Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@18:10:16 GMT

آب، راه و گردشگری؛ اولویت‌های مهم خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۲۳۴۰

آب، راه و گردشگری؛ اولویت‌های مهم خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: اولویت اول استان خراسان جنوبی در حال حاضر آب، آبخیزداری، راه، آموزش و بهداشت و مباحث گردشگری است.

مجید پورعیسی، امروز دوشنبه 11 مرداد ماه در  آستانه روز خبرنگار، در نشست خبری با رسانه های استان ضمن تبریک روز خبرنگار و تشکر از تلاش های همه اصحاب رسانه در خراسان جنوبی به ویژه خبرنگاران پرتلاش و متعهد استان،  به تشریح وظایف، فعالیت ها و اقدامات مهم این سازمان در استان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در این سازمان معاونت های متعددی وجود دارد و این معاونت‌ها، مأموریت ها را  به گونه ای مدیریت می کنند که سازمان بتواند یک کار واحد و فرایند خاصی را پیگیری کند، بیان کرد: عمده فعالیت هایی که سازمان دنبال می کند رصد توسعه ای استان است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین معاونت در سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاونت  برنامه و بودجه است تصریح کرد:  از طریق این معاونت می توانیم منابع تأمین اعتبارحوزه هزینه ای و تملک را در استان داشته باشیم و به نحو مطلوب در خصوص آن برنامه ریزی کنیم.

پورعیسی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی را یکی دیگر از معاونت های این سازمان که در در حوزه اداری و استخدامی، بحث ساماندهی ، تامین و نگهداشت نیروی انسانی و ساماندهی ساختار، مدیریت و اریابی عملکرد در دستگاههای اجرایی استان و یکی از مهمترین برنامه ها و اهداف این حوزه استقرار و توسعه دولت الکترنیک بوده و به طور کلی میتوان گفت نظارت بر اصلاح نظام اداری را در استان دنبال میکند.

وی در تشریح اهمیت معاونت آمار و اطلاعات سازمان مدیریت وبرنامه ریزی نیز با بیان اینکه  تمامی شاخص هایی که فکر می کنیم باید در سطح استان ارتقا دهیم تا به متوسط کشور برسیم معمولاً  از طریق شاخص ها و اعداد انجام می شود، در ادامه تصریح کرد: به این وسیله می توان فهمید در سنوات گذشته رشد و توسعه در چه حد بوده است و آسیب ها شناسایی و برای رفع آن و رسیدن به هدف مطلوب  برنامه ریزی کرد.

وی افزود: این معاونت در راستای توسعه فردی کارکنان دولت و انجام پژوهش های کاربردی در استان مدیریت آموزش و پژوهش  نقش بسزایی داشته، بالاخص با راه اندازی کانون ارزیابی مدیران در استان کمک بزرگی برای دستگاههای اجرایی و همکاران خوب و پرتلاشمان در دستگاههای اجرایی به شمار میآید که هم در در راستای صرفه جویی و انجام به موقع و صحیح دستورالعمل انتصاب مدیران خواهد بود.

مدیریت نظام فنی و اجرایی نیز از جمله مدیریت های دیگری بود که وی در این نشست خبری، پیگیری  بحث اجرای نظام فنی  در سطح استان شهر و روستا  و منظر نما و مبلمان شهر و روستا  و رتبه بندی پیمانکاران را  از مهمترین وظایف این مدیریت برشمرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با بیان اینکه این سازمان،  یک فرایند هم اندیشی و خرد ورزی و نظام فکری را در استان و کشور ساماندهی می کند، گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی  برای مدیران ارشد نظام و استان تصمیم سازی کرده و نقش مشاور را ایفا می کند تا به مدیران کمک کند که در هر موقعیتی، چه اولویت هایی را و در چه زمانی در دستور کار قرار دهند و حمایت شوند.

وی ادامه داد: عمده کاری که چند سال اخیر در استان انجام شده پیگیری و رصد برنامه ششم توسعه بوده است چراکه باید برنامه محور باشیم و زمانی که برنامه ای در کشور طراحی می شود سعی می کنیم برشی از آن را در استان پیاده کنیم.

پورعیسی با تأکید بر اینکه وقتی برنامه ای وجود داشته باشد اولویت ها نیز مشخص است و منابع هم براساس همان برنامه توزیع می شود، تصریح کرد: در چند سال گذشته نگاهی که کشور به خراسان جنوبی داشته بسیار خوب بوده است. چون مسئولان رده بالا متوجه شده اند که ظرفیت های بسیار بالایی در استان وجود دارد. ولی در حوزه های مختلف عدم تعادل هایی وجود دارد  و پیش از این هم متأسفانه منابع ضعیفی تزریق شده است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاران در این نشست خبری در خصوص اهم فعالیت ها و اقدامات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سالهای اخیر  برای استان اظهار داشت: در سه سال اخیر از طریق پیگیری های سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مساعدت وزراتخانه ها، در بعضی از سرفصل های منابع مثل راه ، آبخیزداری، قنوات، مباحث پزشکی و دامپزشکی، اعتبارات استان تا چهار برابر افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان با بیان اینکه در حوزه راه، دو هزار و 400 میلیارد تومان قرارداد داریم که انشاله پس از  عملیاتی شدن تا چهار سال آینده عمده جاده های استان  دو بانده خواهد شد، گفت:  علیرغم شیوع ویروس کرونا، در حوزه بهداشت و درمان نیز توانستیم  اعتبارات و نیروی انسانی خوبی جذب کنیم.

پورعیسی گفت: اگر منبع آب پایدار داشته باشیم باعث می شود که نظام جغرافیایی و منابع طبیعی قدرت و قوت بگیرد. وی با با اشاره به اینکه در حوزه  قنوات انتظار داریم 25 درصد منابع آبی را استحصال کنیم و باید تلاش کنیم تا با  هدف گذاری و برنامه ریزی آن عدد را به 50 درصد باید برسانیم، وی ظهار داشت: در این حوزه در ساله های گذشته اگر 10 واحد عدد پول دریافت می کردیم الان به 100 واحد ارتقا پیدا کرده است . این دستاورد بسیار مهم و بزرگی است که با تلاش ها و پیگیری های همکاران ما در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و عنایت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور محقق شده است. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان اینکه اولویت اول استان خراسان جنوبی در حال حاضر آب، آبخیزداری، راه، آموزش و بهداشت ومباحث گردشگری است، از دستاوردهای بزرگ در مباحث مهم و  کلان استانی مثل شروع راه آهن، انتقال آب از دریای عمان، و توجه ویژه به حوزه بزرگراه ها، مطالعات گسترده در حوزه معدن برای کامل کردن زنجیزه بهره برداری از معادن در راستای بازگشت  منافع آن به استان، همچنین مطالعات اساسی در حوزه مرز با تأکید بر باز بودن هر چهار مرز و تقویت  روابط خارجی به ویژه در حوزه‌های اقتصادی خبر داد.

وی اظهار کرد: یکی از کارهای ارزشمند سازمان مدیریت وبرنامه ریزی، تمهید انتقال دانش  برای دولت محترم آینده بوده که وقتی دولت جدید مستقر شد دیگر نیاز به مطالعات ژرف نباشد.

وی گفت: این برنامه ها به شکل کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مکتوب شده که در بخش های مختلف کاربرد دارد.

وی، هم پیوندی ایجاد شده با تمامی استان های دارای اشتراکات را اقدام مهم سازمان مدیریت و برنامه ریزی برشمرد و گفت: توانمند سازی نیروی انسانی نیز به شکلی دنبال می شود تا بتوان نیروی ماهر با تجربه و توانمند را شناسایی کرد و دستگاه های اجرایی از طریق نیروهای با پتانسیل بالا بهره وری بیشتری داشته باشند. وی در پایان ضمن بیان این مطلب که رسانه های استان به ویژه خبرنگاران پرتلاش، متعهد، با انگیزه، و فداکار خراسان جنوبی، با پیگیری های همیشگی خودشان قطعاً در این دستاوردها سهیم هستند و باید همواره قدردان تلاشهایشان بود.

پورعیسی اظهار امیدواری کرد: با توجه ویژه دولت جدید و ظرفیت‌های موجود در استان، در سالهای آینده شاخص های متعدد خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری باشد و مردم خوب استان از رفاه و  آسایش و آرامش بیشتری در حوزه‌های مختلف برخودار باشند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرمايه گذاري سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان رئیس سازمان مدیریت خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی از خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به بخش کشاورزی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی به یک هزار و 362 هکتار اراضی زراعی، یک هزار و 218 هکتار باغی، 20 کیلومتر جاده بین مزارع، 46 رشته قنات، 450 مترمکعب استخر ذخیره آب و 10 کیلومتر کانال و لوله‌گذاری مزارع استان خسارت وارد کرده است. مجموع خسارت وارد شده به بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی 145 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی، خسارت وارده به بخش عشایری را 4 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بارندگی‌ها به یک هزار و 753 کیلومتر ایل راه، 10 اماکن دامی و 15 رأس دام عشایر خسارت وارد که است.

آخوندی بیان کرد: در بخش زیرساخت توزیع شبکه برق نیز سه میلیارد و 500 میلیون تومان خسارت به شبکه فشار متوسط وارد شده است. خسارت وارده به بخش راه در استان 530 میلیارد تومان بوده که دو هزار و 152 ابنیه شامل پل، آب نما و دیوار حفاظتی خسارت دیده‌اند.

وی عنوان کرد: این رقم برآورد اولیه است و خسارات عمرانی در حوزه شهری در حال جمع آوری است. خسارات با توجه به شدت بارندگی در بخش‌های راه، کشاورزی و زیرساختی متفاوت بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی تصریح کرد: بارندگی‌ در تمامی شهرستان‌ها مشاهده شده که در برخی مناطق از جمله شهرستان‌ها سربیشه و درمیان بیشترین خسارت گزارش شده است و در بررسی‌های اولیه مجموع خسارت‌های بارندگی‌های رگباری، بارش تگرگ و رواناب هفته پایانی فروردین در خراسان جنوبی 680 میلیارد تومان در بخش‌های کشاورزی، زیرساختی و راه برآورد شده است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید