Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-19@23:16:42 GMT

اهمیت توجه به جلو در رانندگی

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۸۱۸۳

رابعه جوانبخت گفت: رانندگانی که توجه کامل و لازم را به رانندگی وخودروی جلویی دارند ۱۲ تا ۱۵ ثانیه نسبت به دیگر رانندگانی که توجهشان خیلی کامل و کافی نیست زمان عکس العمل مناسب تری به اتفاقات و حوادث دارند. خبرگزاری میزان- به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ صبح امروز رابعه جوانبخت کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن که از استودیوی پلیس پایتخت از شبکه پنج سیما پخش می‌شد حضور یافت و در خصوصمیزان اهمیت توجه به جلو در رانندگی توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جوانبخت گفت: دقیقا یکی از موضوعات مهم در رانندگی بحث دیدن و توجه است چرا که وقتی ما در حال دیدن هستیم یکی از مسئولیت‌های چشم این است که دید کلی را در مقابل خودرو به ما می‌دهد.
وی گفت: البته تنها مسئولیت چشم این نیست بلکه در رانندگی مسئولیت تشخیص رنگ‌ها، تشخیص موقعیت مکانی خودرو، تشخیص نور و نوری که به چشم راننده برخورد می‌کند و وارد می‌شود و کلیه عواملی که از این سمت به عنوان محرک به چشم ما میرسد را برعهده دارد.   بیشتر بخوانید: خواب آلودگی راننده نیسان حادثه ساز شد
وی ادامه داد: به خاطر همین موضوع است که دیدن اهمیت زیادی دارد و زمانی که شما رانندگی می‌کنید و وقتی که توجه کافی و لازم را به روبروی خود و رانندگی دارید این لحظه، لحظه مناسب و در آمادگی کامل برای عکس العمل مناسب را دارید یعنی با دیدن یک مانع و یک عابر که رد می‌شود شما این آمادگی را دارید که در زمان مناسب عکس العملی مناسب نشان دهید.
جوانبخت گفت: برای همین رانندگانی که توجه کامل و لازم را به رانندگی وخودروی جلویی دارند ۱۲ تا ۱۵ ثانیه نسبت به دیگر رانندگانی که توجهشان خیلی کامل و کافی نیست زمان عکس العمل مناسب تری به اتفاقات و حوادث دارند برای همین آن‌ها از حوادث و تصادفات احتمالی که برایشان رخ می‌دهد جلوگیری می‌کنند و برای همین است که توجه به جلو و در نظر گرفتن میدان دید به عنوان راننده بسیار حائز اهمیت است.   انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس راهور رابعه جوانبخت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس راهور رانندگانی که توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: آسیب دیدن فرهنگ کار و عدم جهت‌گیری واحد برخی افراد از جمله نگرانی‌های ما در منطقه‌ سیستان است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی صبح امروز در دیدار فرماندار شهرستان زهک ضمن استماع گزارشی از فعالیت‌های عمرانی و اقتصادی صورت گرفته در این شهرستان، اظهار داشت: اقدامات و خدمات صورت گرفته مایه خوشبختی است، اما همچنان باید تلاش‌های بیشتری صورت گیرد و با توجه به نامگذاری سال1403 تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم مسئولان باید زمینه مشارکت خرد و کلان مردم را فراهم کنند.

امام جمعه زاهدان، افزود: برای نقش آفرینی بیشتر مردم در حوزه تولید و اقتصاد دولتمردان باید آن‌ها را راهنمایی و آموزش دهند و حتی ممکن است در مواردی نفرات موفق و کارآفرینان برتر را جهت ارائه مشاوره به مردم به کارگیری کنند تا به تدریج شاهد بازدهی بیشتر فعالیت‌های اقتصادی از سوی مردم باشیم.

وی بیان کرد: متاسفانه در سیستان و بلوچستان فرهنگ کار آسیب دیده و مسئولان مختلف نیز هنگام ارائه گزارش‌های خود از این جهت گلایه‌مند هستند و این در حالی است که در برخی از جلسات مردم با اشاره به اجرای طرح رزاق خواستار توزیع پول بین مردم بودند اما بنده عنوان کردم که این کار به صلاح مردم نیست و یک آسیب به همراه خواهد داشت و چنانچه در منطقه بلوچستان با این آسیب‌ها مواجه هستیم و افرادی به مشاغل کاذب روی آورده‌اند و حاضر نیستند نان بازوی خود را بخورند و در مواردی محصولات کشاورزان خراب می شود به این علت که نیروی کار وجود ندارد و مسئولان نمی‌خواهند منطقه سیستان نیز دچار این آسیب بشود بلکه معتقدند درآمدهای حاصل از طرح رزاق باید صرف ایجاد اشتغال برای مردم و توسعه و آبادانی منطقه باشد و البته اگر خانواده‌هایی وجود دارند که از کار افتاده هستند باید ارگان‌هایی حمایتی آن‌ها را تحت پوشش خود قرار دهند.

وی عنوان کرد: باید در رشته‌های مختلف به ارائه آموزش بپردازید تا افراد بتوانند با شرکت در این دوره‌های آموزشی شغل مورد نظر خود را پیدا کنند و بنده در بازدیدی که از اداره کل فنی و حرفه‌ای استان داشتم مسئولان این دستگاه آمادگی خود برای ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را اعلام کردند و باید افراد را به فنی و حرفه‌ای معرفی کنید تا به تدریج به نقطه‌ای برسیم که هر انسان بیکاری وجود داشت مقصر خود او باشد چرا که با وجود آموزش‌ها و مشاغل مختلف همچنان توانسته نیاز شغلی خود را بر طرف کند‌.

محامی گفت: آسیب دیگر عدم جهت‌گیری واحد برخی از افراد است، چرا که اختلافات وجود دارد و هر کدام از فرهیختگان و مسئولان شهرستان جهت‌گیری‌های مختلف خود را دارند و فرهنگ تعامل ندارند و رشد خود را در گرو عقب ماندن افراد دیگر می‌دانند که در این صورت منطقه متضرر خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در منطقه سیستان با بحران کم آبی مواجه هستیم، اما راهکارهای مختلف دیگر وجود دارد، چرا که ظرفیت‌های فراوانی در استان وجود دارد، اما متاسفانه از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نکرده‌ایم.

همچنین در ابتدای این دیدار حسن دهمرده فرماندار شهرستان زهک نیز با ارائه گزارشی از اقدامات عمرانی، اقتصادی و پژوهشی صورت گرفته در سطح شهرستان زهک به بیان طرح‌های برنامه‌ریزی شده در افق آینده این شهرستان پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقام ما نابودی کامل اسراییل و خروج دائمی آمریکا از غرب آسیا است
  • انتقام ما نابودی کامل اسرائیل و خروج دائمی آمریکا از غرب آسیا است
  • سخنگوی سپاه: ادعای آسیب دیدن نیروگاه دیمونا در حمله ایران کذب است
  • ادعای آسیب دیدن ساختمان نیروگاه دیمونا کذب است
  • ادعای آسیب دیدن ساختمان نیروگاه دیمونا در حمله ایران کذب است
  • اهمیت توجه شاعران به ایثارگران تاریخ ایران
  • راهنمای خرید کفشور و گاتر خطی
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در سیستان است
  • زنده شدن خاطرات تلخ سرخ‌ها با دیدن این قاب
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است