از نظر جذابیت بصری، بهتر از رقباست؛ دکور نسبتا وسیعی دارد که از دیگر برنامه‌های صبحگاهی چشم‌نوازتر است. ماسک‌های رنگارنگ و هم شکل مجریان که با لوگوی برنامه هم تزیین شده، از چیزهایی است که فقط در «سلام صبح بخیر» یافت می‌شود. با این حال محتوای برنامه دچار ضعف‌های جدی است و بیشتر با وایرال‌سازی مصنوعی در فضای مجازی مورد توجه قرار می‌گیرد. در همین خصوص تلاش عجیبی از سوی سازندگان برنامه برای فراهم کردن خوراک صفحات اینستاگرامی در جریان است که ضعف‌های جدی بر آن حادث کرده است. دیگر نقطه ضعف «سلام صبح بخیر»، بخش ورزشی آن است که با مهمان کردن فوتبالیست‌های سابق به خصوص از استقلال و پرسپولیس، پرونده ماجراهای قدیمی را به شکلی سطحی باز می‌کند و آورده خاصی ندارد. «سلام صبح بخیر» را می‌توان سیاسی‌ترین برنامه صبحگاهی سیما دانست که همواره به جریان‌های اجتماعی-سیاسی توجه می‌کند و البته جهت‌گیری قابل پیش‌بینی نیز دارد. گفت‌وگوهای سیاسی اجتماعی به‌روز این برنامه، نقطه قوت مهم آن است. «سلام صبح بخیر» تا پیش از خداحافظی موقت از آنتن، در هر قسمت به طور میانگین 709 بازدید در تلوبیون دارد.

چاپ اول

«چاپ اول» یکی از کوتاه‌ترین برنامه‌های صبحگاهی در شبکه‌های اصلی تلویزیون است که در دو بخش حدودا 45 دقیقه‌ای روی آنتن می‌رود. مجریان اصلی برنامه صبحگاهی شبکه خبر سه نفر هستند که بین آن‌ها محمد قاسمی ثابت است و المیرا شریفی‌مقدم و سوسن حسنی‌دخت به صورت چرخشی برنامه را اجرا می‌کنند. بی‌تردید حضور شریفی‌مقدم که برند شاخص شبکه خبر است، از برگ‌های برنده «چاپ اول» به شمار می‌آید. این برنامه را که به اقتضای شبکه پخش‌کننده، خبری‌ترین برنامه صبحگاهی تلویزیون است، نمی‌توان از نظر محتوایی دارای تنوع مناسبی دانست. «چاپ اول» از گزارش‌های تولیدی میدانی استفاده می‌کند و دوربین را گاه به خارج از استودیو می‌برد که نقطه قوتی هرچند ضعیف، برای آن است. در روزهای برگزاری المپیک، حضور پیمان اسدیان، مجری این شبکه در توکیو که با ارائه گزارش‌های زنده از طریق اینترنت همراه است، به طراوت «چاپ اول» کمک کرده است. برنامه صبحگاهی شبکه خبر، بخش توئیت‌خوانی هم دارد که البته انتخاب‌هایی هم‌جهت و با موضع‌گیری قابل پیش‌بینی دارد. نقطه ضعف دیگر این برنامه، در زمان گفت‌وگوهای کوتاه آن است که مجریان مستر در اتفاقی نسبتا نامتعارف، دورتر روی صندلی می‌نشینند و در عین حال که گفت‌وگوکننده نیستند، گاه به بحث وارد می‌شوند به  طوری که اختیار گفت‌وگو از دست مجری خاص آن بخش خارج می‌شود. هر قسمت از «چاپ اول» به صورت میانگین حدود 340 بازدید در تلوبیون دارد.

صبحی دیگر

برنامه صبحگاهی شبکه آموزش که دیرتر از دیگر برنامه‌ها پخش می‌شود،هر روز حدود ساعت 9:20روی آنتن می‌رود و با حدود یک ساعت وقت، مابین برنامه‌های شاخص صبح، کوتاه‌ترین برنامه محسوب می‌شود. مجری مستر این برنامه نیما کرمی است که حضورش برگ برنده مهم «صبحی دیگر» به شمار می‌آید. او چه در گفت‌وگوها و چه در مونولوگ با بینندگان، مسلط جلوه می‌کند و از اخبار روز نیز انتخاب‌هایی دقیق دارد. نیما کرمی از جمله مجریان صبحگاهی است که شوخی‌ها و واکنش‌هایش از برنامه بیرون نمی‌زند و برخلاف برخی دیگر، با هدف وایرال‌سازی مصنوعی نیست. «صبحی دیگر» دوز مناسبی از خبرها و اتفاقات روز را در کنار بخش‌های فان و سرگرمی روی آنتن می‌برد که رنگ‌آمیزی متنوعی به آن بخشیده است. در لابه‌لای برنامه صبحگاهی شبکه آموزش، از ترانه‌های شاد استفاده‌ای به‌قاعده شده است تا بینندگان این برنامه، صبح را پرانرژی آغاز کنند. همچنین دوربین این برنامه در گزارش‌های میدانی به بیرون از استودیو می‌رود که برای مخاطبان جذاب است. هر قسمت از برنامه «صبحی دیگر» در تلوبیون 197 بازدید دارد.

2323

کد خبر 1540234

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان صدا و سیما مجری رادیو و تلویزیون برنامه سلام صبح بخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۴۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌سازان و مجریان در دیدار با رئیس رسانه ملی چه گفتند؟

در مراسم تجلیل از برنامه سازان نوروز و ماه مبارک رمضان، برنامه‌سازان و مجریان حاضر به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. با شماری نیز در حاشیه این مراسم درباره برنامه‌های ویژه‌ای که در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان روی آنتن داشتند گفتگو کردیم که در ادامه می‌آید.

استقبال خوب مردم و شاعران از «سرزمین شعر»

 علیرضا قزوه، رئیس مرکز شعر، موسیقی و سرود و داور برنامه «سرزمین شعر» نیز در این مراسم با بیان اینکه بعد از سال‌ها آرزوی شاعران برآورده و فضای اختصاصی برای آنها با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درنظر گرفته شد گفت: شعر به خانه‌های مردم آمد و شبکه چهار از طرحی که ارائه داده بودیم استقبال کرد. ۱۵۰۰ شاعر اعلام آمادگی کرده بودند که در مسابقه شرکت کنند و در نهایت ۸۰ شاعر در برنامه حضور یافتند. برنامه در کشور‌های فارسی زبان هم دیده شد و اقبال مردمی هم داشت. تلاش می‌کنیم برنامه تداوم یابد.

توجه به اقوام مختلف، نقطه قوت «ایران دوست‌داشتنی»

 فلورا سام از میزبانان برنامه «ایران دوست داشتنی» در مورد این برنامه و امتیاز‌های خاص آن به خبرنگار هفته‌نامه صداوسیما گفت: توجه به قومیت‌ها از جمله نکات مثبت و ویژه این برنامه است.

وی ادامه داد: این برنامه تلاش کرد بین مردم باشد. کسانی که به این برنامه دعوت شدند، در عین داشتن مهارت‌های خاص، مشهور نبودند. در این برنامه شاهد حضور قومیت‌ها با فرهنگ، تاریخ، موسیقی، صنایع دستی بودیم. امیدوارم در نشان دادن زیبایی‌های ایران عزیز موفق شده باشیم و این نوع به تصویر کشیدن در مخاطب تأثیر گذاشته و او را به این سمت سوق دهد که ایران خودمان از ظرفیت‌های خوبی، چون گردشگری برخوردار است.

«ایران دوست داشتنی» جایش را در دل مردم باز کرد

 پدارم کریمی مجری «ایران دوست داشتنی» شبکه یک گفت: این برنامه به لحاظ ساختار برنامه متفاوتی بود و با نگاهی که به آداب و رسوم و سنت‌های اقوام مختلف ایران داشت، توانست پای خرده فرهنگ‌ها را به تلویزیون و در نهایت دل مردم باز کند. وی خصوصیت بارز ایران دوست داشتنی را مردمی‌بودن آن دانست و تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های هدفمند، تصمیم بر این شد که به جای نگاه کلی به استان به سراغ شهر‌ها و خرده‌فرهنگ‌ها برویم و دریچه‌ای باشیم برای نشان دادن و در نهایت حفظ آنها.

خرده‌فرهنگ‌ها و موسیقی نواحی در «چهارگاه»

 اسماعیل آذر، مجری برنامه سحرگاهی «چهارگاه» ماه مبارک رمضان در شبکه چهار از دیگر مهمانان این نشست بود. وی در خصوص برنامه چهارگاه گفت: در این برنامه از حضور استاد حسام‌الدین سراج و حسن بلخاری بهره بردیم. این برنامه تجلی وحدت و پرداختن به خرده‌فرهنگ‌ها بود. توجه به فرهنگ، موسیقی نواحی و هرآنچه به لطافت روح برمی‌گشت، از جمله خصوصیات منحصربه‌فرد این برنامه بود. در این برنامه شاهد حضور دانشمندان و فیلسوفان هم بودیم که نقطه قوت خوبی بود.

«شب عیدی» برنامه محترمی‌بود

 المیرا شریفی‌مقدم، مجری شبکه دو با اشاره به اینکه به مدت پنج شب، برنامه «شب عیدی» را روی آنتن داشتیم گفت: بازتاب این برنامه بسیار خوب بود و بازخورد‌های مثبتی از مخاطبان گرفتیم و این را شنیدم که گفتند شب عیدی، برنامه محترمی‌بود.

یک اتفاق شیرین در «شب عیدی»

 وحید رونقی، مجری برنامه تحویل سال نو شبکه دو اظهار کرد: از اینکه در لحظات شیرین تحویل سال در کنار مردم عزیز ایران بودم خوشحالم.

وی به حضور استاد علی نصیریان در این برنامه اشاره کرد و گفت: از اتفاقات شیرین این برنامه حضور استاد نصیریان بود چرا که پاسداشت بزرگ‌تر‌ها از سنت‌های دیرینه ما ایرانی‌هاست.

«محفل»، برنامه قرآنی ناب و بی‌حاشیه‌ای بود

 حجت‌الاسلام قاسمیان، میزبان برنامه محفل به نمایندگی از عوامل برنامه محفل در این مراسم گفت: ۲۵۰ نفر تلاش کردند و ما شش نفر دیده می‌شدیم. چندین ماه قبل از برنامه سوژه‌پردازی آغاز شده بود و هماهنگی و آمادگی قبلی خوبی برای ضبط برنامه وجود داشت.

محفل یک برنامه قرآنی ناب بدون حاشیه و اضافاتی بود و اگر نشان داد می‌تواند این اندازه مخاطب جذب کند از این برمی‌آید که مردم قرآن را دوست دارند و جذابیت‌های فراوانی در آن نهفته است.

نور و صفای قرآن در «محفل»

 حامد شاکرنژاد از کارشناسان برنامه محفل گفت: آنچه امسال در این برنامه چشمگیر بود، بخش بین‌الملل و حضور قاریان بین‌الملل بود. خودم به عنوان مخاطب هر موقع این برنامه را می‌دیدم، نور و صفای قرآن را احساس می‌کردم.

شاکرنژاد رسالت محفل را شادی‌آفرین توصیف کرد و گفت: قرآن برای همه بشریت هدایت‌گر و چراغ روشنی‌بخش است و هر کسی انسان را از تاریکی‌ها و ظلمات خارج کند، او را خوشحال کرده است و به نظرم رسالت قرآن شاد کردن مردم است.

اهمیت حضور برنامه‌های معارفی در فضای بین‌المللی

 محمد اقدم‌نژاد، کارگردان «محفل» با بیان اینکه این برنامه تلاش کرده یک نشان در حوزه برنامه‌های معارفی و قرآنی تلویزیون باشد گفت: آنچه اکنون برای ما اهمیت دارد این است که ما در سطح بین‌المللی دیده شویم و این را یک رسالت برای خودمان می‌دانیم که حضور حافظان و قاریان قرآن را در فضای بین‌المللی گسترش دهیم. وی تلاش رسانه ملی برای تأکید بر برنامه‌های معارفی را ستود و اظهار کرد: پیش از این بخشی از برنامه‌های مذهبی و معارفی تلویزیون در ساختار‌های سخنرانی و یا گفتگو محور روی آنتن می‌رفت، اما چند سالی است که رویکرد رسانه ملی درآمیختن ساختار‌های مختلف برنامه‌سازی در حوزه معارفی و قرآنی است.

اقدم‌نژاد تصریح کرد: محفل تلاش کرد که در فصل دوم مخاطب عام را با قصه‌گویی و نمایش سرگرم کند، چراکه مخاطب دوست دارد فضایی صمیمی و داستان‌گو را تجربه کند. خوشبختانه این فضا در دیگر برنامه‌های معارفی هم دیده می‌شود و امیدوارم شاهد برنامه‌هایی با خلاقیت بیش‌تر در حوزه معارفی باشیم.

اتفاق خوب تلاقی نوروز و ماه رمضان

 حامد مدرس یکی از مجریان و بازیگران برنامه «سرسفره خدا» با اشاره به قدمت ۹ ساله این برنامه اظهار کرد: سر سفره خدا متعلق به هیچ‌یک از ما نیست و برنامه مخاطب است. ما پابه‌پای مخاطب و نیازهایش جلو آمدیم و امسال توانستیم یکی از پرمخاطب‌ترین برنامه‌ها برای کودکان و نوجوانان باشیم.

وی برنامه‌سازی برای کودکان در حوزه معارفی را کاری دشوار و حساس دانست و گفت: بچه‌ها با دقت برنامه‌ای که دوست دارند را دنبال می‌کنند، اما وقتی قرار است یک برنامه معارفی روی آنتن برود حساسیتش هم برای رسانه ملی و هم برای بچه‌ها بیش‌تر می‌شود، چرا که باید با ابزار جذاب بازی و سرگرمی مفاهیم قرآنی را به بچه‌ها یاد بدهیم.

این مجری کودک درباره مهم‌ترین ویژگی این فصل از برنامه بیان کرد: از سال اول که این برنامه شروع شد، هر سال به بازیگران آن اضافه شده‌است. من، احسان مهدی و امیر سهیلی پای ثابت بودیم و امسال چهار شخصیت معلم، خاله احسان، کوثر خانم و خادم مسجد به برنامه آمدند تا فضای برنامه به حوزه نمایش نزدیکتر شود، چرا که بچه‌ها عاشق نمایش و قصه هستند.

مدرس در ارزیابی خود از برنامه‌های رمضانی امسال بیان کرد: تلاقی نوروز و رمضان اتفاق خوبی بود که دست ما را در برنامه‌سازی باز گذاشت و توانستیم در فضای بهاری، بهار قرآن را با بچه‌ها جشن بگیریم. من این اتفاق را در برنامه‌های دیگر سیما هم دیدم و تا جایی که دنبال کردم برنامه‌های رمضان امسال با بهجت و شادی همراه بود و این اتفاق معنی جشن و عید رمضان را کامل کرد.

بهجت و انذار در رمضان شریف

 حســن سلطانی، گـوینــده پیش‌کسوت و مجری برنامه «ماه خدا» که امسال اولین تجربه تولید برنامه سحرگاهی در حرم مطهر رضوی را پشت سر گذاشته است درباره تولید این برنامه گفت: ۱۳ سال است که مجری ویژه‌برنامه سحرگاهی رمضان شبکه یک هستم و مخاطبان به حضورم عادت کرده‌اند و من نیز این توفیق را گرانقدر می‌شمارم که ۳۰ شب در ماه رمضان با مردم گفتگو می‌کنم و مناجات می‌خوانم.

وی تولید برنامه‌های معارفی سیما را در سال‌های اخیر موفقیت‌آمیز و روبه جلو توصیف کرد و افزود: رمضان امسال دو برنامه «محفل» و «زندگی پس از زندگی» را می‌دیدم و انتخاب این دو برنامه را نوعی راهبرد موفق برای رسانه ملی می‌دانم، چرا که هر دو توانستند از دو جنبه مهم با مخاطب ارتباط برقرار کنند. وی بهترین هدیه‌ای که در ماه رمضان نصیبش شد را حضور در حرم مطهر رضوی و توفیق یک بار دیگر شب زنده‌داری در رمضان امسال دانست و این اتفاق رسانه‌ای را که تعدادی از برنامه‌های رادیو وتلویزیون در این حرم تولید شدند را ستود.

بیان زیبایی‌های حقیقی

 حسن بلخاری استاد زیبایی‌شناسی که یکی از مجریان ویژه‌برنامه سحرگاهی شبکه چهار سیما بود درباره برنامه «چهارگاه» گفت: تلاقی ایامی، چون ماه مبارک رمضان با ایام عید نوروز اتفاق خوشایند و بی‌نظیری بود که فضایی را برای بیان فرهنگ و ادبیات ایران در این دو مناسبت فراهم کرد.

وی با اشاره به تجربه اجرا در برنامه «چهارگاه» افزود: من پیش از این در رسانه ملی با برنامه‌های گفتگو محور حضور داشتم، اما در این برنامه در کنار حسام‌الدین سراج استاد آواز ایرانی و حسن متین رضوانی، پژوهشگر حوزه موسیقی ایرانی نگاهی متفاوت و نو به فرهنگ بومی در حوزه‌های شعر، موسیقی، مناجات، ادعیه، تعزیه و ... داشتیم که برای مخاطبان این شبکه اتفاق تازه و نویی بود.

این استاد زیبایی‌شناسی روند برنامه‌سازی مناسبتی در رسانه ملی را موفق دانست و اظهار داشت: برنامه‌هایی از این دست فضا را برای بیان موضوعات هنری فراهم کرده و نگاهی متفاوت و جذاب را به حوزه‌های هنری می‌بخشد. برنامه‌های معارفی می‌توانند با بیان زیبایی‌های حقیقی روح‌نواز و چشم‌نواز باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • گیلانه، صبح بخیر گیلان وشهرما، ۳ برنامه پرمخاطب رادیو گیلان
  • پربیننده‌ترین شبکه تلویزیون مشخص شد
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • بازگشت برنامه «چهارگاه» به شبکه چهار با حضور حسام‌الدین سراج، محمداسماعیل آذر و ...
  • (عکس) مردان کدام کشور‌ها کچل ترند؟ / ایران در رتبه چندم است؟
  • مردان کدام کشورها کچل ترند؟/ ایران در رتبه چندم است؟
  • برنامه‌سازان و مجریان در دیدار با رئیس رسانه ملی چه گفتند؟
  • مردان کدام کشورها کچل ترند؟ (اینفوگراف)
  • ترافیک صبحگاهی در کدام معابر سنگین بود؟