Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@13:55:33 GMT

وارد بحران بسیار شدید کرونا ‌شده‌ایم

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۱۵۵۵

وارد بحران بسیار شدید کرونا ‌شده‌ایم

معاون وزیر بهداشت در مشهد گفت: متأسفانه کشور وارد بحران بسیار شدیدی شده و بسیاری از استان‌های بزرگ کشور در شرایط ناپایدار قرار دارند.

به گزارش مشرق، «قاسم جان‌بابایی» در نشست با رئیس، معاونان و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کشورمان در حال حاضر شرایط سختی را از نظر همه‌گیری ویروس «دلتا کرونا» تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه استان خراسان رضوی نیز به دلیل تردد و حضور مسافران، در شرایط نامساعدی از نظر تعداد بیماران بستری و سرپایی قرار گرفته است افزود: حتی اگر محدودیت‌هایی در ستاد ملی کرونا به تصویب برسد حداقل ۱۰ تا ۱۴ روز زمان لازم است تا نتایج آن مؤثر واقع شود؛ بنابراین تجربه‌های مناسبی که دانشگاه علوم پزشکی از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا داشته باید مورد استفاده قرار گیرد تا بتوان در شرایط کنونی به بیماران خدمات مناسبی را ارائه داد.

بیشتر بخوانید: افزایش ۳۸ درصدی فوتی‌های کرونا

وی ادامه داد: در حال حاضر، مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حجم زیادی از بیماران مواجه شده ‌و باید با استفاده از ظرفیت‌های درمانی و تجهیزاتی، خدمات به شکل مناسبی به بیماران ارائه شود. ضمن اینکه وزارت بهداشت پیگیر تأمین تجهیزات مورد نیاز بخش‌های بستری و مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه است و آنها را در اولویت قرار خواهد داد.

معاون درمان وزارت بهداشت ‌گفت: تأمین دستگاه‌های سی.تی.اسکن در بیمارستان‌های قائم(عج)، کامیاب، طالقانی، امداد و نجات جنوب و شهید هاشمی‌نژاد، از جمله برنامه‌هایی است که به طور حتم از طریق وزارت بهداشت پیگیری خواهد شد.

ببینید: عکس/ قاتل زنجیره‌ای در میان مردم

جان‌بابایی افزود: مشکلات کمبود دارویی بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به طور جدی پیگیری می‌شود.

معاون درمان وزارت بهداشت ‌تأکید کرد: باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمات‌رسانی به بیماران به صورت سرپایی استفاده کرد تا از مراجعه مستقیم و یا نیاز به بستری بیماران در مراکز درمانی جلوگیری شود.

وی از بیمه سلامت استان خواست ویزیت بیماران سرپایی معادل بیمار بستری را قبول کند و افزود: تمام بیمارستان‌ها باید برای راه‌اندازی بخش سرپایی اقدام کنند تا بتوان خدمات را به بیمارانی که نیاز به بستری دائمی در مراکز درمانی ندارند و تنها باید داروهای تزریقی را دریافت کنند به شکل سرپایی ارائه داد. 

جان‌بابایی با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت کلینیک‌های بخش خصوصی و یا وابسته به سایر ارگان‌ها برای ارائه خدمات سرپایی به بیماران و تزریق داروهای ویژه کرونا استفاده کرد، ادامه داد: بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه، ظرفیت خدمات رسانی به بیماران را دارا هستند و نیازی به راه اندازی بیمارستان‌های صحرایی نیست.

معاون درمان وزارت بهداشت ضمن قدردانی از رییس و تمامی مدیران و مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیرکرونایی اظهار کرد: بیش از ۱۸ ماه است که بیمارستان‌ها و مدافعان سلامت در حوزه بهداشت و درمان در خط مبارزه با کرونا در حال خدمات رسانی به بیماران هستند و به طور حتم هیچ‌کس به اندازه این افراد، دلسوز مردم نیست و آنها تمام همّ و غم خود را برای کاهش رنج بیماران و نجات جان هم‌وطنان خود به کار بسته‌اند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو سلامت دلتا کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت ویروس کرونا آمار مبتلایان به کرونا معاون درمان وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمات رسانی به بیماران بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۱۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت گفت: ۴۶پروژه خدماتی و پزشکی در استان تکمیل و تحویل شده است.
دکتر عبداله دیدبان با بیان اینکه در دولت سیزدهم شاهد توسعه و پیشرفت زیرساخت‌های درمانی و پزشکی در سطح است قزوین هستیم اظهار کرد: بعد از سفر رییس جمهور به استان قزوین و تخصیص اعتبارات روند اجرای پروژه‌های درمانی و پزشکی استان قزوین جان تازه‌ای گرفته است.
وی افزود: در سی ماه گذشته ۴۲ پروژه درمانی و پزشکی در سطح استان قزوین تکمیل و به بهره برداری رسیده است و دو پروژه نیز به طور موقت تحویل داده شده است.
این مقام حوزه بهداشت و درمان استان یادآور شد: ۶٠ پروژه نیز با پیشرفت‌های مختلف تا ۸۵درصد در حال اجرا است که خدمات رسانی این پروژه‌ها در سطح استانی و ملی است.
دیدبان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از پروژه‌های مهم در حوزه درمان که در حال اجراست پروژه بیمارستان ۷٠٠ تختخوابی است که در حال حاضر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد این در حالی است که تا قبل از دولت سیزدهم پیشرفت این پروژه ۹ درصد بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: یکی از پروژه‌های مهم دیگر احداث بیمارستان اعصاب و روان است که این مجموعه در مساحتی بالغ بر ۶۵٠٠ متر مربع با ۱۵٠ تخت به بهره برداری خواهد رسید.
این مقام گفت: در مجموع برای احداث پروژه‌های درمانی و پزشکی در استان هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
دیدبان در حوزه درمان نیز خاطرنشان کرد:در بخش MRI در استان قزوین پنج دستگاه فعال داریم.
این مقام حوزه بهداشت و درمان استان قزوین در ادامه افزود:هم اکنون در استان قزوین ۲ مرکز جراحی چشم وجود دارد و به ارایه خدمات به بیماران می‌پردازد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص رتبه دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه ۱۸را دارد.
دیدبان در ادامه از رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حوزه غذا و دارو خبر داد.
ارائه بیش از ۴۵۰ نوع خدمات در مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت از دیگر اقدامات حوزه بهداشت و درمان استان است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به آنها اشاره کرد.
دیدبان در ادامه از کمبود متخصص بیهوشی اتاق عمل در بیمارستان‌های استان گلایه کرد و گفت: کمترین فارغ‌التحصیل در رشته بیهوشی در استان قزوین در سال‌های اخیر وجود دارد و این آمار رو به کاهش است.
کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز در این نشست خبری گفت: در سال ۱۴۰۲ حوزه نظارتی فعالیت‌های مستمری داشته که ماحصل آن ۲ هزار و ۳۷۶ نظارت انجام شده است.
کشاورز در خصوص فعالیت‌های نظارتی اظهارداشت: ۱۶۱ مورد اخطار کتبی، ۳۱ مورد تعزیرات، ده مورد نظام پزشکی، چهار مورد دادسرا و یک مورد پلمب انجام شده است.
کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی: ۱۵ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از سایر استان‌ها هستند.

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد