Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز (دوشنبه) در نشست با مدیران ارشد دولت تدبیر و امید که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: وقتی من گفتم در ۱۰۰ روز اول تلاش می‌کنیم و قدم های مهم را برمی‌داریم، برخی به روی خودشان نیاوردند که معنی صد روز را نمی دانند. بسیاری از مسائل کشور را در ۱۰۰ روز اول دولت یازدهم به ثمر برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی گفت: اولین تصمیم ما در دولت، احیای دریاچه ارومیه بود زیرا در ایام تبلیغات به مردم آذربایجان قول داده بودم. ۱۹ تصمیم در جلسه اول دولت برای دریاچه ارومیه اتخاذ کردیم. برای رفع موانع تولید در دولت تصمیم گیری کردیم و لایحه آن را به مجلس دادیم.

وی افزود: کلمه علی برکت الله را جبرائیل به رسول خداوند در معراج آموخت. امیرالمومنین با علی برکت الله در جنگ ها پیروز می‌شد.

رئیس‌جمهور گفت: ما با افراطی‌گرایی، چنگ انداختن، هتاکی و تخریب یکدیگر نمی‌توانیم کشور را به پیشرفت برسانیم. باید به این نتیجه برسیم که دوران تندروی به پایان رسیده است.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از خبرگزاری ها بخوانید؛ 

* آنروز که انتخابات دولت یازدهم انجام گرفت و در روزهای آغازین شروع به کار بودیم امید در سراسر ایران موج می زد و تدبیر دولت در سایه این امید بود. 

* روز اول که آمدیم ارز به قیمت نزولی آمد و جوری شد که رئیس کل بانک مرکزی به مردم گفت قیمت ارز بالاتر از این است و نمی توانست قیمت ارز را بالاتر ببرد. 

* آنچه من نسبت به ایران و نجات کشور سال ۹۲ فکر می‌کردم همان را بی‌کم و کاست فکر می‌کنم که راه نجات کشور اعتدال و تعامل سازنده است. اعتدال در داخل و خارج و تعامل در داخل و خارج.

* کشور باید توسعه پیدا کند و به اوج برسد و کشور الگو برای کشورهای منطقه باشد. چطور ما توانستیم ۷ قطعنامه خطرناک را از سر ملت ایران برداریم. اینکاری که وزیر خارجه و فعالان در مذاکرات پیمودند راه ساده ‌ای نبود. 

* {با اشاره به موفقیت در برداشتن قطعنامه‌ها علیه ایران} قطعنامه ۲۲۳۱ خط بطلان بر تمام قطعنامه‌های فصل هفتی کشید. این ارده ملت ایران ما را به ثمر رساند و البته مقام معظم رهبری ما را هدایت کرد. هیچکس در تعامل با کشورهای جهان به ۱۰۰ نمی‌رسد. 

* مذاکره کار سخت و مشکلی است. آسان ترین کار این است که بگوئیم نمی شود کاری کرد. در همان روزهای اولیه ملت و دولت با هدایت رهبری توانستیم کار بزرگی را انجام دهیم. همه مردم آثار برجام را دیدند. ۱۶ هواپیما آوردیم و میلیاردها دلار سرمایه وارد کشور شد. 

*در وسط مذاکرات وزیر خارجه ‌آمریکا به یکی از مقامات ما گفت من وقتی استقبال مردم اصفهان را از روحانی در تلوزیون دیدم و قدرت این دولت را دیدم،‌استقبال مردم اصفهان در دولت یازدهم در میدان نقش جهان دنیا را تکان داد البته بقیه استان‌ها همین عظمت را آفریدند. مردم در صحنه بودند و حمایت کردند و در روزهای پیروزی و موفقیت کف زدند.

*حالا کسی ممکن است بگوید در تعامل سازنده اگر شما ۱۰۰ خواستید به ۹۰ رسید من می گویم همیشه این طور است هیچ کس در تعامل با کشورهای جهان به ۱۰۰ نمی‌رسد  دنبال ۱۰۰ هست اما کمتر از ۱۰۰ می‌رسد چون طرف مقابل هم دنبال ۱۰۰ است و آن هم دنبال منافع خودش هست.

* در پارس جنوبی دیروز جشن گرفته شد برای بیست و هفتمین سکو در دریا. این در سایه چی بود؟ همه این طرح‌ها خاک می‌خورد. برجام باعث شد قطعات و کمپرسورها رسید. ما آمدیم و یک پیشرفتی را شاهد بودیم. آمار سال ۹۵ رشد اقتصادی ما ۱۲.۴۵ بود. تورم ما هم تک رقمی است. این جادو جنبل نیست. 

* طبیعی است وقتی ما با کشوری تفاهم و قراردادی می بندیم این توافق دائمی نیست. ما توافق دائمی در تاریخ نداریم. ما باید ببینیم اصل پیمان را در آن زمان انجام می‌دادیم بهتر بود یا انجام نمی‌دادیم. ما کار دیگری نمی‌توانستیم انجام دهیم. وقتی این پیشرفت را ایران کرد ارتجاع منطقه، صهیونیسم و تندروهای آمریکا اول آمدند منطقه ما را بهم ریختند. موصل در خرداد ۹۳ به دست داعش سقوط کرد.

* وزیر خارجه عربستان بلند شد در ژنو و وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم به اروپا رفت و به آمریکایی‌ها گفتند الان مذاکره نکنید و ما نفت را ارزان می‌کنیم. ما در شرایط داعش، نا امنی منطقه و در شرایط فشار و با نفت ۳۰ دلار نگذاشتیم این تکانه‌ها کشور را بهم بریز و رفتیم به توافق رسیدیم. 

* اسرار را اسرائیلی ها از کشور خارج کردند و پیش ترامپ بردند و ترامپ هم از توافق خارج شد. ما یک نقص بزرگ داشتیم و آن اینکه طوفانی که ایجاد می شود و بمبی به سر مردم ریخته می‌شد می‌گفتند دولت کجاست؟. اینهم توطئه دشمن بود رسانه‌های ما حریف رسانه‌های دشمن نشدند. 

* وقتی وارد جنگ می‌شویم سخت می‌شود. ما ۱۱۶ میلیارد دلار در دو سال و خرده‌ای درآمد نفتی نداشتیم. وقتی دلار نیاید قیمت آن زیاد می شود. در این شرایط انتظار این بود حتی مخالفین دولت هم می‌آمدند و کنار ما می‌آمدند یا لااقل تخریب متوقف می شد. من فرمانده این جنگ اقتصادی بودم اما بدون سرباز.

* علی رغم اینکه مسیر دلار ما و فعالیت اقتصادی ما متوقف نشد. من نمینه آن را همین «علی برکت الله» می‌دانم. فشاری که در سال ۹۷ به ما شد توانستیم در سال ۹۸ شروع کنیم به جبران. اما کرونا آمد و ما با یک مشکل عظیم در بهار ۹۹ مواجه شدیم. 

* من می‌دانم مردم در این سه سال چقدر زجر کشیدند. اقتصاددانان آن را برای مردم باز کنند. البته در برابر این فشار توان ما کمتر بود. ما توانستیم بخشی از مشکلات را جبران کنیم. در این موج پنجم سختی‌های فراوانی داریم.

ادامه دارد...

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۹۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای شکسته شدن استخوان به گوش می‌رسد | ما می‌دانستیم سفره مردم کوچک شده!

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفت: اگر قرار باشد یک نکته بگویم توسعه ایران است. موضوع دوم مسائل جاری ایران است. معیشت مردم ایران سخت شده. روزی که آقای روحانی در سال ۹۲ دولت را شروع کرد، تورم حدود ۴۰ درصد بود و رشد اقتصادی سال ۹۱ منفی ۷ درصد بود. خب ما‌ها می‌دانستیم که این اعداد وقتی در اختیار ما قرار می‌گیرد، تورم ۴۰ درصد، رشد اقتصادی سال قبل منفی ۷ درصد، یعنی سفره مردم کوچک شده. یعنی کیک زندگی مردم ایران کوچک شده. به هر کسی سهم کمتری نسبت به سال قبل می‌رسد.

 

به گزارش اعتماد جهانگیری در ادامه افزود: مردم هر سال می‌خواهند کمی این کیک بزرگتر شود و سهم بیشتری به زندگی‌شان بیاید. وقتی این کیک کوچکتر می‌شود و جمعیت هم زیادتر می‌شود، سهم مردم خیلی کم می‌شود و مردم این را در زندگیشان حس می‌کنند. بلافاصله یک امیدی آمد، تورم شروع به کاهش پیدا کردن شد. تورم ۴۰ درصد به ۲۵ رسید و بعد ۱۱ درصد، ۶ درصد، ۸ درصد. معلوم است که می‌شود تورم را کاهش داد. نمونه روشن وجود داشته. ۹۲، ۹۳، ۹۴، ۹۵، ۹۶ هر سال تورم کاهنده از ۴۰ درصد به شش درصد رسیده.

مسائل بین‌المللی که حل می‌شود، برجام که حل می‌شود، در یک سال که فقط برجام داشتیم بیش از ۸۰ میلیارد دلار شرکت‌ها و کشور‌های خارجی با ایران تفاهمنامه و قرارداد امضا کردند که به ایران خط اعتباری بدهند که برنامه‌های توسعه‌ای در ایران اجرا شود. پس این کشور جاذبه دارد. وقتی این شرایط باشد می‌توان کشور را به توسعه رساند. ترامپ که از برجام کنار رفت، معلوم بود وارد دوره جدیدی شده‌ایم.

معلوم بود یک آدم ابله رئیس‌جمهور آمریکا شده، قدرت هم دارد و می‌تواند ایران را اذیت کند. ما گفتیم اقتصاد را یک جوری اداره کنیم که زندگی مردم آسیب نبیند. این سفره از این کوچکتر نشود. مگر کسی دیگر هست که بگوید مسائل اقتصادی را می‌دانم، ولی دوباره ارز ترجیحی می‌گذارم. نه آقا یک مواقعی هست مثل جنگ اقتصادی شما مجبور می‌شوید کوپن بدهید، سهمیه‌بندی کنید، مجبور هستید یک کاری کنید که از زندگی مردم حفاظت کنید.

آقای مهندس موسوی چه کار می‌کرد؟ کالا‌ها را کوپنی کرده بود و سهمیه هر چیزی مشخص بود و می‌گفت حداقل‌ها را باید به خانواده ایرانی برسانم. این هم جنگ اقتصادی بود. ولی هر جنگی یک دوره‌ای باید داشته باشد. نمی‌شود بی‌نهایت ادامه داد. بی‌نهایت ادامه بدهیم، قربانی‌اش مردم هستند. نباید در این تردید کرد. یک دوره‌ای بود که می‌شد از موضع عزت مسائل را با دنیا حل کرد. من فکر می‌کنم معیشت مردم مسئله دوم است.

از ۹۷ تا الان مردم با تورم حدود ۴۰ درصد روبه‌رو هستند. همین امسال که دولت گفت کنترل می‌کنیم، رهبری سال «کنترل تورم» نامگذاری کرد، الان تورم دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل، ۴۳ و خرده‌ای درصد است و حتماً تا پایان سال هم بالاتر می‌رود. فرهنگی و کارمند ناراضی می‌شوند. حقوق کم می‌شود، کارگر ناراضی می‌شود، سفره مردم کوچک می‌شود. دومین موضوعی که خواهم گفت این است که مسئله معیشت مردم را جدی بگیرید. صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد.

باید مسئله اقتصاد مردم را حل کنیم. دولت می‌تواند راهکار پیدا کند و حل کند. ناترازی‌ها مسئله جدی است. ما ناترازی‌هایی داریم که به دلیل عدم تصمیم‌گیری بموقع پیچیده‌تر و سخت‌تر شده و هر روز بخواهیم تصمیم بگیریم، سخت‌تر از روز قبلش خواهد شد.

آب امروز یک مسئله جدی برای ایران است. ایرانی که می‌خواهد توسعه پیدا کند، الان وقتی برای مجوز مراجعه می‌کنید می‌گویند این واحد صنعتی، واحد تولیدی شما اگر آب بخواهد ما نداریم که بدهیم. هوا یک مسئله جدی مردم شده. کلانشهر‌ها یک جور درگیر هستند. تالاب‌ها یکی بعد از دیگری در حال خشک شدن است.

دیگر خبرها

  • رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد / تاکید ژنرال عاصم منیر بر جلوگیری از به خطر انداختن روابط دو کشور
  • سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • صدای شکسته شدن استخوان به گوش می‌رسد | ما می‌دانستیم سفره مردم کوچک شده!
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • فروپاشی اقتصادی با ارز ۹۰ هزار تومانی
  • عباس عبدی بررسی کرد؛ تفاوت سه سال اول دولت رئیسی با روحانی
  • درآمد خالص ملی سرانه در دولت روحانی ۳۰ درصد کم شد/ در دولت رئیسی ۱۴ درصد بهبود یافت
  • عباس عبدی: شاخص‌های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب‌تر از ۳ سال اول دولت روحانی است
  • شاخص های ۳ سال اول دولت رئیسی عقب تر از ۳ سال اول دولت روحانی است /سندچشم انداز ۲۰ ساله ایران ناکام بود
  • آمار بدون روتوش نهضت ملی مسکن/ ساخت ۴ میلیون مسکن شاید وقتی دیگر!