Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج تحقیقات جدید بریتانیا نشان می‌دهد علائم اولیه نشان‌دهنده عفونت به کووید-۱۹ بین گروه‌های سنی و همچنین بین مردان و زنان متفاوت است.

به گزارش برنا و به نقل از دویک این تحقیق توسط محققان کالج کینگ در لندن با استفاده از داده‌های برنامه گزارش علائم بیماری کووید ZOE COVID انجام شده است. آنان ۱۹ علامت از جمله شایع‌ترین علائم مانند سرفه مداوم و از دست دادن بویایی و همچنین درد شکم و تاول روی پا را مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان اظهار کردند: برآورد ما براساس احتمال ابتلای فردی به کووید ۱۹ بر اساس علائم اولیه خوداظهاری گزارش شده تا افراد بتواند به موقع خود را منزوی و آزمایش فوری انجام دهند.

آنان گفتند: عملکرد مدل برای پیش‌بینی کووید ۱۹ مثبت از نظر حساسیت، ویژگی و سطح زیر منحنی مشخصه عملکرد گیرنده(AUC) در مجموعه آزمایش مقایسه شده است.

بر اساس یافته‌ها در افراد بالای ۶۰ سال، از دست دادن بویایی قابل توجه نبود و در افراد بالای ۸۰ سال اصلا مرتبط نبود اما در این گروه‌های سنی بالاتر اسهال احتمال بیشتری داشت.

برای افراد ۴۰ تا ۵۹ ساله، سرفه مداوم ارتباط بیشتری با تشخیص کووید ۱۹ و تب‌ولرز در مقایسه با افراد ۸۰ سال یا بالاتر ارتباط کمتری داشت. درد قفسه سینه، درد غیرعادی ماهیچه‌ها، تنگی نفس و از دست دادن بویایی مربوط به افراد ۶۰ تا ۷۰ ساله بود.

از نظر جنسیت مردان بیشتر تنگی نفس، خستگی و تب‌ولرز و زنان از دست دادن بویایی، درد قفسه سینه و سرفه مداوم را گزارش کردند.

کلر استیوز، یکی از محققان کالج کینگ لندن، می‌گوید: مهم است که افراد بدانند علائم اولیه گسترده هستند و ممکن است برای هر یک از اعضای یک خانواده با خانواده دیگر متفاوت باشد.

وی ادامه داد: راهنمای آزمایش می‌تواند به روز شود تا موارد زودتر مشخص شوند، به‌ویژه در مواجهه با انواع جدید که بسیار قابل انتقال هستند و شامل استفاده از آزمایش‌های جانبی گسترده در دسترس برای افرادی با هر یک از علائم غیر اصلی باشد.

تشخیص زودهنگام بر اساس این مدل برای مهار شیوع کووید-۱۹ و تخصیص کارآمد منابع پزشکی بسیار مهم است.

نتایج این تحقیق در نشریه The Lancet Digital Health منتشر شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا لندن مردان زنان خانواده خانواده کرونا دست دادن بویایی علائم اولیه کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کشف خودمختار» چیست؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سای تک دیلی، محققان آزمایشگاه ملی آرگون در وزارت انرژی آمریکا بر روی نسل بعدی آزمایش‌های علمی موسوم به «کشف خودمختار» (Autonomous Discovery) کار می‌کنند که از قدرت رباتیک، یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی برای حل مسائل بزرگ در حوزه اقلیم، سلامت انسان و انرژی، سریع‌تر از همیشه استفاده می‌کند.

اکتشافات خودمختار، شیوه انجام کارهای علمی را متحول می‌کند. این فرآیندها به دانشمندان کمک می‌کنند تا راه ‌حل‌‌هایی بیابند که مردم را ایمن ‌تر، سالم‌تر و انعطاف‌ پذیرتر در برابر تأثیرات تغییرات اقلیم حفظ کنند.

فرض کنید برای حل مشکل آلودگی پلاستیکی، بخواهیم نوع جدیدی از پلاستیک بسازیم که بازیافت یا استفاده مجدد آن آسان‌‌تر باشد. برای این کار هزاران پلیمر احتمالی وجود دارد که ممکن است کارآمد باشد و از سوی دیگر مواد شیمیایی بالقوه مضری نیز در فرآیند آزمایش ایجاد می‌شوند. در گذشته، ممکن بود چندین محقق روی یک میز آزمایشگاه برای آزمایش یک پلیمر به طور همزمان  کار کنند و مطالعات آنها سالها طول بکشد.

با کشف خودمختار، محققان انسانی این مشکل را به رباتیک و هوش مصنوعی واگذار کردند. محققان از فرآیندی به نام یادگیری ماشینی برای آموزش هوش مصنوعی با مجموعه داده‌های عظیم استفاده می‌کنند. این اطلاعات به هوش مصنوعی در مورد همه چیزهایی که قبلا در مورد بازیافت پلاستیک، فرآیندهای شیمیایی و ساختارهای پلیمری بالقوه می‌دانیم، داده می‌شود تا او از این اطلاعات برای اتخاذ بهترین تصمیم در مورد آزمایش بعدی استفاده کند.

بازوهای رباتیک و ماشین‌های نمونه ‌برداری، خستگی ناپذیر بیست و چهار ساعت در روز کار می‌‌کنند و محققان را به طور ایمن از مواد شیمیایی یا سایر خطرات احتمالی دور نگه می‌دارند. با یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی هر چه پیش می‌‌رود هوشمندتر می‌‌شود و به دنبال الگوهای نوین و آزمایش‌های جدید برای اجرا می‌‌گردد.

انسانهای دانشمند می‌توانند از مغز بزرگ و خلاق خود برای تفسیر و عمل بر روی جالب ترین نتایج استفاده کنند. کشف خودمختار به دانشمندان کمک می‌کند تا به جای سال‌ها یا تمام یک عمر، راه حل‌هایی را برای مشکلات پیچیده در چند روز یا هفته بیابند.

نبوغ و تخیل انسانی در قلب این نوآوری باقی مانده است. متخصصان در حال یافتن راه‌‌های خلاقانه برای استفاده از ابزارهای کشف خودمختار هستند:

آنها در آزمایشگاه در حال ایجاد «دوقلوهای دیجیتال» هستند. این مدل‌های واقعیت مجازی به محققان کمک می‌‌کنند ماشین‌ها را آزمایش و بهترین راه را برای نصب تجهیزات در آزمایشگاه‌‌های زیست ‌شناسی و شیمی واقعی پیدا کنند. آنها در حال بررسی همه چیز هستند از درمان‌های جدید برای باکتری‌های مقاوم به دارو گرفته تا نحوه ذخیره کربن در خاک توسط گیاهان. آنها در حال ساخت و تخریب زنجیره‌‌های پلیمری هستند تا راه‌های جدیدی برای بازیافت و بازچرخانی پلاستیک‌‌ها بیابند. آنها از برخی از سریع ‌ترین ابررایانه‌های جهان برای اجرای هوش مصنوعی و پردازش داده‌های حاصل از آزمایش‌‌های بزرگ استفاده می‌کنند.

آزمایشگاه‌های مستقل کمک می‌کنند تا راه ‌حل‌‌های علمی را با سرعت، کارایی و دقتی که قبلا دیده نشده به زندگی مان بیایند. این فقط روش علم را متحول نمی کند بلکه ما را به عصر جدیدی از اکتشاف سوق می‌دهد.

مغز انسان یک دستگاه شگفت‌ انگیز برای حل معمای علم است، اما بدن انسان تنها تا زمانی که هنوز خسته و گرسنه نشده است می‌تواند به اکتشاف بپردازد. بزرگ‌ ترین چالش‌‌های امروزی، مانند تغییرات اقلیم، بیماری‌های نوظهور و آلودگی پلاستیکی منتظر نمی ‌مانند تا ساندویچ بخوریم یا چرتی بزنیم. اکنون، به پاسخ نیاز داریم. به همین دلیل است که دانشمندان از رباتیک، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین کمک می‌گیرند.

دانشمندان با تعریف یک مساله، هوش مصنوعی را به دنبال صدها آزمایش با استفاده از سیستم‌‌های رباتیک شناسایی، تنظیم و اجرا می‌فرستند که می‌تواند مساله را 24/7 حل کند. با یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی هر چه پیش می‌‌رود هوشمندتر می‌شود و به دنبال الگوهای جدید و آزمایش‌های جدید برای اجرا می‌گردد. کشف خودمختار راه حل‌هایی را صد یا هزار برابر سریعتر برای ما به ارمغان می‌آورد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در سیستان است
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است
  • چرا روسای جمهور آمریکا به جنگ علاقه دارند؟ / گذشته و حال مافیای موتورسوار ژاپن / آزمایش زندان استنفورد / چرا بیت المقدس اهمیت دارد؟
  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • آشنایی با آموزش طراحی لباس و بازار کار آن
  • گروه آموزش برتر، سایت نمونه سوالات کشور
  • از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری
  • «کشف خودمختار» چیست؟
  • مدیران کشور در مسوولیت‌ها آزمایش می‌شوند