Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌ الاسلام و المسلمین محمدعلی آل‌هاشم روز دوشنبه در دیدار با اعضای مجمع نمایندگان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ و استقرار نظام اسلامی، موضوع مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف به عنوان نهاد و تبلور عینی جمهوریت، مورد توجه ویژه همگان به ویژه امام راحل قرار گرفت و بر همین اساس تفکر ایجاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بروز و ظهور پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تدبیر امام خمینی در تشکیل شورای هماهنگی را با هدف ایجاد همبستگی بین تشکل ها دانست و اظهار کرد: تدبیر حکیمانه امام راحل در ۱۲ مرداد سال ۱۳۵۹ در تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای ایجاد همبستگی تشکل‌ها و جناح‌های سیاسی در برگزاری مراسم و آیین‌ها بود.

آل هاشم با بیان اینکه نهادهای انقلابی در آن دوران در تلاش بودند تا به هر نحو ممکن و با فداکاری و از جان گذشتگی، انقلاب اسلامی ایران را حفظ کنند، یادآور شد: این تلاش در تمامی امور به ویژه امور تبلیغی از جمله چاپ عکس، پوستر و کتاب تا برگزاری راهپیمایی و مراسم‌های مختلف را شامل می‌شد و هر نهاد انقلابی سعی می‌کرد تا اهداف انقلاب اسلامی را در حیطه کاری خود و حرکت‌های مردمی برای حضور در مراسم و راهپیمایی‌ها سازماندهی کند.

وی اضافه کرد: این احساس مسوولیت تبلیغی گاهی اوقات منجر به ناهماهنگی و بروز مشکلات اجرایی می‌شد و تعدد این دستگاه‌ها و مراکز تبلیغی و تنوع نقش هر یک در مواجهه با چالش‌ها و رخدادهای پیش روی انقلاب نوپای اسلامی، لزوم ایجاد هماهنگی و حفظ وحدت رویه منطقی و حفظ انسجام بین دستگاه‌ها را بیش از پیش بر همگان روشن می‌ساخت.

آل هاشم افزود: بر همین اساس با تدبیر حکیمانه امام راحل نهادی تحت عنوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شکل گرفت و در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در ایجاد همبستگی تشکل‌ها و جناح‌های سیاسی در برگزاری مراسم و آیین‌ها و ایجاد تمهیدات لازم برای حضور مستمر مردم در پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن و اعلام مواضع نظام جمهوری اسلامی نسبت به سیاست‌های استکبار جهانی نقش موثری داشته است.

وی سیاستگذاری، برنامه ریزی، سازماندهی، نظارت و راهبری مراسم و مناسبت‌های ملی مذهبی سیاسی و انقلابی را از وظایف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برشمرد و گفت:این شورا به کارهای فرهنگی روتین معمول در کشور ورود نمی‌ کند و به لطف خدا تاکنون نیز موفق بوده است.

به گزارش ایرنا، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گزارشی به برنامه‌های این شورا در چهار ماه گذشته امسال پرداخت و ارایه الگوهای مناسب، تعمیق پیام انقلاب اسلامی در بین آحاد مردم و زمینه سازی برای حضور گسترده مردم در مراسم های ملی و مذهبی را از رسالت های مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برشمرد.

حجت الاسلام میکائیل اسکندری، افزایش مشارکت مردمی در مراسمات، تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی و تقویت ارزش های انقلاب در داخل و خارج از کشور با هماهنگی نهادهای مسوول را از اهداف مهم شورای هماهنگی تلیغات اسلامی دانست.

وی با بیان اینکه تمامی وزارتخانه ها و ستاد کل نیروهای مسلح اعضای اصلی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را تشکیل می دهند، یادآور شد:  به موازات همین سازمان ها، ادارات کل استانی نیز در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مراکز استان ها عضو هستند.

برچسب‌ها شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی سید محمدعلی آل هاشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی آل هاشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین‌های هنر انقلاب اسلامی فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،در این مراسم که در مسجد تاریخی نصیرالملک شیراز برگزار شد،محمد مرادی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شیراز،پس از قرائت بیانیه هیئت داوران چهره‌های سال هنر انقلاب اسلامی در استان فارس در سال ۱۴٠۲ را معرفی کرد.
در بخش سرود، محمدمهدی یزدان‌بخش به عنوان چهره سال معرفی شد که در این بخش محمدمهدی اوجی و محمدصادق محمدیان نیز نامزد بودند.
در بخش شعر، غلامرضا کافی به عنوان چهره سال برگزیده شد. در این بخش دانیال بهادرانی، سجاد حیدری قیری، عبدالرضا قیصری و محمد محمدمهدی رابع در بین نامزدها حضور داشتند.
هیئت داوران در بخش داستان، کسی را به عنوان چهره سال انتخاب نکرد و فقط میثم محمدی را شایسته تقدیر دانست.
در بخش ادبیات پایداری، سیده معصومه حسینی به عنوان چهره سال برگزیده شد. سایر نامزدهای این بخش اسما میرشکاری، مجید ایزدی، محمدجواد رحیمی و مریم شیدا بودند.
در بخش هنرهای تصویری، محمدرضا حق نگهدار، محمدعلی یزدانی، مسعود احمدی، شیما پورسهم الدینی، احسان دهقانی، بهار جوادی و علی بلندنظر از جمله نامزدها بودند اما جایزه چهره برتر سال در این بخش به محسن دانشور اختصاص یافت.
در بخش هنرهای نمایشی، مریم دهقانی بازیگر شاخص تئاتر فارس به عنوان چهره برتر سال انتخاب شد. در این بخش نام علیرضا بازیار، فرزانه رادفر و محمدامین محمدی در بین نامزدها دیده می‌شد.
همچنین آرزو حقیقی به‌عنوان چهره سال مربیان هنر و هادی فردوسی نیز به عنوان چهره سال هنر و ادبیات کودک و نوجوان انتخاب شد.
در این مراسم از علیرضا خیراندیش، فاطمه برزگر و عمران جمالی به عنوان مسئولان و ستادهای برتر شهرستانی تقدیر شد.
اما در مهم‌ترین بخش مراسم احمدرضا مداح، عکاس آزاده و جانباز جنگ تحمیلی به عنوان چهره شاخص سال هنر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۲ در استان فارس انتخاب شد.
مداح از همکاران پیشین جهاد دانشگاهی است که فعالیت رسمی و حرفه‌ای خود در عرصه عکاسی خبری را از سال ۱۳۹۴ در خبرگزاری ایکنا استان فارس آغاز کرده است.
در چهره شاخص سال، محمدحسین اکبری و محمدجواد زارع مهذبیه نیز نامزد بودند.
رونمایی از کتاب رو به رود خاطره نوشته زنده یاد سید حمید سجادی منش هم یکی دیگر از بخش‌های این مراسم بود. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در این مراسم  با تبریک عملیات وعده صادق، این عملیات را حاصل هماهنگی ویژه در بخش‌های میدانی و دیپلماسی عنوان کرد و گفت: بخش میدانی این عملیات، ترکیبی از اقدامات پهپادی، موشکی و مستقیم علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی بود که با پشتیبباتی سیاسی و دیپلماسی مناسب مجموعه دولت و با محوریت وزارت خارجه انجام پذیرفت.
اسماعیل قزل سفلی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره سید مرتضی آوینی، سید شهیدان اهل قلم، افزود: هنرمندان در دو بخش داخلی و خارجی وظیفه دارند گام بردارند. یک وظیفه درون نظام جمهوری اسلامی است که باید با هنرشان علیه بی‌عدالتی و ظلم باشد و در بیرون از مرزها هم می‌توانند با هنر خود، صدور انقلاب اسلامی را رقم بزند که فقط در سایه ابزار هنر و توسط هنرمندان متعهد به انقلاب، اتفاق خواهد افتاد.
وی با بیان اینکه متولیان هنر در شیراز و فارس، در چهل سال اول انقلاب اقدامات خوبی انجام داده‌اند، گفت: لازم است که در تربیت هنرمند به‌عنوان نقش‌آفرین اصلی هنر، کارهای بیشتری انجام شود و در گام دوم انقلاب اسلامی باید در این حوزه سرمایه‌گذاری شود.
در این آیین 

دیگر خبرها

  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • هیئات مذهبی بازوی قوی در تدوین برنامه‌های تبلیغات اسلامی است
  • اصل کار شورای هماهنگی اجرای مراسم بر مبنای حکومت است
  • مبارزه با مواد مخدر یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • روند تصمیم‌گیری در شهرداری اصفهان مطلوب نیست/ لزوم تقویت دیپلماسی فرا شهری و بین دستگاهی
  • نشست هماهنگی نمایشگاه بین المللی کتاب با همکاری مدیریت شهری تهران برگزار شد
  • نشست هماهنگی نمایشگاه کتاب با همکاری مدیریت شهری تهران برگزار شد
  • تلاش برای ارتقای توانمندی بانوان در حوزه جهاد تبیین
  • معرفی برترین‌های هنر انقلاب اسلامی فارس