مجموع بستریهای کرونا در کرمان از مرز ۲۹ هزار نفر گذشت
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۲۲۶۶
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، مهدی شفیعی بعد از عصر امروز در تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان کرمان اظهار کرد: موارد بستری قطعی ابتلا به کرونا هماکنون در بیمارستانهای استان ۱۰۶۱مورد است که به تفکیک در کرمان ۶۱۴ نفر، رفسنجان ۹۱ نفر، جیرفت ۱۸۷ نفر، بم: ۷۵ نفر و سیرجان ۹۴ نفر بستریاند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان کرمان را ۲۹ هزار و ۱۶۱ نفر برشمرد و گفت: موارد جدید بستری در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای استان ۲۴۴ مورد بوده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
شفیعی تعداد فوتیهای قطعی به علت ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان را ۱۸ نفر و مجموع فوتیهای کرونا در استان را ۳ هزار و ۵۸۹ مورد اعلام کرد.
انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس
کلیدواژه: بستری آمار کرونا استان کرمان علوم پزشکی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
شمار ابتلای جدید به کرونا در مازندران تکرقمی شد
به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، کرونا کماکان با فراز و فرود موارد ابتلا و بستری بیماران در مراکز درمانی همراه است درحالیکه هیچ فوتی نداریم.
همچنین طی ۲۴ساعت گذشته نیز تعداد ۸ بیمار مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.
طی این مدت تعداد ۹ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستانها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
هم اکنون ۳۵ بیمار بعلت کرونا در این مراکز بستری که از این تعداد ۷ بیمار در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در حال حاضر ۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بسترى هستند، همچنین در ۲۴ ساعت گذشته یک بیمار جدید بستری و ۲ بیماری هم ترخیص شد.
همچنین ۲ بیمار هم در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری است.
براین اساس در شبانهروز گذشته با شناسایی تعداد ۹ بیمار کرونایی جدید، تعداد بستریشدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به ۴۱ نفر رسید که از این تعداد ۹ نفر بدحال هستند.
طی شبانهروز گذشته موردی از فوتی براثر کرونا در استان مازندران گزارش نشده است.
به گزارش فارس، واکسیناسیون، ماسک زدن، استقرار تهویه مناسب در اماکن سربسته، رعایت و مراقبت بهداشتی به ویژه در تجمعات ضروری است.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/ غ