Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری ایسکانیوز؛ تنها 1 روز دیگر تا پایان دولت دوازدهم باقی مانده است و در این گزارش به آخرین موضع‌گیری‌ها و اقدامات دولتمردان تدبیر و امید پرداخته‌ایم.

بیشتر بخوانید:

2 روز مانده به پایان دولت روحانی/ آخرین موضع گیری‌ها و اقدامات دولتمردان تدبیر و امید

 جهانگیری: روحانی دانشمند و گنجینه اسرار کشور است

معاون اول رئیس جمهور با عزیز، دانشمند و گنجینه اسرار خواندن روحانی بیان داشت: اجر کار شما در تاریخ ماندگار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای روحانی در سال ۹۲ وقتی عهده دار قوه مجریه شدند کشور با تهدیدات و فرصت‌هایی روبرو بود.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح امروز در نشست مدیران ارشد دولت تدبیر و امید در سالن اجلاس سران گفت: لازم می‌دانم قبل از هر چیز به همه اعضای دولت و وزرا خداقوت عرض کنم.

وی با عزیز، دانشمند و گنجینه اسرار خواندن روحانی بیان داشت: اجر کار شما در تاریخ ماندگار خواهد شد. آقای روحانی در سال ۹۲ وقتی عهده دار قوه مجریه شدند کشور با تهدیدات و فرصت‌هایی روبرو بود.

جهانگیری اظهار داشت: کشور در سال ۹۲ در تنگنای بین الملل، رکود، تورم و در شرایط اوج اختلافات بود به گونه‌ای که رئیس جمهور وقت علیه رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه نوار پخش می کرد.

وی ادامه داد: یکی از هنرمندان در جلسه‌ای به من گفت ما قبلا حالمان خوب نبود و از این حال سر به کوه و بیابان می‌گذاشتیم اما الان حالم خیلی خوب است. واقعا هدف فشار حداکثری به زانو در آوردن ایران بود.

جهانگیری تصریح کرد: سیاست‌های اقتصادی دولت در دور اول و دوم خصوصا اقتصاد مقاومتی نتیجه اش این شد در اواخر سال ۹۸ در دوران ترامپ اعلام شد سیاست فشار حداکثری شکست خورد اما به یکباره کرونا به سراغ ما آمد. نرخ ارز در آخر سال ۹۸ حدود ۱۳ هزار تومان بود اما کرونا آمد به کمکش و فشار بر ما سخت‌تر شد.

معاون اول رئیس جمهور بیان داشت: مردم ایران با صبوری کمک کردند دولت سیاست خود را بخوبی پیش ببرد. ما بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار عدم فروش نفت داشتیم. اگر این منابع در اختیار ایران بود شرایط دیگری داشتیم. ما بیش از ۱.۵ میلیون شغل در روزهای اول کرونا از دست دادیم.

وی اضافه کرد: ایران ظرفیت‌های بزرگی دارد اما مهمترین مانعی که وجود دارد، دیر فهمی تغییرات جامعه و جهان، بی توجهی به سرمایه اجتماعی و رضایت مردم است. امروز دولتی می رود و دولتی  میآید و آرزو می‌کنیم دولت آینده موفق شود و بر مشکلات چیره شود.

واعظی: شرایط چهارسال گذشته از دوران جنگ تحمیلی هم سخت‌تر بوده است

محمود واعظی طی سخنانی در جمع مدیران نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه در چهار سال گذشته، فشار تحریم‌های حداکثری، شیوع کرونا، حوادث طبیعی و خشکسالی در سال جاری مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرد، اظهار داشت: هدف اصلی دشمن از اعمال تحریم و فشار اقتصادی به ملت ایران، فروپاشی نظام بود اما مردم با مقاومت و ایستادگی خود و مدیران کشور با تلاش و فداکاری در کنار رهنمودهای مقام معظم رهبری مانع از تحقق هدف دشمن شدند.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به حساسیت و سختی‌های فراوان کار در مجموعه نهاد ریاست جمهوری و دفتر رئیس جمهور، تصریح کرد: هرچقدر دفتر رئیس جمهور و مجموعه نهاد فعال‌تر، پویاتر، برنامه ریزتر و چابک‌تر باشد می‌تواند پیشران تحول در کل دولت بوده و موجب شود چرخ مدیریت اجرایی کشور سرعت گیرد.

 واعظی با بیان اینکه دفتر رییس جمهوری باید با نظارت دقیق بر مجموعه، به رییس جمهور مشورت‌های دقیق و درست بدهد، گفت: مدیران و کارکنان دفتر رئیس جمهور و مجموعه نهاد باید درمورد همه مسائل کشور دید کلان داشته باشند تا بتوانند در برنامه ریزی‌ها به مدیران اجرایی کشور بهتر کمک کنند.

رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه تخریب‌ها و مانع تراشی‌ها در مسیر انجام وظایف دولت‌ها در اصل به مردم ضرر خواهد رساند، گفت: همه ما و همه کسانی که در مجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت می‌کنند باید تجربیات خود را در اختیار دولت سیزدهم قرار دهیم و وظیفه داریم رئیس جمهور و دولت منتخب را در اجرای برنامه‌هایش برای اداره کشور کمک کنیم.

 واعظی تاکید کرد: اگر اصل برای ما این باشد که هدف همه دولت‌ها خدمت به مردم است، دولت سیزدهم را باید ادامه دولت دوازدهم بدانیم و برای تحقق اهداف و برنامه‌هایش تلاش و همکاری کنیم.

رییس دفتر رییس جمهور ضمن تشکر و قدردانی از همکاری همه مدیران و کارکنان مجموعه نهاد ریاست جمهوری، از آنان حلالیت طلبید و برای همکاری و کمک به دولت بعدی آرزوی موفقیت کرد.

در این نشست صمیمی، جمعی از مدیران مجموعه نهاد ریاست جمهوری و دفتر رییس جمهور با بیان ویژگی‌های شخصیتی، اخلاقی و مدیریتی دکتر واعظی از سختکوشی، اخلاق مداری، پیگیری مداوم و سرعت عمل در کارها و همچنین در نظر داشتن اصول مهم و اساسی وحدت ملی، امنیت ملی و منافع ملی در انجام وظایف محوله به عنوان ویژگی‌های بارز رئیس دفتر رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری نام بردند.

ربیعی: قضاوت دولت بدون توجه به عوامل خارجی و موانع داخلی غیرمنصفانه است

سخنگوی دولت با بیان اینکه تحریم موجب به هم خوردن تعادل زندگی و فشار بر مردم شد، گفت: قضاوت در مورد دولت‌های یازدهم و دوازدهم، بدون دیدن «عوامل خارجی و موانع داخلی» و ارزیابی عملکردش، بدون تقسیم این مدت به دو دوره زمانی تبیینی غیر منصفانه و نادرست است

علی ربیعی در صد و هشتمین و آخرین نشست خبری با قدردانی از رسانه‌ها بابت زحمات هشت ساله برای انتشار اخبار دولت و نشست های سخنگویی،گفت: گفتمان دولت یازدهم، براساس ضرورت‌های دوره حیات سیاسی و اجتماعی ایران در دهه ۸۰ شکل گرفت.

وی افزود: در سال ۹۲ گفتمان اعتدال، یک نیاز برای کشور بود. این نیاز براساس دو معضل بوجود آمد؛ یکی گرایش های قطبی فاصله دار افراطی و تفریطی نسبت به مسائل خارجی و نیز در داخل قطبی شدن شدید جناح های سیاسی و نیاز جامعه به دیدگاهی متعادل برای حل مسائل خارجی و آرامش در داخل و همینطور تفرقه در میان ملت های منطقه و مسلمانان که خود محصول افراط گری ها و تفرقه افکنی‌های درون و بیرون از امت اسلامی بود.

ربیعی با بیان اینکه در دهه‌های گذشته، ‌این تجربه را آموختیم که از راه افراط و تفریط نمی شود کشور را اداره کرد، اظهار کرد: دولت برآمده از ایده اعتدال به قدری به این ایده معتقد بود که  رییس جمهوری در طول این مدت از مدیرانی با گرایش‌های مختلف در دولت بهره برد و از آنان دعوت به کار کرد و در تمام هشت سال گذشته کوشید که از جاده اعتدال منحرف نشود.

وی ادامه داد: در عرصه خارجی پایبندی به گفتمان اعتدال چیزی نبود جز پایبندی به منافع ملی، ایستادگی در برابر زورگویی اما تعهد به تعامل مبتنی بر احترام و منافع متقابل با جهان. واقعیت این است که اعتدال، ضرورت و نیازی تمام نشدنی است.موفقیت های دولت به خوبی دیده نشد

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری اضافه کرد: دولت اعتدالی با تدبیر و امید، در دوره هشت سال فعالیت خود، بسیاری از اقدامات را سامان داد؛ و هرچند که به علت موانع داخلی و خارجی نتوانست در برخی موارد موفق شود.

ربیعی افزود: دولت در این هشت سال‌، آثار قابل توجه و به یاد ماندنی در تاریخ ایران بر جای گذاشت و ثبت کرد. البته دولت ناکامی‌هایی هم داشت که بخشی از این ناکامی‌ها به علت نارسایی‌های طبیعی بود که در هر دولتی  و هر قوه ای می‌تواند وجود داشته باشد،‌ و بخش عمده دیگر،‌ ناشی از موانعی بود که به دولت‌ تحمیل شد.البته موضوعاتی که هم که در آنها به موفقیت دست یافت نیز معمولا با بی مهری جناح های سیاسی مخالف دیده و شنیده نشد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: قضاوت در مورد دولت‌های یازدهم و دوازدهم، بدون دیدن «عوامل خارجی و موانع داخلی» و ارزیابی عملکردش، بدون تقسیم این مدت به دو دوره زمانی را تبیینی غیر منصفانه و نادرست دانست و گفت: دولت با این تحلیل که کشور نیازمند توسعه است، و در سایه پیشرفت و توسعه و بزرگ شدن اقتصاد امکان تحرک های اجتماعی فراهم می شود. بر این اساس برنامه‌های خود را در سایه سه جهت رشد و توسعه، گسترش عدالت و فقرزدایی در نظر گرفت.

وی افزود: برای دستیابی به عامل اول،‌ نیازمند سرمایه گذاری‌های متعددی بودیم. بنابراین با مشی اعتدال در سیاست خارجی، به سمت زدودن ایران‌هراسی شکل گرفته پیش رفتیم و در یک روند پرافتخار، ایران، یک تنه در برابر ۶ قدرت جهان قرار گرفت و آنان را به تعامل به ایران در موقعیت برابر و توام با احترام، واداشت.

ربیعی گفت: اعتدال در روابط خارجی‌، به فراموش کردن معنای دشمنی‌ها و بدخواهی‌هایی نبود که علیه ملت ما روا شده است بلکه به معنای حرکت در مسیر منافع ملی است.
با تصویب برجام و موفقیت دولت، هیچ کس نمی‌تواند رشد اقتصادی‌ای را که از این طریق در سه سال اول دولت یازدهم، نصیب کشور شد،‌ نادیده بگیرد؛‌ هیچ کس نمی‌تواند پیشی‌گرفتن مزد بر تورم را منکر بشود؛ هیچ کس نمی‌تواند خدمات مربوط به سلامت را نادیده بگیرد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری ادامه داد: وقتی از دولت تدبیر برای حل بحران‌ها حرف می‌زنیم، سخنی گزاف و یک ادعای توخالی نیست. چون دولت با دو پدیده که هریک به تنهایی مظهر افراطی‌گری در جهان است، مواجه بود؛ یکی داعش و دیگری ترامپ. این دو، ‌مصداق افراطی‌گری و برهم‌زننده تعادل در جهان بودند.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: اگر دولت برخورد غیرمدبرانه با این دو پدیده که نماد افراطی‌گری در جهان هستند، داشت، ‌منجر به شعله‌ورشدن جنگ‌های فرقه‌ای و مذهبی در برخی جوامع اسلامی و نیز تسلط افراطی‌گری بنام اسلام انحرافی در منطقه می شد که تنها بدخواهان امت مسلمان را خوشحال می‌کرد. تدبیر مواجهه با ترامپ،‌ از آن روایت‌هایی است که درست بازگو نشد و نمی‌شود و همچنان ناگفته‌ها درباره آن زیاد است.

وی افزود: اگر در این سال‌ها دولتی سر کار بود که به راه اعتدال و تدبیر بهایی نمی‌داد، نه تنها آن مقاومت بی‌نظیر مردم در برابر فشارهای بی‌سابقه اقتصادی امکان پذیر نمی بود بلکه اگر در این سال‌ها دولت‌هایی غیراعتدالی و بی‌تجربه می‌داشتیم، آنگاه وقوع حوادثی با خسارات زیاد برای ملت ایران کاملا متصور و محتمل بود.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری تصریح کرد: دولت یازدهم و دوازدهم به شکل تصادفی و ناخواسته با سونامی زیاده‌روی‌ها و افراط گری‌های متعددی مواجه شد که نه فقط ایران بلکه کم و بیش همه جهان را شوکه کردند. در این سال‌های افراطی گری‌ که نزدیک به یک دهه طول کشید، نوعی خوش اقبالی و لطف خداوند بود که دولت تدبیر و امید توسط مردم برگزیده شده بود و توانست سایه‌های شوم را از کشور دور کند.

سخنگوی دولت با اشاره به دیده نشدن برخی اقدامات دولت، گفت: دولت از یک سو در جهت احقاق حقوق ملت در مجامع جهانی باید اقدام کرده و حرکت می‌کرد و در عین حال، ضمن مقابله با ایران‌هراسی و ایجاد حقانیت برای مردم، تلاش کرد تا تمایل جنگ افروزان را وادار به عقب نشینی کند.از سوی دیگر دولت باید به سرنوشت نسل های آینده و روزهای آتی کشور توجه می کرد. این در حالی است که از درآمدهای ارزی بیش از صدمیلیارد دلاری ‌خبری نبود.

ربیعی گفت: دولت برای برای اداره روزمره معیشت و بازنگه ‌داشتن سفره مردم و صرفا چرخش روزمره امور کشور، نیاز به به ۵۰ میلیارد دلار به واردات داشت و اگر بنابر رشد و توسعه نیز بود، به حدود ۱۰۰ میلیارد دلار برای تامین معیشت و سرمایه گذاری نیاز بود. همه اینها در شرایطی بود که کشور ‌با محدودترین درآمدهای نفتی در عمر دولت‌ها در ایران مواجه شد.البته شاید همین موضوع هم، یکی از دستاوردهای دولت است. بدین شکل که کشور را در سه سال اخیر با بودجه‌هایی اداره کرد که کمترین اتکا را به نفت داشتند.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری خاطرنشان کرد: دولت در این وضعیت، با ممنوعیت واردات ۲۵۰۰ قلم کالا بدون اینکه ‌به وفور کالاهای اساسی در کشور صدمه‌ای وارد شود، به گسترش صادرات نیز پرداخت. به این طریق اهداف طراحان جنگ اقتصادی،‌ به ثمر ننشست و ایران،‌ ایران ماند. این موضوع، به طور طبیعی این وضعیت فشار سنگینی بر زندگی مردم وارد کرد. تورم و کاهش ارزش پول ملی، نتیجه تحریم‌های بی‌سابقه و وحشتناک بود.

وی ادامه داد: البته بسیاری پیش‌بینی وضعیتی بدتر از این و فروپاشی ایران را داشتند ولی نه تنها اقتصاد ایران فرونپاشید بلکه در سال ۹۹ به رشد هم رسید هرچند همزمان، به زندگی مردم لطمه اقتصادی ناشی از تحریم نیز وارد شد و این موضوعی جدی برای دولت بود.برای همین سیاست‌های حمایتی مانند همسان سازی حقوق بازنشستگان، ارائه بسته‌های حمایتی به گروه‌های ذینفع و افزایش حقوق کارگران و گروه‌های مورد حمایت از سوی دولت پیگیری شد.

سخنگوی دولت بیان کرد: با همه این اتفاقات،‌ تحریم و عدم دسترسی به منابع،‌ بر اقتصاد عادت کرده به درآمدهای ارزی بالا،‌ زندگی را برای مردم و کار را برای دولت‌، دشوار ساخت و مردم هنوز در آثار ناشی از تحریم به سر می‌برند.

سخنگوی دولت با یادآوری اینکه تحریم باعث بهم ‌خوردن تعادل‌ قیمت بسیاری از کالاها در بازار شد.یادآور شد: این مسیری را که ما رفتیم‌، اشتباه نبود؛ هنوز هم می‌گوییم اعتدال، تنها راه موفقیت و غلبه بر موانع است.

سخنگوی دولت دوازدهم با بیان اینکه برای موفقیت دولت سیزدهم دعا می کنیم، گفت: دولت آینده راه دشواری در پیش دارد. باید همگان انتظارات منطقی از دولت آینده،‌ داشته باشیم. دولت آینده هم، در شرایط تحریم قرار دارد. ‌تحریم، حقیقتی انکارناپذیر است.

وی افزود: دولت آتی با چالش‌های سه گانه‌ امروز دولت دوازدهم نیز روبرو خواهد بود. تغییرات آب وهوایی و خشکسالی، امری واقعی و جدی است.  بدون تردید نمی‌توان با عادات مالوف‌،‌ مسیر را ادامه دهیم. تغییرات اقلیمی و کرونا هم به عنوان «افراطی گری انسان ساخته طبیعت»،‌ چالش‌هایی هستند که دولت آتی با آن مواجه خواهد بود.کرونا و تحریم هم آثار معیشتی و روانی خود را هم خواهد داشت.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری اضافه کرد: تجربه ما در ۸ سال اخیر می گوید تنها راه موثر برای مواجهه با این چالش‌ها مدارا، عقلانیت و سختکوشی است که می توان با آن بر مشکلات فائق شد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در ۲۸ ماه سخنگویی دولت اعتدال، با مسائل متعدد داخلی و خارجی روبرو بودیم، گفت: در این مدت تلاش کردم سخنگویی را به عنوان پل ارتباطی و نقطه اتصال افکار عمومی و دولت، ترسیم کنم. ‌سعی کردم که دیدگاه‌های جمهور را به دولت انتقال بدهم. هر هفته نیز سعی کردم دیدگاه دولت را به شما و مردم منتقل کنم و همه اینها، به واسطه شما رسانه‌ها رخ می داد.

وی افزود: در کنار هم و با دیدگاه‌ها و مشرب‌های سیاسی مختلف، حوادث تلخ و شیرینی را پشت سر گذاشتیم. در این مدت تلاش شد پاسخ‌ها مستند و همراه با نگاه علمی به پدیده‌ها باشده و همواره بر رعایت صداقت و راستگویی در بیان پاسخ‌ها به عنوان یک اصل اخلاقی، اهتمام می‌کردم؛ همچنین رعایت عدالت و انصاف در پاسخگویی و مواجهه با همه خبرنگاران را، بدون در نظر گرفتن گرایش سیاسی رسانه آنان. بنابر سابقه مطبوعاتی خودم، خوشبختانه رابطه دوستانه ای با همه خبرنگاران داشتم به نحوی که در لحظات تلخ و شیرین در کنار آنان حاضر بودم.

ربیعی با توصیه‌ به همگان گفت: بپذیریم دولت آتی‌، دولت همه مردم ایران است ؛ بپذیریم که انتخابات تمام شد اما شرارت‌های خارجی کماکان هست و ما در برابر آن شرارت‌ها نیازمند حضوری پرقدرت هستیم.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با مطایبه‌ گویی با صدا و سیما بیان کرد: ظاهرا هنوز هم تحریم از نظر صدا و سیما واقعیت ندارد و برنامه‌های اقتصادی که می‌سازد،‌ هیچ اثری از تحریم دیده نمی‌شود.    

وی ادامه داد: صدا و سیما همچنان به دولت یازدهم و دوازدهم بپردازد و نقدش کند تا بگذارد دولت سیزدهم در آرامش به کارها برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1105332 برچسب‌ها حسن روحانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حسن روحانی مجموعه نهاد ریاست جمهوری یازدهم و دوازدهم دفتر رییس جمهور دفتر رئیس جمهور سخنگوی دولت اقدامات دولت دولت دوازدهم تدبیر و امید رئیس جمهور دولت سیزدهم دولت یازدهم موانع داخلی افراطی گری دولت آینده سال ۹۲ هشت سال دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد خالص ملی سرانه در دولت روحانی ۳۰ درصد کم شد/ در دولت رئیسی ۱۴ درصد بهبود یافت

به گزارش قدس آنلاین، درآمد خالص ملی سرانه در یک تعریف ساده، سرانه کل عایدی مردم در طول یک سال پس از کسر هزینه استهلاک است. در حالی که در سال پایانی عملکرد دولت دهم (سال ۱۳۹۱) درآمد خالص ملی سرانه در ایران به ۱۷.۲ میلیون تومان (به قیمت‌های ثابت سال ۱۳۹۵) رسیده بود، اما در دولت‌های یازدهم و دوازدهم درآمد ملی روند کاهشی به خود گرفت.

حتی در اوج سال‌های سرخوشی سیاسی برجام هم درآمد خالص ملی سرانه به سطح پایان دولت دهم نرسید و روند نزولی داشت.

بر اساس این گزارش، در سال پایانی عملکرد دولت دوازدهم (سال ۱۳۹۹) درآمد خالص ملی سرانه در ایران به ۱۲ میلیون تومان (به قیمت‌های ثابت سال ۱۳۹۵) سقوط کرد. به عبارتی درآمد خالص ملی سرانه در کشورمان در دولت روحانی به ازای هر نفر ۵.۲ میلیون تومان آب رفت و دولت گذشته از جیب هر ایرانی ۵.۲ میلیون تومان برداشت و آنها را فقیرتر کرد.

رشد منفی یا نزدیک به صفر اقتصادی از یک سو و افزایش مستمر نرخ تورم از سوی دیگر، عامل اصلی آب رفتن درآمد خالص ملی سرانه در کشورمان در دولت گذشته بود.

اما از سال ۱۴۰۰ با روی کار آمدن دولت رئیسی، وضعیت شاخص‌های کلان اقتصادی به تدریج بهبود پیدا کرد به طوری که در سال ۱۴۰۰ درآمد خالص ملی سرانه با ۱۱.۳ درصد افزایش به ۱۳.۳ میلیون تومان رسید و در سال ۱۴۰۱ هم مجددا روند افزایشی خود را حفظ کرد و به ۱۳.۷ میلیون تومان بهبود یافت.

بدین ترتیب در دو سال نخست فعالیت دولت سیزدهم درآمد خالص ملی سرانه در کشور نزدیک به ۱۴ درصد بهبود پیدا کرد و درآمد خالص ملی سرانه هر ایرانی نسبت به پایان دولت روحانی ۱.۷ میلیون تومان بالا رفت، اما این رقم همچنان نسبت به اوایل دهه ۹۰ و قبل از شروع به کار حسن روحانی کمتر است.

طبیعی است که سقوط درآمد خالص ملی سرانه در کشور در ۸ سال دولت روحانی طی ۲ سال قابل جبران نیست؛ بنابراین با وجود رشد متوسط سالانه بالای ۴ درصدی اقتصادی کشور در دولت رئیسی، اما چون در ۸ سال دولت روحانی رشد اقتصادی به شدت نزولی بود و درآمد خالص ملی سرانه افت کرده بود، بهبود رشد اقتصادی در دولت سیزدهم، موجب افزایش سطح رفاه مردم شده، اما به سطح اوایل دهه ۹۰ بازنگشته و انتظار می‌رود با تداوم همین روند در دولت سیزدهم، سطح رفاه مردم به تدریج به روال پیش از دولت روحانی ارتقا یابد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خانم ترانه علیدوستی، یک ایران نگران حال شماست!
  • صدای میرسلیم هم درآمد: رئیسی تدبیر مناسبی بیندیشد
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • موضع امت اسلامی زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد
  • اقدامات دولت برای کمک به تجارت
  • عباس عبدی بررسی کرد؛ تفاوت سه سال اول دولت رئیسی با روحانی
  • ◄ بررسی اهم اقدامات شرکت مترو تهران در خط 6 برای سال جاری
  • درآمد خالص ملی سرانه در دولت روحانی ۳۰ درصد کم شد/ در دولت رئیسی ۱۴ درصد بهبود یافت
  • عباس عبدی: شاخص‌های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب‌تر از ۳ سال اول دولت روحانی است
  • شاخص های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب تر از ۳ سال اول دولت روحانی است /سندچشم انداز ۲۰ ساله ایران ناکام بود