Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-25@21:18:11 GMT

ورود شرکت‌های فناور برای تولید غشاهای RO سودآور است

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۹۹۵۰

ورود شرکت‌های فناور برای تولید غشاهای RO سودآور است

مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس به اهمیت المان غشایی RO در واحدهای آب شیرین‌کن اشاره و تأکید کرد: ورود شرکت‌های فناور و دانش بنیان به این صنعت افزون بر رفع چالش و نیاز صنایع، از نظر اقتصادی و سودآوری نیز بسیار ارزشمند خواهد بود.

به گزارش خبرنگار شانا، علی زال‌خانی امروز (دوشنبه، ۱۱ مردادماه) در سومین رویداد به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری اولترافیلتر و غشاهای اسمز معکوس مصرفی پتروشیمی با اشاره به اهمیت شیرین‌سازی آب اظهار کرد: کمتر از ۲ درصد از منابع آبی شیرین جهان قابل دسترس است که از این مقدار نیز تنها یک صدم درصد به راحتی از طریق رودخانه‌ها قابل دسترس است و باید بیشتر به موضوع تصفیه و شیرین‌سازی آب توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بحران کمبود آب در ایران و نبود مدیریت مصرف کافی و حفاظت و صیانت از منابع اشاره کرد و افزود: ضروری است که با وجود سواحل پهناور دریا از فناوری‌های نمکزدا برای شیرین‌سازی آب شور در کشور بهره برد.

مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس با اشاره به انواع روش‌های شیرین‌سازی آب درباره روش اسمز معکوس (RO) که یکی از متداول‌ترین روش‌ها در دنیاست، گفت: جداسازی بدون تغییر فاز و انرژی مصرفی پایین، نصب آسان و کم هزینه، فضای کم مورد نیاز، قابلیت اتوماسیون و بهره‌برداری آسان، طراحی ماژولار و امکان توسعه سیستم، اقتصادی بودن و سازگاری با محیط زیست از مزایای این روش است.

زال‌خانی به اهمیت المان غشایی RO در واحدهای آب شیرین‌کن اشاره و تأکید کرد: واحد آب شیرین‌کن فجر انرژی خلیج فارس با ظرفیت اسمی بیش از ۱۲ هزار مترمکعب در ساعت سالانه به بیش از ۲ هزار المان غشایی RO نیاز دارد بنابراین ورود شرکت‌های فناور و دانش بنیان به این صنعت افزون بر اینکه یکی از چالش‌ها را برطرف می‌کند، از نظر اقتصادی و سودآوری نیز بسیار ارزشمند خواهد بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت فجر انرژی خلیج فارس فناوری پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز شیرین سازی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رحمن دشتی صبح سه‌شنبه در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری محیط زیست و پارک علم و فناوری اظهار کرد: پارک علم و فناوری خلیج فارس آمادگی دارد تا با تمام توان خود در زمینه‌های مختلف زیست‌محیطی با اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر همکاری کند.

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر اضافه کرد: ما معتقدیم که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در پارک، می‌توانیم راهکارهای نوین و مؤثری برای حل مسائل زیست‌محیطی استان ارائه دهیم.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر نیز با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست و لزوم استفاده از دانش و فناوری در این زمینه، اظهار داشت: امروزه با توجه به چالش‌های متعددی که محیط زیست با آن روبرو است، استفاده از دانش و فناوری نوین در حل این مشکلات ضروری است.

عبدالرحمان مرادزاده اضافه کرد: در این راستا، انعقاد این تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری خلیج فارس می‌تواند گامی مؤثر در جهت استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حل مسائل زیست‌محیطی استان باشد.

در راستای توسعه همکاری‌های مشترک و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حل مسائل زیست‌محیطی، تفاهم‌نامه همکاری میان اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر و پارک علم و فناوری خلیج فارس منعقد شد.

ایجاد بستر مناسب و به‌کارگیری توانمندی‌ها و ظرفیت‌های طرفین به منظور فراهم کردن زیرساخت‌ها و تمهیدات لازم برای توسعه همکاری‌های مشترک، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حل مسئله محیط زیستی و راه اندازی خانه فناور محیط زیست از جمله اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه است.

کد خبر 6086148

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند