Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی فرماندار شهرستان محلات گفت: توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری با بهره‌گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی از اولویت‌های دولت آینده باشد.

محمدرضا ناظری در آستانه فرا رسیدن ۱۶ مردادماه سالروز تاسیس جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نبود ارتباط موثر بین دانشگاه و صنعت یکی از خلاء‌های مهم موجود بین جوامع دانشگاهی و حوزه صنعت است و نتوانستیم آن طور که باید و شاید دانشجوی مهارت محور تربیت کرده و تحویل کشور دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جهاددانشگاهی به عنوان حلقه اتصال بین دانشگاه و صنعت یاد کرد و افزود: جهاددانشگاهی در طول سال‌ها فعالیت خود توانسته با کار جهادی و عملیاتی فارغ‌التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاهی را به میدان کار و عمل و فضای کسب و کار و اشتغال متصل کند تا بتواند علم و دانشی که آموخته است را در مسیر ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار پیاده‌سازی کند که این رویه نشان از آینده نگری این نهاد انقلابی برای کاربردی کردن علم و دانش دارد.

فرماندار محلات با اشاره به مراکز آموزش عالی علمی و کاربردی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های جهاددانشگاهی، افزود: رشته‌هایی که در این مراکز به علاقمندان تحصیل در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود عموما مهارت محور و کاربردی بوده و ارتباط موثری با حوزه تولید و صنعت دارد.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه مراکز آموزش عالی علمی کاربردی با پدیده کاهش تعداد دانشجو مواجه بوده اند و آمار دانشجویان نسبت به گذشته کاهش یافته است اما با این وجود رشته‌های مهارت محوری که در این مراکز تدریس می‌شود، کاربردی و متناسب با نیاز کشور است. همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی کوتاه مدت و پودمانی از ظرفیت‌های مهم آموزشی جهاددانشگاهی است.

ناظری در خصوص فعالیت این نهاد در شهرستان محلات گفت: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شهر نیمور محلات به دلیل کاهش آمار دانشجویان به حالت نیمه تعطیل درآمده است، اما خوشبختانه با فعالیت مراکز رشد واحدهای فناور که یکی از پتانسیل‌های این نهاد است توانسته از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی بهره‌برداری کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۴ واحد رشد فناور در مرکز رشد شهرستان محلات فعالیت دارند و جهاددانشگاهی استان مرکزی توانسته با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و واگذاری فضای فیزیکی رایگان به جوانان صاحب فکر و ایده در این مراکز به تجاری سازی فعالیت‌های آنان کمک کند و امید است در آینده بر شمار واحدهای فناور در شهرستان محلات افزوده شود.

فرماندار شهرستان محلات در خصوص مهمترین اولویت دولت آینده برای بهره گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی گفت: دولت آینده باید برای فارغ التحصیلان دانشگاهی فضای کسب و کار ایجاد کند. نباید یک دانش آموخته دانشگاه پس از اتمام تحصیلات آموزش عالی در جامعه رها شود بلکه باید با ایجاد فضای کسب و کار برای او اشتغال پایدار متناسب با تحصیلات دانشگاهی ایجاد کرد.

وی بیان کرد: دولت آینده باید به جای افزایش مراکز دانشگاهی به دنبال افزایش شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد باشد و از ظرفیت جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد برخوردار از پتانسیل‌های تحقیقاتی، آموزشی، پژوهشی و ... برای فعالیت در این مجموعه‌ها بهره گیری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی دانش بنیان استان مرکزی شهرستان محلات دولت آینده کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند

جلسه هیئت دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و در آن برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول، جلسه هیئت دولت صبح امروز _چهارشنبه بیست و نهم فروردین_ به ریاست محمد مخبر برگزار شد و در آن برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر ضرورت رسیدگی هر چه سریع‌تر به سیل زدگان در مناطق جنوبی کشور تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول از جمله وزارتخانه‌های کشور، نیرو و راه و شهرسازی موظف هستند همه امکانات خود را برای کمک و جبران خسارات وارده به سیل زدگان بسیج کنند.

مخبر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ماه تاکید کرد: نمایشگاه کتاب یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی است و ضروری است بخش‌های مربوط، در برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه همکاری کنند تا زمینه توسعه فرهنگ کتاب خوانی در کشور فراهم شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین به بازدید روز گذشته خود از پارک فناوری پردیس اشاره و تاکید کرد: با تلاش‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات و دستاوردهای بزرگی در این پردیس انجام شده تعداد زیادی از نخبگان جوان که سرمایه کشور هستند با پارک‌های علمی همکاری می‌کنند.

مخبر با اشاره به عملیات افتخارآمیز و مقتدرانه اخیر سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه و آینده کشور همین جوانانی هستند که رشد اقتصادی باید با تکیه بر همت و تلاش آنان صورت پذیرد. برای تحقق شعار سال و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری باید فعال شوند چرا که این شرکت‌ها راه میانبر برای رشد تولید هستند و جهش اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری با دانش و تکنولوژی محقق می‌شود.

مخبر در خصوص مطالبات عقب افتاده حق‌التدریس اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها به سازمان برنامه و بودجه دستور داد تا هرچه سریع‌تر مطالبات آنان تأمین و پرداخت شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با قدردانی از سازمان صداوسیما و رسانه‌ها برای اطلاع رسانی اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم، از سازمان صدا و سیما خواست تا زمینه انعکاس بیشتر خدمات بخش‌های مختلف دولت فراهم شود.

همچنین در این جلسه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در خصوص پروژه ملی قطار شهری گفت: این پروژه با کمک شهرداری تهران و وزارت کشور به ثمر رسیده است و به زودی متروی تهران شاهد استفاده از قطار ملی خواهد بود.

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما نیز با تأکید بر ضرورت حمایت سازمان صداوسیما از تلاش‌ها و اقدامات دولت ادامه داد: طرح حمایت مالی معاونت علمی از برنامه‌های رسانه‌ای دانش بنیان‌ها اثر خوبی برای تقویت و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان داشته است.

در این جلسه، هیأت دولت برنامه عملیاتی تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳» را تصویب کرد.

کد خبر 745493

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • حضور شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان ایرانی در نمایشگاه جنوب شرق آسیا
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • افزایش مراکز دانش‌بنیان در استان ایلام به ۸ مرکز
  • انعقاد بزرگترین قرارداد برای ساخت ماهواره با دانش‌بنیان‌ها