Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته یکی از هنرمندان مطرح و فعال فضای مجازی هنرمند متعد، حس و حال خوبی را که هنر بر روح و جانش گذاشته است، به اطرافیان و مخاطبانش منتقل می کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، سیده مریم هاشمی از جمله فعالان موفق در فضای مجازی و اینستاگرام است که توانسته با ارائه‌ای الگویی متفاوت از طنز تلخ خانوادگی، به دور از نگاهی مبتذل، طرحی نو دراندازد و مورد اقبال بسیاری از دختران و زنان جوان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه می‌دهد: هیچ دوره تاریخی را سراغ نداریم که انسان بدون هنر زندگی کرده باشد. از نقاشی‌های انسان‌های نخستین بر دیواره غارهای گرفته تا معماری پست مدرن همه نشان می دهد که هنر و زندگی بشری از پیوندی ناگسستنی برخوردار هستند.

به گفته هاشمی، انسان به خاطر ذات وجودی خود، موجودی اجتماعی است، از همین رو همواره به دنبال تاثیرگذاری بر دیگران است. در این میان، هنر به عنوان یک مهارت و هنرمند به عنوان صاحب یک مهارت، از آن رو همواره مورد توجه و احترام مردم جامعه است که فرد را شاخص و متمایز از اجتماع کرده و توجهات اجتماعی را به خود جلب می‌کند.

این فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی و کارشناسی گرافیک، نکته دیگر در مورد هنر را تاثیر آن بر روح و جان هنرمند می‌داند و توضیح می‌دهد:  در اینجا ما با مفهوم تعهد روبه رو می‌شویم. اینجاست که هنرمند متعهد با هنرمند غیرمتعهد وجه تمایز یکدیگر را نشان می‌دهند. هنرمند متعد، حس و حال خوبی را که هنر بر روح و جانش گذاشته است، به اطرافیان و مخاطبانش منتقل می کند.

هاشمی می افزاید: در واقع هنرمندان یکی از مهمترین عوامل گسترش حال خوب در جامعه هستند. پر واضح است که مقصود از هنر در اینجا، هنر به معنای هنر فاخر و متعالی است که هم و غم خود را برای تعالی اهداف بلند انسانی صرف می‌کند.

وی با بیان اینکه بدون هنر، زندگی چیزی جز کسالت و ناامیدی نیست تصریح کرد: در طول تاریخ، هنر و هنرمند و پدیده های هنری، عامل تبلیغ و ترویج فرهنگ‌ها و اندیشه‌ها بوده‌اند به طوری که یکی از مهمترین عوامل تقسیم‌بندی‌های فرهنگی در اعصار مختلف را سبک های هنری تشکیل داده‌اند.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات امروز که حال انسان امروزی را بد کرده است عدم ارتباط انسانها با یکدیگر است تصریح کرد: هنر می‌تواند نقش ارتباط دهنده را بین انسانها ایفا کند.  

هاشمی، رسالت هنر را ایجاد رشد و کمال برای جامعه انسان دانسته و متذکر می‌شود:  امروز که حال مردم جامعه به علل مختلف خوب نیست، بیش از هر زمان دیگر وظیفه کسانی که به نوعی در فضای هنری مشغول فعالیت هستند این است که برای رواج حس و حال خوب تلاش کنند و حس خوب انسانیت و نوع‌دوستی را در جامعه ترویج کنند.

سیده مریم هاشمی متولد ۱۰ مرداد سال ۱۳۶۷ در تهران، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی و کارشناسی گرافیک است. وی از سال ۸۹ به نویسندگی طنز روی آورد و شروع به نوشتن فیلمنامه های کوتاه طنز کرد که فقط توانست یکی از آنها را به تصویر بکشد که سریال خواهران دالتون بود که در سال ۹۵ اجرا شد.

بعد از آن در سال ۹۸ شروع به ساخت بیش از ۹۰ کلیپ کوتاه در فضای مجازی کرد که اکثرا با موضوعات خانوادگی و نوستالژی بود که در کمتر از ۱ سال مورد توجه مردم قرار گرفت و مخاطبان زیادی پیدا کرد.

ویژگی متمایز این کلیپها، سبک متمایز پرداختن به آن بود که از طنزهای تلخ گرفته تا مشکلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جامعه را به نمایش درآورد که افراد زیادی تحت تاثیر آن قرار گرفتند

وی همچنین در فیلم های سینمایی"خاموشی دریا" در سال ۸۰، "شب هورا" در سال ۸۶،  "قند تلخ" در سال ۸۷، "سهم گمشده" در سال ۸۶ به نقش آفرینی پرداخته است.

کارهای سیدمریم هاشمی را میتوانید در اینستاگرام این هنرمند به آدرس  mary__hm@ دنبال کنید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هنر سید مریم هاشمی حال خوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد علی معصومی استاد اخلاق حوزه علمیه هرمزگان عصر سه شنبه در جلسه درس اخلاق مدرسه النبی (ص) بندرعباس، اظهار داشت: انسان مؤمن باید سه خصوصیت داشته باشد که خصوصیت اول این است که وقتی او را نگاه می‌کنیم به یاد خداوند متعال بیافتیم.

وی افزود: زمانی که انسان ارتباط خود را با خداوند سبحان تقویت کند از صفات، علم، قدرت و نور خداوند بهره‌مند خواهد شد و این امر موجب می‌شود هر کس او را ببیند به یاد خداوند متعال بیافتد.

استاد اخلاق حوزه علمیه هرمزگان با تاکید بر لزوم ورود به وادی انس با خداوند به واسطه عمل به دستورات الهی، بیان‌کرد: ما همه به دنبال هدایت‌گری جامعه با علم و عمل هستیم اما باید توجه شود که عمل میزان تأثیرگذاری بیشتری نسبت به علم دارد و اگر قدرت عمل ما از علم و کلام فراتر رود نفوذ آن در دل‌ها افزایش خواهد یافت.

آیت الله معصومی، با اشاره به جایگاه انسان در بین مخلوقات، عنوان‌کرد: ما انسان‌ها می‌توانیم از جبرئیل امین نیز قرب بیشتری در درگاه الهی پیدا کنیم و این مهم زمانی محقق خواهد شد که ارتباط صادقانه، خاضعانه و خاشعانه را با خداوند در شبانه‌روز تقویت کنیم.

وی با اشاره به فرمایشی از امام صادق علیه‌السلام، اظهار داشت: علت نورانیت افراد نماز شب خوان طبق بیان معصوم (ع) این است که خداوند کسانی را که برای نماز شب بیدار می‌شوند از نور خودش پوشش می‌دهد و نمازگزار علاوه بر نورانیت به منبعی برای یاد خدا تبدیل می‌شود.

تولیت مدرسه علمیه مالک اشتر بندرعباس، در معرفی دومین ویژگی مؤمنین به حکمرانی عقلانیت در مؤمنین اشاره کرد و گفت: مؤمن از عقلانیتی پویا برخوردار است و عقلانیت او موجب به تقویت قوه عقل در دیگران می‌شود اما اگر تابع خرافات، خواب یا داستان‌های غیر مستند باشد بقیه مردم را نیز به همین سمت و سو خواهد کشید و در نتیجه جعلیات در جامعه افزایش خواهد یافت.

وی افزود: عقلانیت یعنی رفتار خود را طبق قوانین و قواعدی که خداوند در نظر گرفته است تنظیم کنیم و از قواعد الهی تجاوز نکنیم بنابراین برای تأثیرگذاری معنوی در جامعه قوه عقلانیت در مؤمنین و طلاب تقویت شود.

آیت الله سید محمد علی معصومی، تاکید کرد: شاخص همه ما در عقلانیت کلام خداوند و قرآن است و هر سخنی را که به پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه هدی (ع) نسبت دادند را باید با قرآن مورد سنجش قرار دهیم و قرآن نیز ما را به تعقل و تدبر دعوت کرده است.

وی در معرفی سومین ویژگی مؤمنین بیان کرد: عمل مؤمن باید مردم را به معاد و قیامت متوجه کند، تا قیامت و آخرت همیشه برای مردم زنده بماند و به فراموشی سپرده نشود.

استاد اخلاق حوزه علمیه هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه طلاب و روحانیون بایستی این ویژگی‌ها را در خود پرورش دهند، عنوان‌کرد: با تقویت این سه شاخصه روحانیت همیشه در دل مردم جایگاه خود را حفظ خواهد کرد و هیچ‌گاه نقش خود را از دست نخواهد داد.

وی خاطرنشان‌کرد: روحانیت باید عقلانیت و توجه به آخرت را در رگ‌های جامعه تزریق کند و مردم با دیدن آن‌ها به یاد خداوند بیافتند.

آیت الله معصومی، خاطرنشان‌کرد: ارتباط قوی با خداوند، خود منشأ همه خیرات است و می‌تواند عقلانیت را نیز در ما افزایش دهد.

کد خبر 6086823

دیگر خبرها

  • ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود
  • باید بتوانیم هنرمندانه آرمان شهدا را در جامعه ترویج دهیم
  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • کنایه سید جواد هاشمی به حواشی آهنگ خواندن با هودی + ویدئو
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • طنز نقشی حیاتی در ترویج دموکراسی و عدالت اجتماعی دارد
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • پاسخ فرهنگ انقلابی به نیازهای امروزی