Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@12:18:00 GMT

زمان پخش سریال «ارباب حلقه‌ها» اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۷۶۴۶

زمان پخش سریال «ارباب حلقه‌ها» اعلام شد

به گزارش روز سه‌شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی سی‌ان‌بی‌سی، فیلمبرداری فصل اول گرانترین سریال تاریخ دیروز (دوشنبه، ۱۰ مرداد) در نیوزیلند به پایان رسید.

این سریال که بسیاری انتظارش را می کشیدند، اقتباسی از داستان ارباب حلقه‌هاست با صرف بودجه هنگفت ۴۶۵ میلیون دلاری توسط آمازون استودیوز ساخته شده و اگرچه هنوز عنوان رسمی ندارد اما دوم سپتامبر سال ۲۰۲۲ (۱۱ شهریور ۱۴۰۱) به عنوان تاریخ پخش آن اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال ارباب حلقه‌ها از تاریخ مقرر به صورت هفتگی در سرویس استریم پرایم ویدئو پخش خواهد شد.

ماجراهای این سریال جدید هزاران سال قبل از داستان مجموعه فیلم‌های هابیت و ارباب حلقه‌ها اتفاق می‌افتد و مخاطب را به دوران دوم سرزمین میانه می‌برد. این سریال روایتگر داستان مقاومت شخصیت‌های جدید و قدیمی با یک اهریمن جدید خواهد بود. شرکت آمازون در کنار اعلام تاریخ پخش، اولین تصویر از سریال را هم منتشر کرد اما هنوز خبری از پیش پرده نیست.

پایگاه اطلاع‌رسانی ورایتی نوامبر سال ۲۰۱۷ از ساخت سریال ارباب حلقه‌ها توسط شرکت آمازون خبر داد. فیلمبرداری این سریال فوریه سال ۲۰۲۰ آغاز شد اما به دلیل شیوع کرونا مدتی به حال تعلیق درآمد. رابرت آرامایو، اووین آرتور، نازنین بنیادی، اسماعیل کروز و جوزف مول از بازیگران این سریال هستند.  

آمازون پیش از آغاز فیلمبرداری فصل اول، سریال ارباب حلقه‌ها را برای فصل دوم تمدید کرد بنابراین فارغ از موفقیت قسمت‌های اول سریال، فصل دوم هم ساخته و پخش خواهد شد.

برچسب‌ها فانتزی سریال خارجی آمازون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فانتزی سریال خارجی آمازون فانتزی سریال خارجی آمازون ارباب حلقه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغسیل اموات کنار آب‌انبار شیخ در طرشت

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: حاج «رضا حسین‌مردی»، از اهالی قدیمی محله، می‌گوید: «وقتی کودک بودم دست مادرم را می‌گرفتم و از پله‌های آب‌انبار پایین می‌رفتیم. آب‌انبار حدود ۴۰ پله زیر زمین قرار داشت. مردم از آب آن برای شستن امواتشان هم استفاده می‌کردند. مرده‌شورخانه‌ای کنار آب‌انبار بود. آن زمان تعدادی از افراد محلی کنار بقعه دفن می‌شدند و همان‌جا مراسم تدفین آنها انجام می‌شد. بعدها مرده‌شورخانه را خراب کردند و آب‌انبار نیز زیر خاک مدفون شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

همچنین در این محله یک حمام قدیمی وجود داشت. اکنون بیش از ۷دهه از ساخت حمام مدرن و شیک محله طرشت توسط مرحوم «علی زارع»، یکی از ساکنان طرشت، می‌گذرد؛ حمامی که بعد از گذشت این سالیان هنوز سرپا و فعال است. حسین‌مردی درباره این حمام قدیمی می‌گوید: «از مسجد جامع امام حسن عسکری(ع) که ۸۰۰ سال قدمت دارد تا انتهای بلوار تیموری فعلی، همگی جزء زمین‌های حاج علی ارباب بود. او یکی از ۴ ارباب طرشت و مرد خیری بود. گرمابه اصلی طرشت یا خزینه، جلو حسینیه طرشت بود که حالا به محلی برای پارک خودروها تبدیل شده است. با این حال، اگر زمین آن را حفر کنند، خزینه را خواهند دید. بعد از بین رفتن خزینه، مردم به گرمابه‌ دیگری نیاز داشتند که حاج علی ارباب آن را ساخت؛ حمامی بسیار بزرگ، شیک و شهری که برایش دوش گذاشت و نمونه‌اش را کسی در آن دوران ندیده بود. جالب است بدانید استفاده از خزینه، سرانه داشت؛ یعنی هر کدام از اهالی با توجه به تعداد جمعیت‌شان باید گندم، جو یا باقلا می‌دادند. شخصی که هیزم‌ها را رایگان از باغ‌ها برمی‌داشت، آتش حمام را روشن می‌کرد تا آب آن داغ شود.»

آب هم از قناتی تأمین می‌شد که بعد از ورود به یکی از ۴ آب‌انبار طرشت به خزینه سرازیر بود. از آن مهم‌تر چون حمام از ساروج ساخته شده بود اصلاً خرابی نداشت، برای همین اهالی پولی برای حمام در خزینه پرداخت نمی‌کردند و این موضوع خیلی به چشم می‌آمد. تیر ماه هر سال زمان خرمن‌کوبی یک نفر برای جمع کردن سرانه حمام به خانه‌های اهالی سر می‌زد و مقدار مشخصی از کشت آن سال آنها را در ازای استفاده یک سال از خزینه می‌گرفت. با ساخت گرمابه آسیا برخی اهالی از اینکه باید برای استحمام پول بدهند شاکی شدند و استفاده از دوش را هم نمی‌پسندیدند. چون قبلاً در خزینه جلو حسینیه، آقایان از غروب خورشید تا طلوع و خانم‌ها از صبح زود تا مغرب می‌توانستند از حمام استفاده کنند. همین شد که حاج علی ارباب در قسمت پایینی حمام، با خراب کردن ۳ دوش یک خزینه‌ ساخت. اما به مرور و در سال‌های ۵۰ اداره بهداشت استفاده از خزینه را قدغن کرد، چون آن زمان بیماری‌های پوستی و کچلی شیوع پیدا کرده بود.»

کد خبر 845659 برچسب‌ها هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • کنکور هنر ۱۴۰۳ + تاریخ، زمان برگزاری و تعداد سوالات
  • تغسیل اموات کنار آب‌انبار شیخ در طرشت
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • انقلاب آمازون در حوزه بسته‌بندی به کمک هوش مصنوعی
  • گروه بندی و زمان مسابقات فوتبال مناطق رده سنی امید
  • برای خانه‌ات بجنگ!
  • در محضر آیت‌الله درچه‌ای هم‌زمان با هفته فرهنگی اصفهان
  • کینه صهیونیستی به روایت مصری