Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس شورای اسلامی گفت: در سند چشم انداز ۲۰ ساله قرار بود وابستگی بودجه به نفت را اساساً به عنوان یک هدف عالی در نظام اقتصادی ایران کم و نهایتاً به صفر نزدیک کنیم که این هدف به خوبی میسر نشده است. احسان ارکانی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به کاهش کسری بودجه سالیانه گفت: متاسفانه همچنان بودجه کشور متکی به نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در سند چشم انداز ۲۰ ساله قرار بود وابستگی بودجه به نفت را اساساً به عنوان یک هدف عالی در نظام اقتصادی ایران کم و نهایتاً به صفر نزدیک کنیم که این هدف به خوبی میسر نشده است.

این نماینده مجلس اظهار داشت: تا زمانی که ما بخواهیم با فروش نفت در اقتصاد کشور حرکت کنیم، کسری بودجه وجود خواهد داشت.

ارکانی با بیان اینکه  عدالت اقتصادی و اجتماعی زمانی ایجاد می‌شود که ما به سمت اخذ مالیات‌ها حرکت کنیم، بیان داشت: ما باید در راستای کسری بودجه موضوع اخذ مالیات را مدنظر داشته باشیم و اخذ مالیات از دهک‌های پایین به سمت بالا را مدیریت کنیم.

این نماینده مجلس با اشاره به تبعات کسری بودجه، اظهارداشت: حجم عمده‌ای از بودجه سالیانه صرف پرداخت دستمزد و حقوق کارمندان می‌شود و اولین اتفاق کسری بودجه تاخیر در پرداخت حقوق کارمندان دولت خواهد بود.

وی افزود: عدم تامین بودجه‌های عمرانی و پروژه‌های ملی یکی دیگر از تبعات کسری بودجه سالیانه خواهد بود. همچنین عدم امکان تامین خدمات دولت در سراسر کشور اعم از بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها و در حوزه‌های خدمات عمومی از موارد دیگر تبعات کسری بودجه است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: البته بخش خصوصی از کسری بودجه دولت آسیب نمی‌بیند، اما سیستم خدماتی و منابع انسانی ما در کل شهرستان‌ها و استان‌ها آسیب جدی خواهد دید که باید با تدابیر ویژه از این مسئله جلوگیری کرد.   بیشتر بخوانید: جزئیات مراسم تحلیف آیت‌الله رئیسی/ هیئت‌های خارجی در مسیر تهران

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم کسری بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 6086082 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • مقابله با سوداگران زمین با همکاری مردم میسر می‌شود
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد