Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@06:57:18 GMT

سهم مهم جهاد دانشگاهی در عرصه صنعت و فناوری کشور

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۵۵۱۰

سهم مهم جهاد دانشگاهی در عرصه صنعت و فناوری کشور

ایسنا/گیلان نماینده رشت در مجلس، با بیان اینکه همه باید برای تعالی کشور تلاش کنیم، گفت: جهاد دانشگاهی سهم مهمی از آموزش و پژوهش های نوآورانه کشور به ویژه در عرصه صنعت و فناوری را به خود اختصاص داده و موفقیت های بزرگ این نهاد بارها تحسین مسئولان نظام را در بر داشته است.

محمدرضا احمدی در گفت وگو با ایسنا، با مثبت ارزیابی کردن دستاوردها و فعالیت های جهاد دانشگاهی در سطح استان و کشور، گفت: جهاد دانشگاهی را می توان تبلوری عینی از الگوسازی انقلاب برای رسیدن به نهاد علم و پژوهش تراز نظام اسلامی قلمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در دوران دفاع مقدس بسیار فعال بود، اظهار کرد: جهادگران دانشگاهی با روحیه جهادی و تفکر انقلابی و رویکرد خودکفایی خود ده‌ها پروژه نظامی را در زمینه‌های مختلف طراحی، ساخت و تعمیر ادوات نظامی، اقدامات پدافندی، جنگ الکترونیک و... هدایت کردند که با موفقیت همراه بود.

نماینده شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به پروژه های علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی در سال های اخیر، عنوان کرد: در حال حاضر شاهد کارنامه درخشان جهاد دانشگاهی در علوم پزشکی به ویژه مجموعه رویان هستیم که دستاوردهای بسیار قابل توجه ای دارد.

احمدی، از جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی خوداتکا و امیدآفرین یاد کرد و متذکر شد: جهاد دانشگاهی می تواند نقش مهم و پررنگی در عبور از موانع و دستیابی به دانش های پیشرفته در کشور ایفا کند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی پلی میان دانشگاه و بخش صنعت و خدمات است، تاکید کرد: دو ماموریت عمده انجام تحقیقات علمی و گسترش فعالیت های فرهنگی بر عهده جهاد دانشگاهی است؛ همانگونه که در حوزه پژوهش به ویژه در دوران دفاع مقدس به ایفای نقش پرداخته، امروز نیز که کشور گرفتار تحریم های اقتصادی است، می تواند بروز و ظهور بیشتری داشته باشد.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، در ادامه به توانمندی نیروهای جهادی در حل مسائل و مشکلات کشور در حوزه های مختلف فرهنگی و پژوهشی و آموزشی و اقتصادی و کارآفرینی و دانش بنیان و... اشاره کرد و ادامه داد: جهاد دانشگاهی از بدو تاسیس به دلیل مختصات زمانی، محلی برای تجمیع نیروهای خواهان استقلال و خودکفایی بوده و این روحیه در ابعاد مختلف دنبال می شود.

وی فرهنگ، روحیه و تفکر جهادی را مهمترین ویژگی متمایزکننده و برجسته جهاد دانشگاهی دانست و تصریح کرد: بی تردید نیروهای با تفکر جهادی در حل مسائل کشور موثر هستند و می توانند در همه عرصه ها به دستاوردهای مطلوبی برسند که شاخص ترین این دستاوردها موسسه رویان و پیشرفت های چشم گیر در عرصه سلول های بنیادی است.

احمدی، با اشاره به تعامل جهاد دانشگاهی با سایر نهادها و دستگاه ها و لزوم بهره گیری از توان، ظرفیت و سرمایه انسانی این نهاد در حل مسائل کشور و استان، عنوان کرد: همه باید برای تعالی کشور تلاش کنیم و جهاد دانشگاهی سهم مهمی از آموزش و پژوهش های نوآورانه کشور به ویژه در عرصه صنعت و فناوری را به خود اختصاص داده و موفقیت های بزرگ این نهاد بارها تحسین مسئولان نظام را در بر داشته است.

نماینده رشت در مجلس، از جهادگران دانشگاهی خواست با حفظ روحیه جهادی و فرهنگی خود و دور شدن از پراکنده کاری و موازی کاری اهداف انقلاب را محقق کنند و گفت: خودباوری و اتکا به نیروهای داخلی به ویژه در شرایط سخت تحریم های شدید دشمنان انقلاب اسلامی از اهمیت راهبردی برخوردار است که ماموریت نهادهایی همچون جهاد دانشگاهی را در بخش علمی و فناوری و آموزشی و پژوهشی و تربیت نخبگان دوچندان کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها

مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد گفت: با هدف استفاده از دانش بومی در صنعت نفت و گاز ایران، و برای بهره‌مندی بیشتر از توان علمی و اجرایی شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه، تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد به امضا رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگاری دانشجو، اکبر دادخواه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک علمی _ پژوهشی بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد، با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با هدف رفع چالش‌ها و معضلات صنعت قیر و آسفالت از طریق همکاری‌های پژوهشی و تولیدی منعقد شده است، اظهار کرد: تمرکز بر فاز اجرایی پروژه‌های نظری است چراکه عملگرایی در این عرصه آثار ملموسی در توسعه و رشد پایدار کشور به ارمغان می‌آورد.


وی افزود: عملگرایی بار‌ها مورد توصیه و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و در ترسیم نقشه راه ما نیز کمک شایانی کرد. ضمن‌آنکه با توجه به احیا سطح تعاملات میان دو مجموعه روی حمایت وزارت راه و شهرسازی نیز در تحقق این امر حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم.


مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد با بیان اینکه البته در حال حاضر نیز همکاری‌های سازنده‌ای میان دو مجموعه شکل گرفته و تفاهمنامه‌های مشترک متعدد با تمام زیرمجموعه‌های وزارت راه به امضا رسیده است، اظهار کرد: اخیرا پیشنهادی مبنی بر راه‌اندازی یک واحد اداری برای تولید محتوای آموزشی و تخصصی در راستای فعالیت‌های شرکت مطرح شد، از آن‌جایی که حفظ رضایت مشتری و ذی‌النفعان از اولویت‌های اصلی است موضوع راه‌اندازی این واحد با هدف ترسیم چشم‌انداز کارشناسی شده برای مشتریان و ذی‌النفعان در دستور کار قرار گرفت.


دادخواه با تاکید بر حفظ سرمایه انسانی در کشور تصریح کرد: با تربیت نیروی عملیاتی می‌توان در جهت حفظ سرمایه انسانی کشور و نخبه‌گرایی حرکت کرد و در بحث اشتغال و اجرای مسئولیت تسهیل‌گری کرد. در همین زمینه با تکیه بر ظرفیت‌های موجود همچون تنوع جغرافیایی و در راستای ارتقا عملکرد مسئولیت‌های اجتماعی طرح‌هایی در نظر گرفته است.

دیگر خبرها

  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند