Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سپاه پاسداران به برخی اظهارات درباره اعزام هواپیما و بالگرد برای اطفاء حریق گسترده در جنگل‌های ترکیه واکنش نشان داد.

ایران برای خاموش کردن آتش سوزی وسیع جنگل های ترکیه به کمک این کشور همسایه شتافته است.

بنا به اعلام سپاه پاسدارن در پی درخواست کشور ترکیه از جمهوری اسلامی ایران برای کمک به اطفاء جنگل‌ها و حریق‌های ایجاد شده در استان‌های مختلف این کشور و بر اساس ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به اعزام یک فروند هواپیمای ایلوشین ۷۶ ودو فروند بالگرد ام آی ۱۷۱ جهت کمک رسانی به عملیات اطفاء به کشور ترکیه اقدام نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویری از عملیات هواپیمای آب‌پاش سپاه دیروز در رسانه‌های ترکیه منتشر شد. رسانه‌ها و کاربران ترکیه از این اقدام ایران تمجید کردند.

با این حال در داخل ایران برخی از این انتقاد می‌کنند که چرا سپاه در آتش سوزی‌های وسیع جنگل‌های ایران دخالت نمی‌کند و امکاناتش از جمله هواپیمای اب‌پاش را به کار نمی‌گیرد.

امید سجادیان از فعالان محیط زیست و دبیر اجرایی نهضت محیط زیست با اشاره به آتش سوزی جنگل‌های زاگرس گفت: «جنگل‌های زاگرس و استان کهگیلویه و بویراحمد طبیعی هستند از ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ سال عمر دارند و تاثیر بسزایی در سیستم اکولوژیک دارند اما متاسفانه برای مسئولان اهمیت و اولویت ندارند و با وجود داشتن هواپیمای آتش نشان، این هواپیما را به منطقه جهت کمک اعزام نکرده اند در حالی که جنگلهای کشور ترکیه سوزنی و دست کاشت هستند.»

او افزود: "اگر امکانات و هواپیمای آتش نشان داریم چرا در مواقع ضروری و بحران به داد خودمان نمی رسید؟ با وجود این امکانات باید نیروهای مردمی و داوطلب با دست خالی به جنگ آتش بروند و مصدوم شوند و همچون" البرز زارعی" منجر به مرگ آنها شود."

در این رابطه سردار سرتیپ دوم خلبان شمس الدین فرزادی پور فرمانده عملیات هوایی نیروی هوافضای سپاه توضیحاتی ارائه کرد.

او به تسنیم گفت: «یکی از ماموریت‌های ما کمک به ماموریت‌های مردم یاری سپاه و سایر ارگان‌های کشور است. در مورد ماموریت اطفای حریق باید گفت که این ماموریت به دو صورت حمل نفر و تجهیزات و همچنین عملیات آب ریزی هوایی صورت می‌گیرد.»

این مقام هوافضای سپاه تاکید کرد: «ما از زمان دستیابی به تجهیزات اطفای حریق هوایی در تمامی حوادث آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع که در داخل کشور اتفاق افتاده حضور موثر و تعیین کننده داشته ایم که اجرای بیش از ۱۱۰۰ سورتی پرواز اطفای حریق توسط هواگرد‌های سپاه خود گویای این امر است.»

سردار فرزادی پور با بیان اینکه ما تنها در یکماه اخیر بیش از ۲۳۰ سورتی پرواز اطفای حریق در داخل کشور انجام داده ایم، افزود "یکی از ماموریت‌های مهمی که ما انجام دادیم اطفای حریق هور العظیم در سال ۹۷ بود. در این سال هواپیمای ایلوشین ۷۶ ما برای نخستین مرتبه عملیات اطفای حریق را انجام داد و کادر پروازی در این عملیات طی یک روز قریب به ۱۰ سورتی پرواز اطفای حریق انجام داد که در نوع خورد یک رکورد محسوب می‌شود. این یعنی کادر پروازی ما روزانه ۱۰ سورتی پرواز انجام دادند و هر روز ۱۴ ساعت درگیر عملیات اطفای حریق بودند."

او در پاسخ به برخی شبهات مبنی بر عدم اجرای پرواز اطفای حریق از سوی سپاه بدلیل پرداخت نشدن بدهی‌ها از سوی برخی ارگان‌ها گفت: "این موضوع کذب محض است و در چند سال اخیر هرکجا از ما در خواست کرده اند و نیاز به حضور هواگرد‌ها و تجهیزات ما بوده است بدون چشم داشت به اجرای ماموریت پرداخته ایم."

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سپاه اطفای حریق پرواز اطفای حریق سورتی پرواز آتش سوزی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان 

 سردار رضا بنی اسدی فر فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا، با اشاره به اعزام اولین گروه زائران عمره از فرودگاه حضرت امام خمینی (ره)، گفت: اعزام زائران با امنیت کامل و در آرامش شروع شده و در ۱۱ ایستگاه پروازی ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیات اعزام زائران حج عمره از سر گرفته شد که پلیس فرودگاه‌های فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با آمادگی کامل تا ۱۳ اردیبهشت ماه عملیات رفت را به پایان خواهد رساند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: امسال با هماهنگی صورت گرفته تمام پرواز‌ها توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران صورت می‌پذیرد و بیش از ۵ هزار زائر عمره و خدمه، از طریق فرودگاه‌های مشخص شده، اعزام خواهند شد.

سردار بنی اسدی فر در خصوص دارو‌های ممنوعه در کشور عربستان، گفت: ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان ممنوع استکه شامل هیرومرفین، آمپول پتیدین، آمپول مرفین، شربت اکسپکترانت کدئین، قرص و آمپول ترامادون، قرص متیل فنیدات، آمپول و قرص بوپرنورفین، آمپول و قرص دیازپام، قرص استامینوفن کدئین، شربت و قرص متادون است و زائران مراقب این مسأله باشند.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: همکاران من در فرودگاه‌های سراسر کشور عملیات حج عمره را به عنوان یک فرصت تلقی کرده و متقاضی خدمت به زائرین خانه خدا در این ایام است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی شورای شهر قم به انتقادات از سفر مدیران شهری به اروپا
  • همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است
  • ممنوعیت ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان 
  • وضعیت تجهیزات آتش نشانی در ایران چگونه است؟
  • تمجید چهره های سیاسی ترکیه از عملیات ایران علیه اسرائیل؛ سپاه ابرهه توسط ابابیل آهنین ایران مورد هدف قرار گرفتند ...
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در ترکیه
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق
  • واکنش وزیر علوم به انتقادات دانشجویان به عدم حضور در دانشگاه‌ها
  • اطفای حریق در یک کارگاه آهنگری در محله پامنار تهران
  • حریت: پس از سفر اردوغان به عراق، عملیات زمینی علیه پ‌ک‌ک آغاز می‌شود