Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی عسکری با اشاره به مأموریت رسانه ملی در صنعت صوت‌وتصویر فراگیر گفت: تسهیل‌گری در کنار تنظیم‌گری از مأموریت‌های صداوسیماست و امیدواریم بتوانیم در مسیر تسهیل‌گری و حمایت از رسانه‌ها و محتوای بومی‌به‌خوبی قدم برداریم، به‌طوری‌که هر رسانه‌ای امکان تولید محتوای فاخر داشته باشد و درعین‌حال در مسیر تولید، بدون مشکل و به‌راحتی پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛دکتر علی عسکری با اشاره به مأموریت رسانه ملی در صنعت صوت‌وتصویر فراگیر گفت: تسهیل‌گری در کنار تنظیم‌گری از مأموریت‌های صداوسیماست و امیدواریم بتوانیم در مسیر تسهیل‌گری و حمایت از رسانه‌ها و محتوای بومی‌به‌خوبی قدم برداریم، به‌طوری‌که هر رسانه‌ای امکان تولید محتوای فاخر داشته باشد و درعین‌حال در مسیر تولید، بدون مشکل و به‌راحتی پیش برود.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علی عسکری در نشست کمیسیون تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر که عصر امروز برگزار شد، با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در زمینه لزوم تنظیم‌گری رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر از تلاش همه دست‌اندرکاران این حوزه قدردانی کرد.

رئیس رسانه ملی افزود: هدف ما از تنظیم‌گری رونق رسانه‌های قانونی و تولیدات و محتوای فرهنگی است، زیرا اگر شبکه ملی اطلاعات چیزی برای عرضه به مخاطب نداشته باشد، بی‌فایده خواهد بود. شبکه ملی اطلاعات باید به‌گونه‌ای باشد که با تولیدات متنوع و غنی، نیاز کاربران را برطرف کند و از تولید و انتشار محتواهای مخالف مبانی هویتی و فرهنگی جامعه جلوگیری کند. تنظیم‌گری قرار است با دقت و سعه‌صدر جلوی برخی از تخریب‌های فرهنگی و آنچه را نوعی فرهنگ‌فروشی در فضای مجازی است، بگیرد.

وی ادامه داد: کسی که در رسانه‌های فضای مجازی خوب کار کند، قابل‌احترام است و باید با او به‌صورت شایسته همراهی شود تا بتواند از این فضا به نفع مردم استفاده کند.

دکتر علی عسکری در همین حال با تأکید بر تفاوت ماهوی دو حوزه رسانه‌های صوت و تصویر و صنعت سینما، بر ادامه‌ پشتیبانی رسانه ملی از تولیدات سینمایی و صنعت سینما در کشور تأکید کرد و گفت: در دوران ریاست بنده بر سازمان، دستور همکاری خوب با فعالان این عرصه صادرشده است، به‌طوری‌که رسانه ملی به میزان قابل‌توجهی هزینه تبلیغ فیلم‌ها و پایداری صنعت سینما کرده است. ما مدافع سینما هستیم و هنر را فرهنگ‌سازترین عنصر می‌دانیم.

در این جلسه، گزارش عملکرد ساترا در ایام انتخابات و همچنین فعالیت‌های انتخاباتی رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در کنار رسانه ملی ارائه و بررسی شد.

در بخش دیگری از این نشست، فرایند تولید و انتشار محتوای نمایشی شامل سریال‌ها و برنامه‌های ترکیبی در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر موردبررسی قرار گرفت و گزارشی از تعداد پروانه‌های تولید و انتشار صادرشده از ابتدای سال جاری ارائه شد.

در ادامه جلسه اعضای حقیقی شوراهای محتوایی معرفی شدند. بر همین اساس آقایان حجت‌الاسلام محمد قمی، منصور واعظی، علی‌اصغر پورمحمدی، محسن مهاجرانی، پرویز شیخ طادی و غلامرضا میرحسینی به‌عنوان اعضای حقیقی شورای پروانه تولید سریال‌ها و آقایان علی‌اصغر پورمحمدی، محسن مهاجرانی، محمدرضا جعفری جلوه و عبدالکریم خیامی‌به‌عنوان اعضای حقیقی شورای انتشار محتوای نمایشی رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر معرفی شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رسانه ملی صنعت روابط عمومی رهبر معظم انقلاب رسانه جامعه فضای مجازی انتخابات رسانه ملی رئیس سازمان صداوسیما رسانه های صوت و تصویر فراگیر دکتر علی عسکری تنظیم گری تسهیل گری رسانه ملی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفوی ظهر چهارشنبه در حاشیه اولین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران بانک‌های عامل و برخی مدیران بنگاه‌های اقتصادی مربوطه افزود: مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی به صورت ویژه در حوزه صمت و غیره مورد بررسی دقیق و رسیدگی قرار گرفت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اضافه کرد: در همین خصوص تعداد ۹ مصوبه در حوزه صمت و غیره جهت مانع زدایی مشکلات آنان تعیین و سپس جهت اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ارسال خواهد شد.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بوشهر عنوان کرد: موضوعات دستورکارهای مطرح شده در این جلسه شامل طرح تولید آهک، پرورش میگو، محصولات سلولزی، پرورش ماهی در قفس بود که هریک با توجه به مسائل و موضوعات مربوطه به منظور فعال سازی، تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی، دریافت سند رسمی و رفع اختلاف مالکیتی، ترهین وثایق، مشکل بدهی به شرکت گاز مصوبات لازم تعیین و سپس مقرر شد از طریق دستگاه‌هایی اجرایی نظیر بانک‌های عامل، شرکت گاز، منابع طبیعی، امور اراضی، راه و شهر سازی همکاری و مساعدت لازم را به عمل آورند.

وی اعلام کرد: در راستای تسریع در رفع مشکلات بنگاه‌های تولیدی استان، برنامه ریزی جهت افزایش جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور دستگاه‌های اجرایی به صورت هفتگی و مستمر در دستور کار دبیرخانه کارگروه تسهیل است.

مدیر کل صمت استان تاکید داشت: در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و حمایت بیشتر از تولیدکنندگان، از مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط و همچنین بانک‌های عامل استان انتظار می‌رود با تعامل و همکاری بیشتر با دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نسبت به تسریع در اجرای مصوبات کارگروه اقدام کنند.

کد خبر 6087851

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • نقد کردن درآمد یوتیوب با MCN موبیکس کیوب
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است