Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با توجه به زیر ساخت‌های صنعتی که در حوزه لوازم خانگی شکل گرفته، وزارتخانه با ورود محصولات لوازم خانگی برند‌های خارجی که در زمان تحریم‌ها کشور را ترک کرده اند، مخالف است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، آقای مهدی صادقی نیارکی از تصویب آیین کار شورای سیاستگذاری توسعه صنعت لوازم خانگی با حضور تشکل‌های تخصصی خبر داد و گفت: این شورا با هدف صیانت از صنعت لوازم خانگی، توسعه و تعمیق ساخت داخل و حرکت به سمت نوآوری و حمایت از ارتقاء فناوری به صورت مستمر برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ارتقاء کیفیت لوازم خانگی و صیانت از اشتغال مولد را از دیگر اهداف این شورا عنوان کرد و افزود: با تشکیل این شورا، ارتقای جایگاه صنعت لوازم خانگی و حمایت از صنایع بومی با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد.
صادقی‌نیارکی، توسعه صنعتی را منوط به توانمندسازی بخش خصوصی و جامعه صنعتی کشور برشمرد و ادامه داد: سیاستگذاری برای توسعه این صنعت راهبردی، احصای موانع پیش روی تولید و تسهیل‌گری و بهبود فرآیند‌های اجرای در صنعت لوازم خانگی، از جمله وظایف این شورا خواهد بود.
وی در ادامه، شکل‌گیری انجمن قطعه سازی در این صنعت را گام مهمی در توسعه این صنعت توصیف کرد و گفت: برای تسهیل در فرایند سیاستگذاری باید هماهنگی بین تشکل‌های بخش خصوصی ایجاد شود تا بستر مناسب برای حضور موثر این صنعت در نهاد‌های تصمیم ساز فراهم شود.
به گزارش وزارت صمت؛ بررسی آمار‌های رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید 296 هزار و 800 دستگاه انواع ماشین لباس‌شویی توسط شرکت‌های داخلی از ابتدای امسال تا پایان خرداد ماه و رشد 40 درصدی آن در هم‌سنجی با پارسال است.
برپایه این آمارها، تولیدکنندگان لوازم‌خانگی سه ماهه نخست امسال را با تولید 482 هزار و 700 دستگاه یخچال و فریزر به پایان بردند. آماری که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (تولید 373 هزار و 700 دستگاه) رشد 29.1 درصدی نشان می‌دهد.
همچنین تا پایان خرداد ماه کارخانجات داخلی با ثبت رشد 19.9 درصدی در تولید تلویزیون، 268 هزار و 900 دستگاه از این محصول تولید کردند. این در حالی است که آمار بهار 99 تلویزیون‌سازان 242 هزار و 200 دستگاه بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزارت صمت صنعت لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاه‌میرزایی روز گذشته در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاه میرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاه میرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاه میرزایی افزود: توجه به مسئولیت اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاه میرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵ درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاه میرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

کد خبر 6087332 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • چه دلایلی ایران رادیاتور را در رادیاتور محبوب کرد؟
  • کشف تعداد ۱۶۶ دستگاه لوازم خانگی قاچاق در همدان
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • دخانیات و لوازم خانگی بیشترین کالای قاچاق در قم بود
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و خلاقیت، لازمه پیشرفت صنعت پتروشیمی در بازارهای جهانی